Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pidulka1991 píše:
Smutný je, že to berete jako senzaci umírali tam tisíce lidí. V Osvětimi miliony a lidé tam jezdí. Stačí náš Terezín, taky tam umrelo tisíce a tisíce lidí, jen kvůli aroganci jediného. V čem je rozdíl oproti Černobylu??? Na Černobylu je vidět o5 arogance několika lidí zapricinila smrt tisíců, dokonce statisíců lidi. Musíme se poučit z vlastních chyb. Jsou lidi kteří chtějí tyto místa vidět na vlastní oči. Neznamená to, že tu dobu, místo, mají v neucte.
Nesrovnavejte prosím Terezín z Osvětimi, Terezín oproti Osvětimi, byly lázně. Pro příště, než budete někde něco mektat, jako ta koza si raději nastudujte o čem vlastně mluvíte, protože Vaše reakce byla krajně nevhodná, a k tomu že tam umřelo sta tisíce lidí, se ani nevyjádřuji, protože je to lež. Jsem velký fanoušek a nadšenec Černobylu, a Váš projev, je s prominutím k zbliti
Raději si na hlavu dejte mokrý hadr.
@Rotha píše:
Nesrovnavejte prosím Terezín z Osvětimi, Terezín oproti Osvětimi, byly lázně. Pro příště, než budete někde něco mektat, jako ta koza si raději nastudujte o čem vlastně mluvíte, protože Vaše reakce byla krajně nevhodná, a k tomu že tam umřelo sta tisíce lidí, se ani nevyjádřuji, protože je to lež. Jsem velký fanoušek a nadšenec Černobylu, a Váš projev, je s prominutím k zbliti![]()
![]()
@admin naprosto odpudivý příspěvek. Tohle sem nepatří. Nazvat Terezín lázněmi.
@Rotha píše:
Nesrovnavejte prosím Terezín z Osvětimi, Terezín oproti Osvětimi, byly lázně. Pro příště, než budete někde něco mektat, jako ta koza si raději nastudujte o čem vlastně mluvíte, protože Vaše reakce byla krajně nevhodná, a k tomu že tam umřelo sta tisíce lidí, se ani nevyjádřuji, protože je to lež. Jsem velký fanoušek a nadšenec Černobylu, a Váš projev, je s prominutím k zbliti![]()
![]()
K pozvracení jsi ty. Jak si můžeš dovolit napsat, že Terezín byly lázně. Hadr na hlavu si dej ty. A běž zvracet jinam.
@Rotha píše:
![]()
@Pidulka1991 Už jsem ho nahlásila. Tento pán je často úplně mimo. I v jiných diskuzích. Několikrát byl zablokován a nedá pokoj.
Do Černobylu bych se podívat jela. A ve srovnání s Osvětimí byl Terezín skutečně ještě mírný. Stačí porovnat. Terezín byl internační tábor, přestupní stanice, odkud byli lidé převážení do vyhlazovacích táboru. Nebyly to lázně, ani omylem, ovšem ve srovnání s vyhlazovacími tábory to bylo ještě pořád mírné.
A naučte se chápat text - když napíše, že ve srovnání s vyhlazovacími táborem to byly lázně, tak to neznamená totéž jako Terezín byly lázně. Jak mi leze Rotha na nervy svou docela jednoduchosti, tak tady se vyjádřil docela výstižně.
Když napíšu, že ve srovnání s USA je Česko plivanec na mapě, je to fakt. Neznamená to, že je Česko plivanec na mapě.
Příspěvek upraven 26.08.23 v 07:05
@topazio píše:
@Pidulka1991 Už jsem ho nahlásila. Tento pán je často úplně mimo. I v jiných diskuzích. Několikrát byl zablokován a nedá pokoj.
Koukala jsem, ale naštvalo mě to taky.
Je to …. Tvl v Terezín zemřelo 34 000 lidi, jestli se tomu dá říct malo?
@Pidulka1991 Uvědom si, že on píše,,málo ve srovnání s Osvětimí „. To je velký rozdíl.
Jinak - dala jsem za dovolenou,,jen sto litrů“, to je málo ve srovnání s Bohušem Matušem.
Jinak to málo není. Pouze ve srovnání s někým kdo dal třeba milion.
