Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
To vypadá docela hnusně, spíš jak plíseň. Praktik ti na to řekl co?
Jestli se ti to rozleza tak bych zkusila obvolat kožní široko daleko jestli by tě někde nevzali dřív. Někde berou i bez objednání, jen si možná dyl počkáš. Nebo v ambulanci v nemocnici v ordinadnich hodinách.
Fujky (nic ve zlem) Taky bych řekla že spíš nějaká plíseň…měsíc bych s tím fakt nečekala a snažila se dostat někam dříve…
U praktika jsem byla už 2× první řekl ze to vypadá na svrab pote ekzém dal mastičku ale bez účinku všude jsem volala nikde me nechtějí vzít uz sem zoufala škrábu to jak blázen rozrůstá se mi to hrůza děs 😟
Hele, toto se mi nelibi.Moje doporučeni-skoro každá větší nemocnice ma kožni ambulance-tam bych natvrdo zašla a vyžadala si vyšetření, asi budeš čekat, ale vezmou tě. Řekni, že je to akutní, svědi to a praktik si s tím neví rady. Domů tě nepošlou. Zitra bych to řešila byt tebou. Nezranila si se nečím v nedávné době-treba řízla někde na těle?
Ještě otázka-to černý je rozškrábaná zasklá krev? Nebo je to černý primární barva toho ekzému/vyrážky?
Zkoušela jsi něco volně prodejného na plísně? Třeba exoderil?
@Anonymní píše: Více
Zítra se seber a jeď do nemocnice na kožní ambulanci.
Holky byl mi řezán vřed na kostrči nevim zda to může mít spojení s tím, zítra ramo zajdu na kožní uz si nevim rady nikde sem nebyla nikdo doma nemá nic z ničeho nic se to objevilo a sem zaujala z toho, nikdo mi nic neporadí u dr sem byla dvakrát objednala sem se na kožní a budu čekat do 31 ale půjdu dřív ![]()
zajdi a klidně buď trochu hysterická, tohle vypadá opravdu hrozně a ať je to cokoli, potřebuje to léčbu hned, ne pomalu za měsíc
A je to suché nebo nějak mokvající? Připomíná mi to lupénku nebo atopický ekzém, ale zas nevím, jestli tam bývá ta vyrážka tak tmavá…
tak ať dobře pořídíš
![]()
nějaký vztah k tomu řezání vředu by to mohlo být
Ahoj holky neporadí někdo co to je jsem zoufala všude říkají něco jiného sem objednaná 31 na kožní ale masti nepomáhají proste nic zkouším sílu internet zda nemá někdo něco podobného zkušenosti, rozrůstá se mi to po celém těle krom obličeje intimní partie ruce nohy všude hrozne to svědí nevim co stím 🥹 😇 přikládám foto