Poradna duly
Jana Čurdová
HEZKY VECER! Tak manza nakonec sel na basket,ale hned prijde dmu,tak jsem drbarnu s kamoskou zrusila.Jo a predstavte si,ze jsem dneska nasla obe dvojky nahore
.Proto byl tak protivnej.A oba najednou.Mam dotaz.POsledni 3 dny davam Tomikovi vecer kasi.Zase zkousim a mozna znovu jeste zustanu u nocniho Nutrilonu.Ted si rikam,jestli se nebudil casteji kvuli tem zubum
.Prvni den snedl nevim kolik -udelala jsem ji moc a zbylo.ALe spal do 5,30.Druhy den snedl ze 150ml vody a spal do 4 a dneska to same.Ale dneska jeste po te kasi vypil cca 160 ml UM. Davate jeste nektera po kasi UM?Mel kasi od 4.m. BABYLOVE z DMka.
ZUZKO,nejsou ti chlapi vsichni stejni - nekteri jsou stejnejsi
.At se vam plesik libi a uzijte si ho ![]()
I já musim vecer zehlit,ale nebudu.Jsem uplne vyrizena.Asi pujdu spat hodne brzo.No sklenku cerveneho si dam - na krvinky - vid KAMI,nerikala jsi to tak v tehotenstvi? ![]()
Jeste me napadlo davate mlecne nebo nemlecne kase.Mozna kdybych mu udelala nemlecnou do UM,tak by byl problem vyresen co?Fakt nevim,zkousim,ale zase z neho nechci delat pokusneho kralicka ![]()
Hezký večer,
nějak poslední dobou nestíhám psát ani číst. Vždycky vás jen prolítnu.
Teď už zase nevím kdo si vybral ty golfáče, jsou hezké, kamarádka je má v té zelené, taky se do nich zamilovala, ale teď na ně nadává. Děsně jí vadí, že nejdou úplně sklopit do polohy „spánek“ jinak je s nima spokojená, navíc jsou dost šioké, takže v nich má dítko dostatek prostoru. No, ale na to co „umí“ jsou brutálně drahé.
![]()
Taky vítám nové tváře, mějte se mezi náma krásně - Romčo a Kačenko…
Taky jsem vybírala novou autosedačku a cyklosedačku, nakonec jsem vybrala tyhle:
Maxicosi Priory XP
http://www.detskydum.cz/obr/236_11.jpg
Hamax speepy
http://www.trekshop.cz/…01-v_LRG.jpg
Tak já jdu zase něco děoat, mějte se krásně a krásnou dobrou noc
Hezký večer.
Už spíme, taťka na tahu a já na emiminu. Tchýně posedle uklízí po malování, ale mě to nechává chladnou. Odpoledne jsm jí umyla okna a nařezala nový koberec v ložnici, tak teď ať mě nechá odpočívat.
Příkrmy používáme HAMI. Tchýně mi pořád vnucuje Hamé, ale ty mi nepřijdou chuťově dobré a navíc jsou úplně mixované. Hipp často solí a je i dražší.
JONATAN, boty zatím nedáváme. Máme jedny a to jen, když jedeme v autě a jdeme třeba nakoupit…, aby neměla jen ponožky, když nemá kombinézu. Ale v pondělí jdeme na kyčle, tak se zeptám ortopedky. IVULE, taky jsem se dívala na telku, že boty se žirafou jsou ok.
SKUROKAT, taky budeme kupovat tuhle autosedačku, když tak napiš, jak jsi s ní spokojená ![]()
Příkrmy máme taky Hami, teď jsem kupovala i nějaké Sunárky, ale ty ještě Tobík neměl…
LOUDALKO, kaše zatím vůbec nedávám, Tobíček po nich plakal, asi ho bolelo bříško ![]()
LOUDALKO, já dávám jen kaši. Dělám HAMI nebo Nutrilon rýžové mléčné. Dělám to tak, že nasypu 140-160 ml kaše a doliju vodou tak, aby bylo po rozmíchání 240 ml kaše. Mám to vyzkoušené a je to pro Karolínku optimální dávka na spaní. Krmím ale flaškou!!! Spíme od osmi do sedmi.
Ahoj,tak autosedačky zrovna projíždím na netu, abych se zorientovala. Zítra se chystám do obchodu. Nikde neuvádí, která autosedačka od 9kg jde umístit proti směru jízdy.Prosím jestli o některé víte,písněte to sem.Děkuji.
