Červ v kaštanu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6661
2.12.13 13:04
@Uju píše:
@bartsch No, jsem mrcha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zdemolovala jsem mu barák :lol:Jinak máma si koupila rohlíky a vždy po cestě 2-3sní. No a jde koše do toho rohlíku a najednou něco s chutí masa, no holky buď velkej šváb nebo myš :poblion: :poblion: :poblion: Mámě byla zle týden(fakt jako zle) a od té doby cca 5let jí rohlík tím stylem, že uďubuje kousky které si dává do pusy. Jinak už by do něho normálně nekoula. Se ji teda nedivím.

Surovče :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jinak s tvojí mámou… :poblion: :poblion: :poblion: Myš (nebo aspoň její část) to klidně být mohla. Jak jsem psala, v pekárnách myši mají :nevim: a jejich exkrementy se sem tam mohou zatoulat. Záleží opravdu, jak moc mají pod kontrolou výrobu těsta. Hmmm, ještě chvilku takové story a hodím šavli :oops: :mrgreen: a to se asi kolegové budou divit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
2.12.13 13:08

Holky my dostali na navsteve sekanou a kousek sebou domu. Doma koukam, co je to na ni za divny bily valecky v chomacich. Mrkla jsem na net a ono musi vajicka. No ja jsem se malem pozvracela. Bylo mi z toho na bliti jeste tyden. Fakt hodne nechutny. Bylo to v lete a chvilku ta sekana lezela na stole a mouchy jsme odhaneli, ale nikdy bych neverila, ze jsou tak rychly. Jinak na tabore jsem se takhle cpala malinama a v jedne na me mrknul cerv, savle letela a od te doby mam velmi zvlastni vztah k malinam :-) jinak teda vyzivna diskuse :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
2.12.13 13:12

@bartsch Taky jsem dělala v pekárně(teda jen jednu noc) viděla jsem proběhnout asi 3 myšáky. Stát se může, ale teda :poblion:

@kroutilka No, oni to dokážou rychle. Jsme viděla pořad jak ženská byla někde na dovče a vlítla ji do ucha moucha, hned zase vylítla, takže spíš jen narazila a ona ty ženský tam v tom uchu stihla naklást vejce z těch se vyklubaly červy a jedly maso. ženskou hrozně bolela hlava tak šla k doktorovi a nestačil se divit, prý se ji málem prokousaly až k mozku :poblion: Tak proč ne do sekaný :lol: Asi bych taky hodila nebo bych se musela hodně držet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
2.12.13 13:18

Ber to tak, že jsi do sebe dostala nějaký proteiny :) já jsem zase jednou otevřela paštiku a v ní tlustej bílej červ a paštika na půl sežraná :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
2.12.13 13:19
@vlasatá píše:
Ber to tak, že jsi do sebe dostala nějaký proteiny :) já jsem zase jednou otevřela paštiku a v ní tlustej bílej červ a paštika na půl sežraná :poblion:

Však paštika je výživná :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
2.12.13 13:20

@vlasatá kupovane pastiky vubec nevedeme…taky uchylka z detstvi, kdy v pastice byla stetina :poblion:..delam obcas domaci a kdyz si na ni as lzicku brusinek, tak je skvela

• Citovat
  • Upravit
6661
2.12.13 13:24

Kolegyně mi vyprávěla, jak kdysi, když byla na dovolené v Jugoslávii, čistila u stanu brambory, vlítla jí najednou mucha do oka - jen na okamžik, ale nakladla jí do oka strašně moc vajíček 8o Měla tam toho plno, neviděla :? Její manžel, když to viděl, tak se zhrozil, něco vyčistil, ale šlo to špatně. Musela hned do nemocnice na oční a tam jí oko několikrát vyplachovali :zed: 8o :? No, děs - úplně mi je z toho zle i teď, když si na tu historku vzpomenu :oops: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
2.12.13 13:25
@1.zizi píše:
@vlasatá kupovane pastiky vubec nevedeme…taky uchylka z detstvi, kdy v pastice byla stetina :poblion:..delam obcas domaci a kdyz si na ni as lzicku brusinek, tak je skvela

Na domácí si už strašně dlouho brousím zuby a pořád ne a ne se k tomu dostat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
2.12.13 13:27

@bartsch fakt se vyplati udelat si ji domaci je to uuuplne o necem jinem

• Citovat
  • Upravit
440
2.12.13 13:36

@bartsch jezisi no fuuuj. Hrozny. Ze ja jsem sem lezla, zase na to myslim. Ja si uplne predstavovala, jak jsem nejaky ty vajicka urcite snedla a ted mi budou z pusy litat mouchy :-D manzel me uklidnil, ze zaludecni stavy si s tim urcite poradily. Bleee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
2.12.13 13:41

@kroutilka no prave, ze jsem taky snedla vajicka v predchozim kastanu, ale myslela jsem si, ze je to jen nejaky bordel ci co, protoze cervi se do kastanu prece nemuzou dostat, tak snad si si s tim zaludek poradi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
440
2.12.13 13:57

@1.zizi tak dej vedet, jak to dopadlo. Jestli neco prezilo a kudy to vylezlo :pankac: Ja myslim, ze zaludek si s tim poradi. Kdyz vidim co spasou africky narody…
Edit: pravopisna chybka…

Příspěvek upraven 02.12.13 v 14:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
2.12.13 14:32

@1.zizi :mrgreen: Já bych řekla, že žaludeční štťávy už si s tím poradily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
2.12.13 18:48
@1.zizi píše:
@vlasatá kupovane pastiky vubec nevedeme…taky uchylka z detstvi, kdy v pastice byla stetina :poblion:..delam obcas domaci a kdyz si na ni as lzicku brusinek, tak je skvela

@1.zizi hmm paštiku s brusinkama miluju, ale nedělám domácí jedu kupovanou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
2.12.13 18:52
@bartsch píše:
Kolegyně mi vyprávěla, jak kdysi, když byla na dovolené v Jugoslávii, čistila u stanu brambory, vlítla jí najednou mucha do oka - jen na okamžik, ale nakladla jí do oka strašně moc vajíček 8o Měla tam toho plno, neviděla :? Její manžel, když to viděl, tak se zhrozil, něco vyčistil, ale šlo to špatně. Musela hned do nemocnice na oční a tam jí oko několikrát vyplachovali :zed: 8o :? No, děs - úplně mi je z toho zle i teď, když si na tu historku vzpomenu :oops: :poblion:

ještě že jsi @1.zizi uklidnila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová