Černá Hora - mateřská škola

1744
11.1.15 05:55

Černá Hora - mateřská škola

Ahoj maminky,

moc by mě zajímalo jestli jste spokojené s MŠ v Cerné Hoře (Blanensko).

Děkuji za Vaše názory :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
401
11.1.15 05:59

Ahoj, dcerka chodí od září a jsem maximálně spokojená. Co chceš přesně vědět? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
11.1.15 06:11

@Brouk č.1

Nic konkrétního :) Já se ptám spíše obecně. Budeme se tam brzy stěhovat a bylo by super kdyby malá chodila do místní MŠ. Tak mě zajímali spíš obecné názory :) Tak jsem ráda že první komentář je hned pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
11.1.15 06:23

Tak hlavně mít co nejdřív trvalý pobyt v Černé Hoře, abyste měli větší šanci se dostat do MŠ. Bez trvalého pobytu to moc nepůjde… Samozřejmě, jsou i lidé, kterým se školka nelíbí, ale mám okolo sebe maminky, kamarádky, které si nestěžují a jsou spokojené jako my. :-) Pak se ozvi, můžeme se sejít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
11.1.15 06:30

@Brouk č.1

Tevalý pobyt budeme dělat hned, takže to by neměl být problém. Dcera má 28měs, takže by stejně šla až v září. Je narozena v srpnu a já jsem na rodičáku na 4roky, takže nás možná vůbec nevezmou. Do toho čekáme druhé :) Tak uvidíme jestli nám jí vezmou… potřebuje mezi děti :) Miluje kolektiv…při nejhorším budeme pečený, vařený v Berušce. Do Černé Hory se moc těšíme, jak se Vám tam bydlí? Mě to tam přijde moc hezký… určitě se pak ozveme, rádi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
11.1.15 13:00

@Chaarlynecka
Podle toho, jak to tu bylo poslední dva roky, kdy jsem hlásila malou do školky, tak bych řekla, že to bude jistit beruška. Ale můžu se mýlit. V berušce je dobře, chodím tam hlídat děti vždy 1 dopoledne v týdnu.
Bydlí se nám tu dobře, já jsem taky tzv. naplavenina. Chlap pochází z ČH. Je tu pěkně, procházky na zámek jsou super a ten výhled ze zámecké zahrady… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
11.1.15 13:10

@Brouk č.1

Noooo už se těším až to tam vše poznáme :) Ale první dojem byl super. Hlavně mi přijde že tam je dost mladých rodin s dětmi, což je super.
Jinak v Berušce nám bude určitě taky krásně… Hned v Březnu tam zavítáme. Už aby to bylo :dance: Zrovna teď jsem malý zbalila dětský pokojíček… Už ať to stěhování je za námi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
11.1.15 19:37

To Ti vůbec nezávidím to stěhování s malou a s pupíkem. Já se do ČH stěhovala, když jsem čekala první dcerku taky ve 20.tt a byl to záhul. A to jsme se stěhovali do skoro staveniště, hotová byla jen ložnice a obývák. Zbytek se dodělával za provozu. A vy se stěhujete na selkov, nebo někam blíž centru? (Jestli můžu být zvědavá :-)) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
24.6.15 14:11

@Brouk č.1 Tak se po dlouhé době hlásííím že už jsme přestěhovaný :mavam: Můžu ti říct že to byl teda MASAKR…ale zvládli jsme to a už si tu pohodlně žijeme ve 4.. Moc se nám tu líbí! Bydlíme na Selkově :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin