ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5648
2.2.08 19:24

HEZKY VECER! Tak manza nakonec sel na basket,ale hned prijde dmu,tak jsem drbarnu s kamoskou zrusila.Jo a predstavte si,ze jsem dneska nasla obe dvojky nahore 8O .Proto byl tak protivnej.A oba najednou.Mam dotaz.POsledni 3 dny davam Tomikovi vecer kasi.Zase zkousim a mozna znovu jeste zustanu u nocniho Nutrilonu.Ted si rikam,jestli se nebudil casteji kvuli tem zubum :oops: .Prvni den snedl nevim kolik -udelala jsem ji moc a zbylo.ALe spal do 5,30.Druhy den snedl ze 150ml vody a spal do 4 a dneska to same.Ale dneska jeste po te kasi vypil cca 160 ml UM. Davate jeste nektera po kasi UM?Mel kasi od 4.m. BABYLOVE z DMka.

ZUZKO,nejsou ti chlapi vsichni stejni - nekteri jsou stejnejsi :-).At se vam plesik libi a uzijte si ho :-)

I já musim vecer zehlit,ale nebudu.Jsem uplne vyrizena.Asi pujdu spat hodne brzo.No sklenku cerveneho si dam - na krvinky - vid KAMI,nerikala jsi to tak v tehotenstvi? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
2.2.08 19:36

Jeste me napadlo davate mlecne nebo nemlecne kase.Mozna kdybych mu udelala nemlecnou do UM,tak by byl problem vyresen co?Fakt nevim,zkousim,ale zase z neho nechci delat pokusneho kralicka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
2.2.08 19:55

Hezký večer,
nějak poslední dobou nestíhám psát ani číst. Vždycky vás jen prolítnu.

Teď už zase nevím kdo si vybral ty golfáče, jsou hezké, kamarádka je má v té zelené, taky se do nich zamilovala, ale teď na ně nadává. Děsně jí vadí, že nejdou úplně sklopit do polohy „spánek“ jinak je s nima spokojená, navíc jsou dost šioké, takže v nich má dítko dostatek prostoru. No, ale na to co „umí“ jsou brutálně drahé. :nevim: :nevim: :nevim:

Taky vítám nové tváře, mějte se mezi náma krásně - Romčo a Kačenko…

Taky jsem vybírala novou autosedačku a cyklosedačku, nakonec jsem vybrala tyhle:

Maxicosi Priory XP

http://www.detskydum.cz/obr/236_11.jpg

Hamax speepy

http://www.trekshop.cz/…01-v_LRG.jpg

Tak já jdu zase něco děoat, mějte se krásně a krásnou dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
2.2.08 20:00

Hezký večer.

Už spíme, taťka na tahu a já na emiminu. Tchýně posedle uklízí po malování, ale mě to nechává chladnou. Odpoledne jsm jí umyla okna a nařezala nový koberec v ložnici, tak teď ať mě nechá odpočívat.

Příkrmy používáme HAMI. Tchýně mi pořád vnucuje Hamé, ale ty mi nepřijdou chuťově dobré a navíc jsou úplně mixované. Hipp často solí a je i dražší.

JONATAN, boty zatím nedáváme. Máme jedny a to jen, když jedeme v autě a jdeme třeba nakoupit…, aby neměla jen ponožky, když nemá kombinézu. Ale v pondělí jdeme na kyčle, tak se zeptám ortopedky. IVULE, taky jsem se dívala na telku, že boty se žirafou jsou ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
2.2.08 20:08

SKUROKAT, taky budeme kupovat tuhle autosedačku, když tak napiš, jak jsi s ní spokojená :wink:
Příkrmy máme taky Hami, teď jsem kupovala i nějaké Sunárky, ale ty ještě Tobík neměl…
LOUDALKO, kaše zatím vůbec nedávám, Tobíček po nich plakal, asi ho bolelo bříško :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
2.2.08 20:08

LOUDALKO, já dávám jen kaši. Dělám HAMI nebo Nutrilon rýžové mléčné. Dělám to tak, že nasypu 140-160 ml kaše a doliju vodou tak, aby bylo po rozmíchání 240 ml kaše. Mám to vyzkoušené a je to pro Karolínku optimální dávka na spaní. Krmím ale flaškou!!! Spíme od osmi do sedmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
2.2.08 20:12

Ahoj,tak autosedačky zrovna projíždím na netu, abych se zorientovala. Zítra se chystám do obchodu. Nikde neuvádí, která autosedačka od 9kg jde umístit proti směru jízdy.Prosím jestli o některé víte,písněte to sem.Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
2.2.08 20:14

