Černobyl - jeli byste tam?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
79799
26.8.23 07:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20787
26.8.23 07:38
@topazio píše:
@admin naprosto odpudivý příspěvek. Tohle sem nepatří. Nazvat Terezín lázněmi.

Dobrý den,

věřím, že to tak @Rotha nemyslel. Chtěl vlastně to samé, říct o těžkostech míst, poukázat na hrůzu Osvětimi a srovnal dvě tato místa spolu, což bylo nešťastné. Zároveň ale prosím @Rotha zbytečně neviřte vody a volte mírnější slova v diskuzi.

Mějte se hezky

Jana :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13956
26.8.23 07:42
@admin píše:
Dobrý den,

Dobrý den,

věřím, že to tak @Rotha nemyslel. Chtěl vlastně to samé, říct o těžkostech míst, poukázat na hrůzu Osvětimi a srovnal dvě tato místa spolu, což bylo nešťastné. Zároveň ale prosím @Rotha zbytečně neviřte vody a volte mírnější slova v diskuzi.

Mějte se hezky

Jana :srdce:

Tvl, další PŘEČTĚTE SI PŘÍSPĚVEK na který reaguje!!! Nic nesrovnavám, ale jasný zase dvojí metr on klidně muže urážet, ale ještě ho pochvalte!!! Tvl to jako fakt!!! Admin co neumí číst, pecka tady!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13956
26.8.23 07:44
@inkakřivák píše:
@Pidulka1991 https://ekolist.cz/…lske-havarie

Ano mělo tam být spis napsáno umreli deseti ruce a statisíce ovlivnilo na zdravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79799
26.8.23 07:49

@Pidulka1991 Když z tvého hlášení není poznat, nač si stezujes. Ty jsi chtěla pokárat za urážky, ale admin to očividně pochopil stejně jako já. Že se ti nelíbilo to srovnání. Zkus adminum překopírovat, co se ti přesně nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79799
26.8.23 07:50
@Pidulka1991 píše:
Ano mělo tam být spis napsáno umreli deseti ruce a statisíce ovlivnilo na zdravi.

To ano, to už je jiné. Já bych možná napsala ovlivnilo statisíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13956
26.8.23 07:55
@inkakřivák píše:
@Pidulka1991 Když z tvého hlášení není poznat, nač si stezujes. Ty jsi chtěla pokárat za urážky, ale admin to očividně pochopil stejně jako já. Že se ti nelíbilo to srovnání. Zkus adminum překopírovat, co se ti přesně nelíbí.

@admin tak si to snad admin zvládne přečíst obojí a vyhodnotit, ze nic nesrovnávám, tudíž jeho urážky na moji osobu jsou zcestné!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13956
26.8.23 07:56
@inkakřivák píše:
To ano, to už je jiné. Já bych možná napsala ovlivnilo statisíce.

Jako bez toho zdravi? To bych použila miliony! Na zdravi určitě statisice a celkově to ovlivnilo miliony lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79799
26.8.23 08:01

@Pidulka1991 Ale on nemuze tušit, na který příspěvek si stezujes. To zase těžko.
Já nevím, miliony asi ne. Já zustanu u těch statisicu. Zdá se mi to jaksi přiměřenější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20787
26.8.23 08:05
@Pidulka1991 píše:
@admin tak si to snad admin zvládne přečíst obojí a vyhodnotit, ze nic nesrovnávám, tudíž jeho urážky na moji osobu jsou zcestné!!!

Dobrý den,
uživatele jsem požádala o vhodné volení slov a ať diskutuje tak, aby zbytečně nevznikaly tyto situace. Nic dalšího se neodehrálo a myslím, že už se dostáváme na jiné téma. Prosím, zbytečně nás neosočujte. Děláme co se dá.

Hezký den

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13956
26.8.23 08:15
@inkakřivák píše:
@Pidulka1991 Ale on nemuze tušit, na který příspěvek si stezujes. To zase těžko.
Já nevím, miliony asi ne. Já zustanu u těch statisicu. Zdá se mi to jaksi přiměřenější.
Jak nemůže tušit? Příspěvek rothy jsem odcitovala, stačilo rollovat trochu výš, aby viděli na co reaguje on. @topazio reagovala na jinou část toho příspěvku ja jako celek. Černobyl Určitě miliony, vem si ze lidi treba v Rakousku, Německu a jinde v Evropě ( ne u nás)nesměli po nějakou dobu chodit ven, i kdyby hodinu. Strach z jaderné energie jaký to vyvolalo.
Podle mě je rozdíl ovlivnilo a ovlivnilo na zdraví .
@admin píše:
Dobrý den,
uživatele jsem požádala o vhodné volení slov a ať diskutuje tak, aby zbytečně nevznikaly tyto situace. Nic dalšího se neodehrálo a myslím, že už se dostáváme na jiné téma. Prosím, zbytečně nás neosočujte. Děláme co se dá.

Hezký den

Jana

Jenomže on je zrovna známá firma chodí sem urážet běžně, takže žádné “tytyty” na nej nezabírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
26.8.23 09:33
@Pidulka1991 píše:
Jenomže on je zrovna známá firma chodí sem urážet běžně, takže žádné “tytyty” na nej nezabírá.

Adminka nic nepochopila. Jeho stupidní diskuze nesmaže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36668
26.8.23 12:30

Do Černobylu bych klidně i jel. Ale určitě ne teď, ani v blízké budoucnosti - kvůli válce. Vyznačené trasy tam byly bezpečné. Ovšem asi bude potřeby přeměření, protože se tam leccos překopalo a přeoralo výbuchy. A hlavně, budou mít úplně jiné starosti, než hlídat pošuky zakuklené v organizovaných zájezdech.
Ano, obětí je hodně a nikdo nedokáže spočítat přesně kolik. Ono i s tou radiací je to různé. Existuje i nezanedbatelné přirozené pozadí, nejen ten profláklý radon, ale třeba i kosmické záření, nebo prach ze sopek a samozřejmě také i jiné zdroje z lidské činnosti, třeba prach z dolů, kde se těžily / těží neželezné kovové rudy, nebo popílek z elektráren. Mohlo by být třeba zajímavé pobíhat s dozimetrem okolo Příbrami, nebo Kutné Hory.
A celkem to po celou dobu lidské existence přežíváme ve zdraví. Prostě každý něco snese, nebo onemocní, ale dostane se z toho. Anebo někdo jiný taky ne. A stále je to předmětem výzkumu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová