Červ v kaštanu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.zizi
2.12.13 18:55

@vlasatá no jasne..kdyz uz dalsi dite nechci, tak budu aspon delat chodicci lihen pro cervy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9223
2.12.13 19:05

Ježiš fuj… to je diskuze… a stejně jsem jí musela dočíst :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
2.12.13 22:20
@1.zizi píše:
@vlasatá no jasne..kdyz uz dalsi dite nechci, tak budu aspon delat chodicci lihen pro cervy :mrgreen:
:mrgreen: S tvojí profilovkou to nebude problém :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
2.12.13 22:30

Holky to ja dneska jedla spagety - mlety maso („domaci“), rajcata valfrutta a rajcatovy pyre. K tomu syr. Jim a jim a jim a jsem uz skoro u konce a jako bych videla cerva/slimaka s tmavou hlavou, snad predpoalefni sousto!!! No nez abych to zkoumala, jestli to je nebo neni jsem to statecne a nez kousani polkla. Kdybych to nyla pitvala tak nych se mohla dozvedet nechteny a to by asi letelo :poblion: kazdopadne posledni porci jsem zbabele nechala chlapovi :mrgreen: jinak teda dobry, babca mela verva ve fidorce
Rozpulila ji a ze necha pulku dedovi, tu svoji snedla a pak vifela, jak na ni kouka z te druhe navstevnik. Fidorka letela i s obedem :mrgreen: a jaskrz to nejim tresne visne a dalsi donroty, na kterych si bezne pochutnavaj cervi :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
2.12.13 22:31

Tvl doufam ze to s tema preklepama pochopite :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
3.12.13 09:34

@Krkael no prave proto delam skoro vsechno domaci…mam zavarenou i zeleninovou smes na spagety…ale kazdopadne poprala ses s tim dobre…jinak tresne a visne necham vzdy minimalne pres noc ve vode a mam jistotu, ze drtiva vetsina potvor vyplave

• Citovat
  • Upravit
21848
3.12.13 09:41
@1.zizi píše:
@Krkael no prave proto delam skoro vsechno domaci…mam zavarenou i zeleninovou smes na spagety…ale kazdopadne poprala ses s tim dobre…jinak tresne a visne necham vzdy minimalne pres noc ve vode a mam jistotu, ze drtiva vetsina potvor vyplave

No ja pak videt co vsechno v tom bylo tak to stejne nesezeru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
3.12.13 19:52

Pěkný hnusy nám ty výrobci cpou, jen co je pravda. Ale takový namletý kopyta, šlachy (možná i oči, věčila bych tomu :roll: ) v hambáčích, to většině lidí nevadí a ještě se oblizujou :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
3.12.13 19:55
@1.zizi píše:

třešně nezkoumám, jím je celé, ale tuším, že tam uvnitř něco bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19788
3.12.13 20:47
@1.zizi píše:
Holky ja se poblejuuuu…emiminuju a jim pri tom kastany…u jednoho jsem si vsimla jako by chomace malych vajicek, ale rikam si, ze to se mi jen zda a jim dal…a ted jsem kousla do dalsiho a tam CERV…velkyyy tlusty CERV :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:…proboha jak muze byt v kastanu CERV???..pri pomysleni, kolik jsem jich sezrala pri koukani na tv vecer ve tme…FUJTAJXL budu to mit pred ocima jeste na smrtelny posteli :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

Z toho vidíš, že nevíš, z čeho ztloustneš. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
6.12.13 22:43

Před chvilkou jsem si konečně sedla na gauč, že si hodím nohy nahoru. Večer to byl jeden kalup, dělala jsem dort pro malýho k jeho zítřejším narozkám, prala, naložila na zítřek maso, vykoupala děti, uložila do postele atd. :jazyk: Tak jsem se konečně uvelebila na gauči, děti chrní, manžel je na „vycházce“ :mrgreen:, otevřela jsem si balíček sušených datlí. Snědla jsem dvě a v pohodě (aspoň doufám), ze třetí jsem ukousla půlku a v té, která mi zůstala v ruce na mě čučel 2 cm dlouhý usušený červ :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: Málem vše letělo ven :poblion:, měla jsem co dělat, abych to ustála… musela jsem si dát pořádného frťana meruňkovice. Už je to lepší, ale když si na to vzpomenu, tak se pořádně oklepu a naskočí mi husí kůže :? No, už je mi zase blbě… :? :poblion: Mám to před očima… 2 cm :roll: :poblion: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
6.12.13 22:50

Červ mi přijde ok, je to čistě přírodní produkt :mrgreen: Horší je, že tam asi i nakakal. 8o :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
6.12.13 22:55

@kolozubka Jo, bylo tam přímo zasr*no :poblion:, já to hned vyplivla a vypláchla dutinu ústní, pak ještě desinfikovala tou meruňkovicí, ale stejně mi je jen při pomyšlení šoufl. :poblion: :? Si dám snad ještě další „meruňku“ nebo nevím, ale abych to nepřehnala :oops:, musím ještě malýmu zabalit dárky k narozeninám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
6.12.13 22:57
@bartsch píše:
@kolozubka Jo, bylo tam přímo zasr*no :poblion:, já to hned vyplivla a vypláchla dutinu ústní, pak ještě desinfikovala tou meruňkovicí, ale stejně mi je jen při pomyšlení šoufl. :poblion: :? Si dám snad ještě další „meruňku“ nebo nevím, ale abych to nepřehnala :oops:, musím ještě malýmu zabalit dárky k narozeninám ;)

Já si dala slivovici i bez červa, protože jsem potřebovala něco „oslavit“, ale taky to nesmím přehánět, protože dcerka má horečku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
6.12.13 23:10
@kolozubka píše:
Já si dala slivovici i bez červa, protože jsem potřebovala něco „oslavit“, ale taky to nesmím přehánět, protože dcerka má horečku :?

Tak to je blbé :?, já horečky u svých dětí těžko snáším, jsem jak na trní. Syn dnes zase už nešel do školky, po 4 dnech :zed:, zase má chycený nosohltan :zed:. Zatím bez teploty, ale stejně smrká a chrchlá :roll:… nemít hlídací babičku, tak je ze mě žena v domácnosti :? No a dárky mám téměř zabalené, ten poslední přinese zítra až na oslavu babička s dědou ;) Asi si toho frťana přece jen dám, datle už letěly do koše :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová