Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Gaforia jdeš v pondělí jo?
Snažím se. Ale ten internet je zlo, člověk tam čte o potratech a všem možnym a pak z toho má akorát černý myšlenky ![]()
@Gaforia k memu Dr.se prave objednávat nemusi … akorat jsem v rozpacích, clear blue testy jsou jasne, jak digi, tak klasika s plusem. Mammatest docela nic moc, ducha si fakt musim „vycumet“
![]()
@dendron to máme docela podobné. Clear Blue krásně pozitivní ale mamatest nic moc. Čárku jsem sice měla ale také hoodně slabou ![]()
@Venesí no me je uz co se nafouknuti tyce trochu lepe, ale zas zaludem jak kdybych plula na mori a cich mam lepsi jak policejni pes ![]()
Holky me je hrozne.
Ráno bleju alespoň 3×, desne me boli prsa, podbrisek a navíc jsem podrazdena jako svine.....
a furt bych spala a to ještě musím chodit do prace..
![]()
@Markétka244 ja bych se mozna radeji poblibla nez at me porad natahuje ![]()
@puntikova ja mam pocit, ze jsem nafoukla jak velryba ..az me to táhne jakoby dolu a od toho me zas bolí zada
jinak jsem v klidku a pohode. Až na ty 3 dvanáctky na nohách, co mě ted čekají. ![]()
@Markétka244 na zvraceni me porad je ale nejde to ![]()
@dendron ja to tam mela tyden v kuse a bud je to lepsi nebo jsem si zvykla ![]()
@Markétka244 kolikátý jsi tt? Já dnes 6+0tt a den co den je to horší. Zatím nezvracím, ale navaluje se mi pořád. Poslední dny to až musím večer zaspat. Vůbec to neustává ![]()
Ahojky, holky mě se navaluje tak od 5dpo.. Já jsem nato normálně i dost citlivá
vcera jsem rychle vstala z postele a hodně mě píchlo v podbřišku a dost mě to bolelo
Já jsem trochu míň jak vy, to co píšete mě děsí
![]()
Tak se vám jdu nahlásit, jak jsem včera byla na krvi… … tak výsledky budou až v pondělí.