Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Uju píše:
@bartsch No, jsem mrcha![]()
![]()
Zdemolovala jsem mu barák
Jinak máma si koupila rohlíky a vždy po cestě 2-3sní. No a jde koše do toho rohlíku a najednou něco s chutí masa, no holky buď velkej šváb nebo myš
![]()
![]()
Mámě byla zle týden(fakt jako zle) a od té doby cca 5let jí rohlík tím stylem, že uďubuje kousky které si dává do pusy. Jinak už by do něho normálně nekoula. Se ji teda nedivím.
Surovče
Jinak s tvojí mámou…
Myš (nebo aspoň její část) to klidně být mohla. Jak jsem psala, v pekárnách myši mají
a jejich exkrementy se sem tam mohou zatoulat. Záleží opravdu, jak moc mají pod kontrolou výrobu těsta. Hmmm, ještě chvilku takové story a hodím šavli
a to se asi kolegové budou divit ![]()
Holky my dostali na navsteve sekanou a kousek sebou domu. Doma koukam, co je to na ni za divny bily valecky v chomacich. Mrkla jsem na net a ono musi vajicka. No ja jsem se malem pozvracela. Bylo mi z toho na bliti jeste tyden. Fakt hodne nechutny. Bylo to v lete a chvilku ta sekana lezela na stole a mouchy jsme odhaneli, ale nikdy bych neverila, ze jsou tak rychly. Jinak na tabore jsem se takhle cpala malinama a v jedne na me mrknul cerv, savle letela a od te doby mam velmi zvlastni vztah k malinam
jinak teda vyzivna diskuse ![]()
@bartsch Taky jsem dělala v pekárně(teda jen jednu noc) viděla jsem proběhnout asi 3 myšáky. Stát se může, ale teda ![]()
@kroutilka No, oni to dokážou rychle. Jsme viděla pořad jak ženská byla někde na dovče a vlítla ji do ucha moucha, hned zase vylítla, takže spíš jen narazila a ona ty ženský tam v tom uchu stihla naklást vejce z těch se vyklubaly červy a jedly maso. ženskou hrozně bolela hlava tak šla k doktorovi a nestačil se divit, prý se ji málem prokousaly až k mozku
Tak proč ne do sekaný
Asi bych taky hodila nebo bych se musela hodně držet.
Ber to tak, že jsi do sebe dostala nějaký proteiny
já jsem zase jednou otevřela paštiku a v ní tlustej bílej červ a paštika na půl sežraná ![]()
@vlasatá píše:
Ber to tak, že jsi do sebe dostala nějaký proteinyjá jsem zase jednou otevřela paštiku a v ní tlustej bílej červ a paštika na půl sežraná
Však paštika je výživná
![]()
@vlasatá kupovane pastiky vubec nevedeme…taky uchylka z detstvi, kdy v pastice byla stetina
..delam obcas domaci a kdyz si na ni as lzicku brusinek, tak je skvela
Kolegyně mi vyprávěla, jak kdysi, když byla na dovolené v Jugoslávii, čistila u stanu brambory, vlítla jí najednou mucha do oka - jen na okamžik, ale nakladla jí do oka strašně moc vajíček
Měla tam toho plno, neviděla
Její manžel, když to viděl, tak se zhrozil, něco vyčistil, ale šlo to špatně. Musela hned do nemocnice na oční a tam jí oko několikrát vyplachovali
No, děs - úplně mi je z toho zle i teď, když si na tu historku vzpomenu
![]()
@1.zizi píše:
@vlasatá kupovane pastiky vubec nevedeme…taky uchylka z detstvi, kdy v pastice byla stetina..delam obcas domaci a kdyz si na ni as lzicku brusinek, tak je skvela
Na domácí si už strašně dlouho brousím zuby a pořád ne a ne se k tomu dostat ![]()
@bartsch fakt se vyplati udelat si ji domaci je to uuuplne o necem jinem
@bartsch jezisi no fuuuj. Hrozny. Ze ja jsem sem lezla, zase na to myslim. Ja si uplne predstavovala, jak jsem nejaky ty vajicka urcite snedla a ted mi budou z pusy litat mouchy
manzel me uklidnil, ze zaludecni stavy si s tim urcite poradily. Bleee.
@kroutilka no prave, ze jsem taky snedla vajicka v predchozim kastanu, ale myslela jsem si, ze je to jen nejaky bordel ci co, protoze cervi se do kastanu prece nemuzou dostat, tak snad si si s tim zaludek poradi
![]()
@1.zizi tak dej vedet, jak to dopadlo. Jestli neco prezilo a kudy to vylezlo
Ja myslim, ze zaludek si s tim poradi. Kdyz vidim co spasou africky narody…
Edit: pravopisna chybka…
Příspěvek upraven 02.12.13 v 14:37
@1.zizi
Já bych řekla, že žaludeční štťávy už si s tím poradily ![]()
@1.zizi píše:
@vlasatá kupovane pastiky vubec nevedeme…taky uchylka z detstvi, kdy v pastice byla stetina..delam obcas domaci a kdyz si na ni as lzicku brusinek, tak je skvela
@1.zizi hmm paštiku s brusinkama miluju, ale nedělám domácí jedu kupovanou ![]()
@bartsch píše:
Kolegyně mi vyprávěla, jak kdysi, když byla na dovolené v Jugoslávii, čistila u stanu brambory, vlítla jí najednou mucha do oka - jen na okamžik, ale nakladla jí do oka strašně moc vajíčekMěla tam toho plno, neviděla
Její manžel, když to viděl, tak se zhrozil, něco vyčistil, ale šlo to špatně. Musela hned do nemocnice na oční a tam jí oko několikrát vyplachovali
![]()
![]()
No, děs - úplně mi je z toho zle i teď, když si na tu historku vzpomenu
![]()
ještě že jsi @1.zizi uklidnila ![]()