Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bartsch píše:
Tak to je blbé, já horečky u svých dětí těžko snáším, jsem jak na trní. Syn dnes zase už nešel do školky, po 4 dnech
, zase má chycený nosohltan
. Zatím bez teploty, ale stejně smrká a chrchlá
… nemít hlídací babičku, tak je ze mě žena v domácnosti
No a dárky mám téměř zabalené, ten poslední přinese zítra až na oslavu babička s dědou
Asi si toho frťana přece jen dám, datle už letěly do koše
Jo dcerka byla ve školce taky čtyři dny. Ve středu tam visela cedule, že se tam vyskytl nějaký silně infekční stafylokok a dnes je jí celý den blbě. Přeju pěknou oslavu. My jsme měli jít zítra tady u nás na mikulášskou, malá se těšila a má smůlu. ![]()
@kolozubka píše:
Jo dcerka byla ve školce taky čtyři dny. Ve středu tam visela cedule, že se tam vyskytl nějaký silně infekční stafylokok a dnes je jí celý den blbě. Přeju pěknou oslavu. My jsme měli jít zítra tady u nás na mikulášskou, malá se těšila a má smůlu.
Chudák malá, tak ať je brzy v pořádku
… školka a nemoci, já už to raději ani nekomentuji
Dcera je už ve škole a musím říct, že tam je to už lepší
Víc než děti je nachcípaná jejich učitelka
Syn už se léčil na imunologii ve 2 letech, když mu školkové nemoci, které nosila domů jeho starší sestřička, zlikvidovaly imunitu
A když už je sám ve školce (zítra slaví 5. narozeniny
), je to zase boj s nemocemi
, nechápu.
@1.zizi píše:
@bartsch no fuuuuuuuuuuuuj
Chuťovka, coooo???
Když já ten hnus před sebou pořád vidím
, měl malinký černý očička
Asi si půjdu povykládat se šnekama, jsou to takoví pohodáři, vyslechnou mě a pak si zase lezou dál ![]()
@1.zizi píše:
@bartsch za dva dny ty navaly nazmizi
Až za dva dny???
No potěš…
Už ho zase vidím, fuuuuuuuuuuuuuj, proč???
Naštěstí jsem to nedala dětem, respektive ony potom netouží, sušené datle jim nejedou. Přitom jsou sladké, se nedivím, že ten červ byl vypasený jak prase ![]()
@1.zizi píše:
@bartsch jo hajzlici vedi, co je dobry a do ceho vlezou
Mají pečlivé maminky, zajistí jim to nejlepší ubytování a stravu až do dospělosti
![]()
@bartsch no fuuuuuuuuuuuuj