Jejda ani nevim,jak se mi tam ten prvni prispevek dostal 2× ![]()
Ja asi taky nakonec zustanu u nocniho Nutrilonu.Jeste dneska uvidim,jak bude spinkat,ale ta kase babylove mi vubec nesvedci,takze pryc od ni
.Jsem nejaka divna,vsichni si chvali pliny BL,ja uz je vickrat nechci,zlaty pampersky.Maminy si chvali kase BL,me nevyhovuje.Jsem asi moc narocna.
A hlavne pry deti po kasich hrozne pribyvaji a Tomik je velkej dost.Nam to staci,tak ho hold treba v noci 1× nakrmim nez aby z neho byl valibuk.Po kasi ji taky ve 4,stejne jako po UM.NO po nocnim UM teda se budil,dostal caj,dudlik a spal dal.Stejne jako po kasi,ale ja si myslim,ze jsem se mozna unahlila.Treba to buzeni bylo kvuli zoubkum,kdyz mu dneska vylezli 2
.Tak zitra navrat k nocnimu Nutrilonu,pokud ho manza v Kauflandu sezene ![]()
Kaši dávám od Nestlé Rýžovou s banány je mléčná,takže doliji pouze převařenou vodu, mléko pak už nedávám.
Jahudko,to udelas kasi ze 140-160 vody a podle toho davku kase a dolijes tou vodou?Vidis to me teda nenapadlo. ![]()
Loudalko, gratulujeme k dalším dvoum zoubkům. Jinak já používám pouze nemléčnou kaši od Hera Sunarka kukuřičko-rýžová. My stejně jinou než nemléčnou zatím nesmíme, když dávám Vendulce HA mlíko. Teď jsem dostala u doktorky i HA mlíko od Hippu a Nutrilon osmizrnou nemléčnou kaši, ale ani jedno jsem ještě nezkoušela. Opět mi dneska odmítla noční UM s kaší, takže si to zbaští v noci. A tvůj tip dát jí čaj a pak mlíko nezabral, čaj pila a když nechtěla, tak jsem jí dala UM a začla řvát. Takže šla opět do postýlky bez večeře.
Skurokat, já mám taky vybranou tuhle autosedačku, jen v jiném barevném provedení. Kupodivu mi ji schválil i manžel. A kde jsi jí objednávala, pokud jsi jí už objednala.
Jahůdko, jasně dej si nohy na stůl a odpočívej, dnešní příděl práce už máš za sebou. Já Vendě dávám taky botičky-cupačky, jen když jedeme někam autem a nedávám jí kombošku. Jen budu muset koupit větší, protože mi z nich pomalu vyrůstá.
Nevím jestli jste sledovali film Na křídlech vážky, ale já si u něj vždycky popláču, je to pěkně natočený dojemný film. Teď v té bedně nic moc není, koukám na Krokodýla na primě, ale to už znám pomalu nazpaměť. Missky mě už neberou.
Zatím páčko a žehlení zdar. Ivule
LOUDALKO, vezmu 140-160 ml kaše, což je cca 45-50g, protože se mi to nechce každý večer vážit, tak to sypu do flašky.
A pak doliju vodu až mám těch 240 ml kaše a optimální hustotu.
Plíny mám tak pořád Pampersky. ![]()
Teď mi volal manžel, že v jedenáct končí, tak pro něj jedu. Do té jejich vesnické díry by se jinak nedostal. Zatím dám kafčo a vezmu si Maminku. No a samozřejmu budu mekat se, co písmenkujete. ![]()
Jahůdko, tak přeju klidnou noční jízdu a šťastný dojezd domů.
Já jdu za chvíli do hajan, manžel má noční a Venda zatím spí, tak stejně jak si půjdu lehnout, tak se vzbudí a aspoň pojí.
Tak dobrou noc Ivule
HOLKY, pomooooocccccccccccccc. Budu vraždit. Ona si vedle v místnosti začala stěhovat nábytek a vrzat se žabičkami na konzoli. Chápete to. Malá se začala vrtět a jestli jí vzbudí, tak se neudržím. Je v důchodu a musí to dělat dneska večer, když tu ještě jsme. Hlavně že se mě ptá, jestli jí nevzbudí máchání v koupelně.
![]()