Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bartsch ono staci jit vecer do Kauflandu a projit kolem masa a uzenin, jak to smrdi octem a savem ![]()
@1.zizi píše:
no fuj…kdyby tu byl aspon hladomor, tak to pochopim
Jak říká můj kolega: „Kdo je připraven, není ohrožen.“
Vidíš a někde to berou jako pochoutku a ty nad tím ohrnuješ nejen nos
V jednom dokumentu jsem viděla, jak si nějaký divoký kmen žijící tradičním způsobem (už nevím přesně kde), pochutnává na živých larvách divokých včel, byl to pro ně velmi výživný pokrm a zasloužili si ho jen ti, kteří nasazovali svůj život, když lezli k těm včelám pro med
Nicméně já jsem pak až do večera na jídlo neměla chuť
![]()
Aaach jo… Další z diskusí, který bych si asi měla zakázat… Ale nedá mi to a čtu dál! ![]()
@1.zizi píše:
@bartsch ono staci jit vecer do Kauflandu a projit kolem masa a uzenin, jak to smrdi octem a savem
To ve mně evokuje hlášku z jednoho českého filmu… „… dobře zamřelá zvěřina…“
Do Kauflandu nechodím, tak nevím, ale brácha občas ano a jednou si tam koupil vepřové koleno, které mělo ten den expiraci a stejně to bylo už špatné. On varovné příznaky ignoroval a pak dva dny
… hnus. Já už takhle nekupuji maso v Tescu, několikrát se mi stalo, že maso smrdělo a musela jsem ho vyhodit (i když bylo třeba 2 dny před expirací). Já už teď maso nakupuji jen u vyzkoušených řezníků nebo v Globusu, tam je maso vždy OK.
Příspěvek upraven 02.12.13 v 12:13
Ja mam hruzu z brokolice!!! byly tam tmave zeleny housenky
fuj
@BABIES jo jako v kvetaku a proto se musi namacet do studene vody pred pouztim…jinak posledni dobou tech larev moc neni…asi moc chemie ![]()
@bartsch píše:
Jak říká můj kolega: „Kdo je připraven, není ohrožen.“Vidíš a někde to berou jako pochoutku a ty nad tím ohrnuješ nejen nos
![]()
![]()
V jednom dokumentu jsem viděla, jak si nějaký divoký kmen žijící tradičním způsobem (už nevím přesně kde), pochutnává na živých larvách divokých včel, byl to pro ně velmi výživný pokrm a zasloužili si ho jen ti, kteří nasazovali svůj život, když lezli k těm včelám pro med
Nicméně já jsem pak až do večera na jídlo neměla chuť
![]()
![]()
jo jako domorodec bych to mela za lahudku, ale ako rozmazlena fiflena z mesta
![]()
@1.zizi píše:
jo jako domorodec bych to mela za lahudku, ale ako rozmazlena fiflena z mesta![]()
Co máš z toho, já jsem taky rozmazlená ![]()
@1.zizi píše:
Holky ja se poblejuuuu…emiminuju a jim pri tom kastany…u jednoho jsem si vsimla jako by chomace malych vajicek, ale rikam si, ze to se mi jen zda a jim dal…a ted jsem kousla do dalsiho a tam CERV…velkyyy tlusty CERV![]()
![]()
![]()
![]()
…proboha jak muze byt v kastanu CERV???..pri pomysleni, kolik jsem jich sezrala pri koukani na tv vecer ve tme…FUJTAJXL budu to mit pred ocima jeste na smrtelny posteli
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A on si člověk myslí, jak jako maso nejí a ono prdlas, masíčka možná víc, než kaštanů ![]()
No, já nedávno kousla do řektve, na povrchu vypadala dobře-nic divnýho, jsem ukousla půlku a v druhé červ-tlustý dlouhý hovado na mne čučel. Jen nevím, kdo měl větší štěstí, že byl zrovna v druhé půlce, jestli červ nebo já
Ale řektve už si rozkrajuju a myslím, že ještě dlouho budu ![]()
@1.zizi důležité je, jestli ti večer kaštany chutnaly
pak bych to radši neřešila…
@Uju píše:![]()
![]()
A on si člověk myslí, jak jako maso nejí a ono prdlas, masíčka možná víc, než kaštanů
No, já nedávno kousla do řektve, na povrchu vypadala dobře-nic divnýho, jsem ukousla půlku a v druhé červ-tlustý dlouhý hovado na mne čučel. Jen nevím, kdo měl větší štěstí, že byl zrovna v druhé půlce, jestli červ nebo jáAle řektve už si rozkrajuju a myslím, že ještě dlouho budu
Jsi ho chudáka ještě vyděsila
![]()
@1.zizi no, to bych asi fakt měla co dělat abych se ne ![]()
@bartsch No, jsem mrcha
Zdemolovala jsem mu barák ![]()
Jinak máma si koupila rohlíky a vždy po cestě 2-3sní. No a jde koše do toho rohlíku a najednou něco s chutí masa, no holky buď velkej šváb nebo myš
Mámě byla zle týden(fakt jako zle) a od té doby cca 5let jí rohlík tím stylem, že uďubuje kousky které si dává do pusy. Jinak už by do něho normálně nekoula. Se ji teda nedivím.
no fuj
…kdyby tu byl aspon hladomor, tak to pochopim