Příspěvek upraven 26.08.23 v 07:08
@inkakřivák píše:
Do Černobylu bych se podívat jela. A ve srovnání s Osvětimí byl Terezín skutečně ještě mírný. Stačí porovnat. Terezín byl internační tábor, přestupní stanice, odkud byli lidé převážení do vyhlazovacích táboru. Nebyly to lázně, ani omylem, ovšem ve srovnání s vyhlazovacími tábory to bylo ještě pořád mírné.
A naučte se chápat text - když napíše, že ve srovnání s vyhlazovacími táborem to byly lázně, tak to neznamená totéž jako Terezín byly lázně. Jak mi leze Rotha na nervy svou docela jednoduchosti, tak tady se vyjádřil docela výstižně.
Když napíšu, že ve srovnání s USA je Česko plivanec na mapě, je to fakt. Neznamená to, že je Česko plivanec na mapě.Příspěvek upraven 26.08.23 v 07:05
![]()
Taky mluvíš z cesty. Terezín bylo místo, kde zemřeli lidé a další byli posláni jinam na smrt. Je ostudné psát o Terezínu jako o lázních.
@topazio Ale já o něm nepíšu jako o lázních. Neumíš chápat psaný text. Prostě v porovnání s Osvětimí tam zemřelo těch lidí málo. V porovnání s Osvětimí, chápeš?
Příspěvek upraven 26.08.23 v 07:11
@inkakřivák píše:
@Pidulka1991 Uvědom si, že on píše,,málo ve srovnání s Osvětimí ". To je velký rozdíl.
Ne nepíše. Promiň, ale nauč se číst taky a přečti si můj příspěvek znovu. NIC TAM NESROVNÁVÁM, ještě vůbec neporovnavám!!!
@Pidulka1991 Dobře, tak píše, že Terezín ve srovnání s Osvětimí byly lázně. Což možná zní blbě, ale pořád to není stejně tvrzení jako Terezín byly lázně. Ano, v Terezíně zemřelo 34 tisíc lidí. Je to děsivé. Hess při norimberském procesu uvedl, že v Osvětimi zemřely 3 miliony, jinak se myslím uvádí 1,7 milionu obětí. To je prostě úplně mimo chápaní. Čili to srovnání chápu takto. Co je 34 tisíc proti třem milionum? Nebo i 1,7 milionu? Jsou to 2 procenta. Čili takto to srovnání chápu já. Beru to jako srovnání.
Nelidské je obojí, to hádám nepopírá nikdo.
@inkakřivák píše:
@Pidulka1991 Dobře, tak píše, že Terezín ve srovnání s Osvětimí byly lázně. Což možná zní blbě, ale pořád to není stejně tvrzení jako Terezín byly lázně. Ano, v Terezíně zemřelo 34 tisíc lidí. Je to děsivé. Hess při norimberském procesu uvedl, že v Osvětimi zemřely 3 miliony, jinak se myslím uvádí 1,7 milionu obětí. To je prostě úplně mimo chápaní. Čili to srovnání chápu takto. Co je 34 tisíc proti třem milionum? Nebo i 1,7 milionu? Jsou to 2 procenta. Čili takto to srovnání chápu já. Beru to jako srovnání.
Tak si to srovnávejte vy dva mezi sebou, ale ja nic takového neudělala!!! Takže si toho nech. Je smutný, ze vlastně tou obhajobou souhlasíš i s těmi urážkami které k tomu přidal.
@Pidulka1991 Jo tys ho hlásila Kvůli urážkám? Tak to spanembohem. Já myslela Kvůli tomu Terezínu. To se omlouvám.
Ale je fakt, že počet obětí havárie Černobylu se podle odhadů vědci bude pohybovat mezi 30 000-60 000, v budoucnu. Rozhodně ne statisíci.
@inkakřivák píše:
@Pidulka1991 Jo tys ho hlásila Kvůli urážkám? Tak to spanembohem. Já myslela Kvůli tomu Terezínu. To se omlouvám.
Ale je fakt, že počet obětí havárie Černobylu se podle odhadů vědci bude pohybovat mezi 30 000-60 000, v budoucnu. Rozhodně ne statisíci.
Viděla si kudy projel mrak a kolik lidi má problemy. Moje velmi dobra kamarádka se narodila v Kyjevu par měsíců po výbuchu. Její máma, ona a mnoho dalších mají těžké následky a zdravotní problémy po výbuchu Černobylu. Kompletní číslo ti nikdo nikdy nedá.