Červ v kaštanu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.zizi
2.12.13 11:31
@lucenka píše:
Z toho bych se :poblion: Mám fobii ze všech těhle hnusných potvor, který lezou do jídla.
Jinak jsem našla, že každý sní v průměru 500g hmyzu za rok.

no fuj :mrgreen:…kdyby tu byl aspon hladomor, tak to pochopim :poblion:

• Citovat
  • Upravit
6661
2.12.13 11:32

@1.zizi Jinak tvoje zkušenost z jídelny - pěkná chuťovka :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
2.12.13 11:35

@bartsch ono staci jit vecer do Kauflandu a projit kolem masa a uzenin, jak to smrdi octem a savem :cert:

• Citovat
  • Upravit
6661
2.12.13 11:42
@1.zizi píše:
no fuj :mrgreen:…kdyby tu byl aspon hladomor, tak to pochopim :poblion:

Jak říká můj kolega: „Kdo je připraven, není ohrožen.“ :mrgreen: Vidíš a někde to berou jako pochoutku a ty nad tím ohrnuješ nejen nos :roll: :mrgreen: :mrgreen: V jednom dokumentu jsem viděla, jak si nějaký divoký kmen žijící tradičním způsobem (už nevím přesně kde), pochutnává na živých larvách divokých včel, byl to pro ně velmi výživný pokrm a zasloužili si ho jen ti, kteří nasazovali svůj život, když lezli k těm včelám pro med :think: Nicméně já jsem pak až do večera na jídlo neměla chuť :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12592
2.12.13 11:45

Aaach jo… Další z diskusí, který bych si asi měla zakázat… Ale nedá mi to a čtu dál! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
2.12.13 11:54
@1.zizi píše:
@bartsch ono staci jit vecer do Kauflandu a projit kolem masa a uzenin, jak to smrdi octem a savem :cert:

To ve mně evokuje hlášku z jednoho českého filmu… „… dobře zamřelá zvěřina…“ :mrgreen: Do Kauflandu nechodím, tak nevím, ale brácha občas ano a jednou si tam koupil vepřové koleno, které mělo ten den expiraci a stejně to bylo už špatné. On varovné příznaky ignoroval a pak dva dny :poblion:… hnus. Já už takhle nekupuji maso v Tescu, několikrát se mi stalo, že maso smrdělo a musela jsem ho vyhodit (i když bylo třeba 2 dny před expirací). Já už teď maso nakupuji jen u vyzkoušených řezníků nebo v Globusu, tam je maso vždy OK.

Příspěvek upraven 02.12.13 v 12:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
2.12.13 12:11

Ja mam hruzu z brokolice!!! byly tam tmave zeleny housenky :( fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
2.12.13 12:32

@BABIES jo jako v kvetaku a proto se musi namacet do studene vody pred pouztim…jinak posledni dobou tech larev moc neni…asi moc chemie :think:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
2.12.13 12:33
@bartsch píše:
Jak říká můj kolega: „Kdo je připraven, není ohrožen.“ :mrgreen: Vidíš a někde to berou jako pochoutku a ty nad tím ohrnuješ nejen nos :roll: :mrgreen: :mrgreen: V jednom dokumentu jsem viděla, jak si nějaký divoký kmen žijící tradičním způsobem (už nevím přesně kde), pochutnává na živých larvách divokých včel, byl to pro ně velmi výživný pokrm a zasloužili si ho jen ti, kteří nasazovali svůj život, když lezli k těm včelám pro med :think: Nicméně já jsem pak až do večera na jídlo neměla chuť :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jo jako domorodec bych to mela za lahudku, ale ako rozmazlena fiflena z mesta :poblion: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6661
2.12.13 12:35
@1.zizi píše:
jo jako domorodec bych to mela za lahudku, ale ako rozmazlena fiflena z mesta :poblion: :mrgreen:

Co máš z toho, já jsem taky rozmazlená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
2.12.13 12:38
@1.zizi píše:
Holky ja se poblejuuuu…emiminuju a jim pri tom kastany…u jednoho jsem si vsimla jako by chomace malych vajicek, ale rikam si, ze to se mi jen zda a jim dal…a ted jsem kousla do dalsiho a tam CERV…velkyyy tlusty CERV :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:…proboha jak muze byt v kastanu CERV???..pri pomysleni, kolik jsem jich sezrala pri koukani na tv vecer ve tme…FUJTAJXL budu to mit pred ocima jeste na smrtelny posteli :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A on si člověk myslí, jak jako maso nejí a ono prdlas, masíčka možná víc, než kaštanů :lol:
No, já nedávno kousla do řektve, na povrchu vypadala dobře-nic divnýho, jsem ukousla půlku a v druhé červ-tlustý dlouhý hovado na mne čučel. Jen nevím, kdo měl větší štěstí, že byl zrovna v druhé půlce, jestli červ nebo já :lol: Ale řektve už si rozkrajuju a myslím, že ještě dlouho budu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6019
2.12.13 12:43

@1.zizi důležité je, jestli ti večer kaštany chutnaly :mrgreen: pak bych to radši neřešila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
2.12.13 12:43

@Uju no a predstav si do nej kousnout, bych rovnou skocila z okna :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6661
2.12.13 12:47
@Uju píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A on si člověk myslí, jak jako maso nejí a ono prdlas, masíčka možná víc, než kaštanů :lol:
No, já nedávno kousla do řektve, na povrchu vypadala dobře-nic divnýho, jsem ukousla půlku a v druhé červ-tlustý dlouhý hovado na mne čučel. Jen nevím, kdo měl větší štěstí, že byl zrovna v druhé půlce, jestli červ nebo já :lol: Ale řektve už si rozkrajuju a myslím, že ještě dlouho budu :lol:

Jsi ho chudáka ještě vyděsila :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
2.12.13 12:58

@1.zizi no, to bych asi fakt měla co dělat abych se ne :poblion:
@bartsch No, jsem mrcha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zdemolovala jsem mu barák :lol:

Jinak máma si koupila rohlíky a vždy po cestě 2-3sní. No a jde koše do toho rohlíku a najednou něco s chutí masa, no holky buď velkej šváb nebo myš :poblion: :poblion: :poblion: Mámě byla zle týden(fakt jako zle) a od té doby cca 5let jí rohlík tím stylem, že uďubuje kousky které si dává do pusy. Jinak už by do něho normálně nekoula. Se ji teda nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová