Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Bohužel jsem nucena jít s otázkou na veřejnost. Nikdo mě nedokázal, poradit, nikdo neví.. Co to znamená, když během nidačního období z vás padají jakési černé kousky? Ale ty kousky jsou vyloženě černé, nejsou ani obalené krví. Dvě kamarádky mě řekli, že slyšeli o tom, že to je jakási známka špatného děložního čípku, že hrozí rakovina a chodí se na výškrab
Setkali jste se s tím někdo?
Člověče, to je spíš otázka na lékaře
Zítra si k němu raději zajdi, ať zbytečně nezahálíš nebo naopak ať se zbytečně nestresuješ ![]()
Zítra tam jdu a nechám se prohlídnout. Ale překvapuje mě, že je kolem mě tolik těhotných mamin a nikdo neví ![]()
@chipsa teda to jsem taky nikdy neslyšela, jako černá krev znamená zřejmě stará krev - ale při nidaci? Já ani nepoznala, že nidaci mám a to jsem těhotná potřetí (těhu jsem zjistila až po vynechání) - prostě jsem asi nikdy při uhnizďování špinění neměla, možná trochu růžově…
Tak já nidační krvácení měla a je pravda, že bylo černé ale bez cucků
Jo a úplně jsem se lekla, ale to bylo jen jednou, pak už bylo normálně hnědé
@chipsa já jsem žádné nidacni krvácení neměla ani v jednom těhotenství
ale když máš nález na a čípku tak z tebe žádné cucky nepadají a nechodí se na výškrab, ale na konizaci ![]()
@kopejka píše:
@chipsa já jsem žádné nidacni krvácení neměla ani v jednom těhotenstvíale když máš nález na a čípku tak z tebe žádné cucky nepadají a nechodí se na výškrab, ale na konizaci
Co to je konizace?
Tak mně takhle začíná MS a druhá den se mi to rozjede normálně. Nidační krvácení jsem měla u obou dětí jasnou krev cca 1hodinu možná dvě. Zajdi k doktorovi někdo nidační krvácení mí jiný ne doktor bude vědět víc a nejvíc. Držím pěstičky ![]()
@chipsa píše:
Co to je konizace?
malý chirurgický zásah, při kterém je vyříznuta kónická (kuželovitá) část děložního čípku.
Já už holky půjdu spát, jsem z toho totálně rozhozená. V pátek jsem měla transfér embrya, to černé cosi jsem zaznamenala už v pondělí, včera a dneska taky. Jestli je to hrozba pro embryo tak mě už picne.
@chipsa Dej vědět, jak jsi u doktora pochodila. Držím palce, ať je všechno OK ![]()
@chipsa Ahoj, byla jsi u toho doktora? Jak jsi pochodila? Doufám, že je vše v pořádku ![]()