Jejda ani nevim,jak se mi tam ten prvni prispevek dostal 2× :roll:

Ja asi taky nakonec zustanu u nocniho Nutrilonu.Jeste dneska uvidim,jak bude spinkat,ale ta kase babylove mi vubec nesvedci,takze pryc od ni :( .Jsem nejaka divna,vsichni si chvali pliny BL,ja uz je vickrat nechci,zlaty pampersky.Maminy si chvali kase BL,me nevyhovuje.Jsem asi moc narocna. :roll: :roll: :roll: A hlavne pry deti po kasich hrozne pribyvaji a Tomik je velkej dost.Nam to staci,tak ho hold treba v noci 1× nakrmim nez aby z neho byl valibuk.Po kasi ji taky ve 4,stejne jako po UM.NO po nocnim UM teda se budil,dostal caj,dudlik a spal dal.Stejne jako po kasi,ale ja si myslim,ze jsem se mozna unahlila.Treba to buzeni bylo kvuli zoubkum,kdyz mu dneska vylezli 2 :-).Tak zitra navrat k nocnimu Nutrilonu,pokud ho manza v Kauflandu sezene :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
2.2.08 20:15

Kaši dávám od Nestlé Rýžovou s banány je mléčná,takže doliji pouze převařenou vodu, mléko pak už nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
2.2.08 20:17

Jahudko,to udelas kasi ze 140-160 vody a podle toho davku kase a dolijes tou vodou?Vidis to me teda nenapadlo. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
2.2.08 20:44

Loudalko, gratulujeme k dalším dvoum zoubkům. Jinak já používám pouze nemléčnou kaši od Hera Sunarka kukuřičko-rýžová. My stejně jinou než nemléčnou zatím nesmíme, když dávám Vendulce HA mlíko. Teď jsem dostala u doktorky i HA mlíko od Hippu a Nutrilon osmizrnou nemléčnou kaši, ale ani jedno jsem ještě nezkoušela. Opět mi dneska odmítla noční UM s kaší, takže si to zbaští v noci. A tvůj tip dát jí čaj a pak mlíko nezabral, čaj pila a když nechtěla, tak jsem jí dala UM a začla řvát. Takže šla opět do postýlky bez večeře.

Skurokat, já mám taky vybranou tuhle autosedačku, jen v jiném barevném provedení. Kupodivu mi ji schválil i manžel. A kde jsi jí objednávala, pokud jsi jí už objednala.

Jahůdko, jasně dej si nohy na stůl a odpočívej, dnešní příděl práce už máš za sebou. Já Vendě dávám taky botičky-cupačky, jen když jedeme někam autem a nedávám jí kombošku. Jen budu muset koupit větší, protože mi z nich pomalu vyrůstá.

Nevím jestli jste sledovali film Na křídlech vážky, ale já si u něj vždycky popláču, je to pěkně natočený dojemný film. Teď v té bedně nic moc není, koukám na Krokodýla na primě, ale to už znám pomalu nazpaměť. Missky mě už neberou.

Zatím páčko a žehlení zdar. Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
2.2.08 20:52

LOUDALKO, vezmu 140-160 ml kaše, což je cca 45-50g, protože se mi to nechce každý večer vážit, tak to sypu do flašky. :-) A pak doliju vodu až mám těch 240 ml kaše a optimální hustotu.
Plíny mám tak pořád Pampersky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
2.2.08 20:56

Teď mi volal manžel, že v jedenáct končí, tak pro něj jedu. Do té jejich vesnické díry by se jinak nedostal. Zatím dám kafčo a vezmu si Maminku. No a samozřejmu budu mekat se, co písmenkujete. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
2.2.08 21:09

Jahůdko, tak přeju klidnou noční jízdu a šťastný dojezd domů.
Já jdu za chvíli do hajan, manžel má noční a Venda zatím spí, tak stejně jak si půjdu lehnout, tak se vzbudí a aspoň pojí.
Tak dobrou noc Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
2.2.08 21:12

HOLKY, pomooooocccccccccccccc. Budu vraždit. Ona si vedle v místnosti začala stěhovat nábytek a vrzat se žabičkami na konzoli. Chápete to. Malá se začala vrtět a jestli jí vzbudí, tak se neudržím. Je v důchodu a musí to dělat dneska večer, když tu ještě jsme. Hlavně že se mě ptá, jestli jí nevzbudí máchání v koupelně. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí