ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1719
1.2.08 11:05

Ne, dá si dvě tři lžičky a zavře pusu nebo to fluše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1514
1.2.08 11:10

Jargova , jasný, to je v poho, hlavně, že tam budu :wink:
Ivonelo , a jak dlouho to učení malou usínat sama v postýlce ti trvalo? Já jen, že mně také je Kačka schopna prořvat celej den. Dokonce i když k ní přijdu řve jak tur a hodně dlouho trvá než se uklidní. Já to zkoušela a dokonce i vydržela skoro týden jí tak nechávat, ale přišlo mi, že zlepšení bylo jen minimální jestli vůbec nějaké. Když jí to chytne, tak řve a řve až se zaliká, to trdlo naše :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
1.2.08 11:42

Rominax - poprvé řvala1,5h. Pak ještě občas 10-30 minut, úplně se to uklidnilo asi za 14 dní. Teď občas fňukne,když ji pokládám do postýlky,ale jak ji přikryju buď si povídá nebo je prostě klid. No a mě se neosvědčilo za ní chodit, to vždycky řev nabral ještě větší grády, hlazení,mluvení ji prostě štvalo a vztekala se ještě víc. No, není to podle příruček,ale u nás to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
1.2.08 14:23

Ahojte,
Evuško, přeju ať Beátku ta teplotka brzo přejde a je zase usměvavé zdravé mimčo.

Jahůdko, Vendulka kaši lžičkou odmítá úplně, sní jen 2-4 lžičky a tak jí dělám kaši do flašky, ale ona jí prostě večer nechce, a nechce prostě vůbec nic. Takže jí dostane večer, jak se vzbudí, to jí vysosne na jeden zátah.

Ivonelo, tak jak píšou holky, tvaroh néééé a už vůbec né nějaký odtučněný nebo light. Moje mudra říkala, že děti mají nárok na plnotučné výrobky, ale na některé až od určité doby. Aktivii taky jen bílou a né tu sladkou variantu. Když potřebuješ něco přisladit pak jedině hroznovým cukrem, ale taky jen omezené množství. Ony si ty naše potvůrky strašně rychle zvyknou na sladké a nic jiného pak nebudou chtít.

Vendulka mi poslední 2 noci taky moc nenaspí, jen nevím jestli je to očkováním (Prevenar) nebo tím, že rostou zoubky, fakt netuším, navíc má ode dneška trošku rýmečku a pšiká. Tak jsem na:,–(ila Mar a dětský Nasivin, a uvidíme co z toho bude. Zatím je bez teplot, ťuk ťuk ťuk…

Hani, tak ta tvoje fráze u nás doma neprojde, Jakub vždycky když někam jede, tak říká, že to vlastně dělá pro nás a že si s malou užije ještě až až…

Zatím páčko Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
1.2.08 14:50

Ivulko - mě je taky jasné, že to bylo poprvé a taky naposled, co mi vyšel vstříc!!! :roll:
A to je teda fakt divné, že Venda nechce večer baštit… 8O Ale snad je to jenom přechodné a přejde jí to takhle stávkovat!! A nebo je napucovaná za celý den dost a večer fakt nemá hlad!! Já mám pocit, že ten náš koblížek bude za chvílu jak otesánek, ona by mohla jest pořád, cokoliv… a NIKDO nesmí jíst před ní, to je pak zle… nojo, kukuřičné křupky to pak jistí… :wink:

Tak máme doma mluvícího pejska od FP, no nejvíc si s ním hraje taťka… :wink: když je doma… :roll:

• Citovat
  • Upravit
399
1.2.08 16:18

ahoj etety!
dočítat vás 8O to už se ani nestažím :oops:

doufám, že se máte všichni fajn a nejste moc nemocní.. i když jsem zaregistrovala nemocnou Beátku :( tak ať je zase brzo zdravá! :dance:

vidím, že tady zase máme nový přírůstek :)

u nás nic moc nového.. jen od včerejška Naty říká mama, baba.. :D a taťka je z toho nešťastný, protože neříká tata :? tak jsem mu říkala, že jí to musí učit sám a on že nemá kdy. no právě :(

dívala jsem se do alba a musím opět říct, že jsou ty naše ratolesti úúúžasnééé :potlesk:
vidím, že tady byla přehlídka koupelen, aj. :lol: moooc hezké! jsem zvědavá, jak to bude vypadat u nás v novém bydleníčku :roll: už se těším (no, nesmím to zakřiknout) 8)

teeeda Terezka je šikulka! za chvilku začne chodit :) a my ještě ani samy nesedíme :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
1.2.08 16:28

Ahoj holky, Tobík je odpoledne nějaký uřvaný 8O Vůbec nechce usnout a to už měl o půl čtvrté dávno spát. Tak dostal najíst a předpokládám, že už teď řve jenom z přetažení :roll: Ale že má výdrž teda… naštěstí to není v kuse, chvílu bééka, chvíli je ticho, pak zas béééká :? Ale aspoň chvilku ještě spát musí, to bysme s ním do koupání nevyydrželi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
1.2.08 17:05

Hmmm bezva, takže spal přesně 10 minut :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
1.2.08 17:09

Ahoj holky. Vrátili jsme se z procházky, tak musím teprve dočítat.
Novi - mám na tebe dotaz z tou Čínou. Také jsme si napsala recept a celkem ráda bych ho zítra zkusila. Prosím te jak dlouho to maso na tom ohni děláš? Já se právě takových minutek bojím,že to nebude propečené a my se z toho p… Děláš to na pánvi??? Já právě radši vše vždycky udusím,abych měla jistotu,že to je,ale to pak nemá tu správnou chut. Je to lepší z vepř. nebo z kuřecího??? Díky moc. Jinak Maminka stále nedošla :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
1.2.08 17:12

Jinak náš malej mi zase dopoledne nechtěl spát. Řval a řval. Tak jsem ho vzala zpátky do obyváku a dala na deku,jako že by si mohl hrát sám. Jenže on se sám nezabaví. Musím u něj být a povídat mu, „číst“knížku nebo co miluje nosit. Kdybych ho nosila celý den,tak je přešťastný.

Hrají si vaše děti samy nebo když nespí, jste pořád u nich nebo je dokonce nosíte tak často jako já? :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
1.2.08 17:15

Vav - u nás je to to samé!! Kdybych Terezku nosila celý den, tak by byla v sedmém nebi… a sama si vyhraje tak max. 10 minut, víc ani ťuk, buďto si s ní musím hrát a nebo nosit a chodit po baráku - v koupelce se jí líbí, já ji tam jakoby po:,–(ím do umyvadla a čučí na sebe do zrcadla a je klid… už jsem trošičku zoufalá, nic moc s ní neudělám, tedy pokud nespí… :(

• Citovat
  • Upravit
278
1.2.08 17:27

No právě já s ním také nic neudělám. Ted mi sedí na klíně mlátí do klávesnice. Když ho dám na děku,tak řve a řve a řve. Je celej červenej, sopel mu teče. Děs. Přece ho nemůžu takto nechat řvát. Vezmu ho do náruče a je klid.Chodím z místonsti do místnosti, on kouká a je spokojený. Je nějakej rozmazlenej :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1514
1.2.08 17:39

Ivonel , tak já to zkusím. Já jsem jen chtěla vědět, na co se mám připravit a hlavně na jak dlouho :wink: Myslím, že to máme s tím řvaním stejně jak vy a když to vyšlo u vás, to by v tom byl čert, aby to nevyšlo také u nás :lol:
Taky Beátce přeji brzké uzdravení a nic vážného.

Jéééé!!! Gabi , to je hezké, že už tak pěkně Naty povídá, tak to gratulace k prvním slůvkům. U nás zatim ani jen malé náznaky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1514
1.2.08 17:44

Vav, tak to zkus ho nechat, jestli na to tedy máš žaludek. Já si myslím, že brečí, protože ví, že ho do tý ruky prostě vezmeš. Přeci mají děti poslouchat nás a ne my je. Takhle mi to vysvětlila kámoška a něco na tom bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1514
1.2.08 17:47

Ale samozřejmě nechci vypadat jako nějaká chytroňka. Jen že u nás to zabralo. A věř, že jsem také byla zoufalá, a jak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí