Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky,
moc by mě zajímalo jestli jste spokojené s MŠ v Cerné Hoře (Blanensko).
Děkuji za Vaše názory ![]()
Ahoj, dcerka chodí od září a jsem maximálně spokojená. Co chceš přesně vědět? ![]()
Nic konkrétního
Já se ptám spíše obecně. Budeme se tam brzy stěhovat a bylo by super kdyby malá chodila do místní MŠ. Tak mě zajímali spíš obecné názory
Tak jsem ráda že první komentář je hned pozitivní.
Tak hlavně mít co nejdřív trvalý pobyt v Černé Hoře, abyste měli větší šanci se dostat do MŠ. Bez trvalého pobytu to moc nepůjde… Samozřejmě, jsou i lidé, kterým se školka nelíbí, ale mám okolo sebe maminky, kamarádky, které si nestěžují a jsou spokojené jako my.
Pak se ozvi, můžeme se sejít…
Tevalý pobyt budeme dělat hned, takže to by neměl být problém. Dcera má 28měs, takže by stejně šla až v září. Je narozena v srpnu a já jsem na rodičáku na 4roky, takže nás možná vůbec nevezmou. Do toho čekáme druhé
Tak uvidíme jestli nám jí vezmou… potřebuje mezi děti
Miluje kolektiv…při nejhorším budeme pečený, vařený v Berušce. Do Černé Hory se moc těšíme, jak se Vám tam bydlí? Mě to tam přijde moc hezký… určitě se pak ozveme, rádi ![]()
@Chaarlynecka
Podle toho, jak to tu bylo poslední dva roky, kdy jsem hlásila malou do školky, tak bych řekla, že to bude jistit beruška. Ale můžu se mýlit. V berušce je dobře, chodím tam hlídat děti vždy 1 dopoledne v týdnu.
Bydlí se nám tu dobře, já jsem taky tzv. naplavenina. Chlap pochází z ČH. Je tu pěkně, procházky na zámek jsou super a ten výhled ze zámecké zahrady… ![]()
Noooo už se těším až to tam vše poznáme
Ale první dojem byl super. Hlavně mi přijde že tam je dost mladých rodin s dětmi, což je super.
Jinak v Berušce nám bude určitě taky krásně… Hned v Březnu tam zavítáme. Už aby to bylo
Zrovna teď jsem malý zbalila dětský pokojíček… Už ať to stěhování je za námi
To Ti vůbec nezávidím to stěhování s malou a s pupíkem. Já se do ČH stěhovala, když jsem čekala první dcerku taky ve 20.tt a byl to záhul. A to jsme se stěhovali do skoro staveniště, hotová byla jen ložnice a obývák. Zbytek se dodělával za provozu. A vy se stěhujete na selkov, nebo někam blíž centru? (Jestli můžu být zvědavá
![]()
@Brouk č.1 Tak se po dlouhé době hlásííím že už jsme přestěhovaný
Můžu ti říct že to byl teda MASAKR…ale zvládli jsme to a už si tu pohodlně žijeme ve 4.. Moc se nám tu líbí! Bydlíme na Selkově ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.