Červ v kaštanu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.zizi
6.12.13 23:16

@bartsch no fuuuuuuuuuuuuj :poblion:

• Citovat
  • Upravit
12272
6.12.13 23:18
@bartsch píše:
Tak to je blbé :?, já horečky u svých dětí těžko snáším, jsem jak na trní. Syn dnes zase už nešel do školky, po 4 dnech :zed:, zase má chycený nosohltan :zed:. Zatím bez teploty, ale stejně smrká a chrchlá :roll:… nemít hlídací babičku, tak je ze mě žena v domácnosti :? No a dárky mám téměř zabalené, ten poslední přinese zítra až na oslavu babička s dědou ;) Asi si toho frťana přece jen dám, datle už letěly do koše :?

Jo dcerka byla ve školce taky čtyři dny. Ve středu tam visela cedule, že se tam vyskytl nějaký silně infekční stafylokok a dnes je jí celý den blbě. Přeju pěknou oslavu. My jsme měli jít zítra tady u nás na mikulášskou, malá se těšila a má smůlu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
6.12.13 23:26
@kolozubka píše:
Jo dcerka byla ve školce taky čtyři dny. Ve středu tam visela cedule, že se tam vyskytl nějaký silně infekční stafylokok a dnes je jí celý den blbě. Přeju pěknou oslavu. My jsme měli jít zítra tady u nás na mikulášskou, malá se těšila a má smůlu. :(

Chudák malá, tak ať je brzy v pořádku :kytka:… školka a nemoci, já už to raději ani nekomentuji :? Dcera je už ve škole a musím říct, že tam je to už lepší :nevim: Víc než děti je nachcípaná jejich učitelka :nevim: :D Syn už se léčil na imunologii ve 2 letech, když mu školkové nemoci, které nosila domů jeho starší sestřička, zlikvidovaly imunitu :zed: A když už je sám ve školce (zítra slaví 5. narozeniny :srdce: ), je to zase boj s nemocemi :zed:, nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
6.12.13 23:29
@1.zizi píše:
@bartsch no fuuuuuuuuuuuuj :poblion:

Chuťovka, coooo??? :poblion: Když já ten hnus před sebou pořád vidím :oops:, měl malinký černý očička :poblion: Asi si půjdu povykládat se šnekama, jsou to takoví pohodáři, vyslechnou mě a pak si zase lezou dál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
6.12.13 23:37

@bartsch za dva dny ty navaly na :poblion: zmizi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6661
6.12.13 23:43
@1.zizi píše:
@bartsch za dva dny ty navaly na :poblion: zmizi :mrgreen:

Až za dva dny??? 8o 8o 8o No potěš… :poblion: Už ho zase vidím, fuuuuuuuuuuuuuj, proč??? :roll: :zed: :zed: :zed: :poblion: Naštěstí jsem to nedala dětem, respektive ony potom netouží, sušené datle jim nejedou. Přitom jsou sladké, se nedivím, že ten červ byl vypasený jak prase :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
6.12.13 23:45

@bartsch jo hajzlici vedi, co je dobry a do ceho vlezou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6661
6.12.13 23:48
@1.zizi píše:
@bartsch jo hajzlici vedi, co je dobry a do ceho vlezou :mrgreen:

Mají pečlivé maminky, zajistí jim to nejlepší ubytování a stravu až do dospělosti :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová