ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
343
31.1.08 15:47

Novi,dík za recept

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
31.1.08 16:09

Hezky den!Tak jsme meli od vcera od rana PC v nemocnici u kamarada,tak jsem nemohla reagovat.Ale zaradila jsem se mezi ty,kterym deti uz bohuzel spadli z postele,gauce atd. :cry: .Tomik mi vcera rano spadl z postele,hrozne moc plakal,nebyl k utiseni.Pak jsem si vsimla,ze mu tece z nosiku krev,tak jsem volala manzovi,ten prijel a vzal nas k dr.Tomikovi nastesti!!! nic krome odreneho nosiku neni.Dneska zase dovadi jako vzdycky a je uplne uzasnej,po dlouhe dobe si hraje,sem tam knourne,ale neni to moc casto,tak se to da vydrzet.Bylo mi budulinka lito.Tomik byl odpol. uz v pohode jen ja byla na prasky a musela jsem si dat panaka na srovnani nervu.Dneska uz je to OK.

No nic jdu docitat 12 stranek.Tak nez odepisu bude to chvili trvat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1514
31.1.08 16:27

Tak jsem opět dom a můžu zase písmenkovat. Holky fakt ještě jednou díky za přivítání.
Ivule no jak se to vezme, já si zase myslím, že když prcek fakt zlobí a je jak z divokejch vajec, tak to určo problém je. Ale ja taky fakt, že dost záleží i na mamině. Jaká je, co vydrží a tak. Já jsem bohužel hodně velkej slaboch a moc toho teda nevydržím. Jak psychycky tak fyzicky. Naštěstí jsem si už zvykla a manžílek taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1514
31.1.08 16:44

Wild, jééé moc díky. Domíček je véééélikááánskýýý fešák a autosedačka je taky pěkná. Takže to už jste se přesměrovali na větší? Taky budem muset nějakou koupit. Ve vajíčku už jí neunese ani táta natož já :P Zatim to děláme tak, že vajíčko je v autě, takže to funguje podobně jak ta větší (dokavad jí nevykukuje hlavička). Už taky poprvý seděla v nákupním vozíku a moc se jí to líbilo, tak jsem ráda.

Takže mé údaje do seznámku jsou:

můj rok narození 1984, dcera Kačenka, narozena 2.6.ve 3:17, 3050g, 50cm. Ve 3. měsíci 7080g, v 6. měsíci 8250g a 1. zoubek jsem našla 20. 1. 08. Tak sna je to vše a doufám, že mě do seznámku také zařadíte. Myslím, že ho dělá Loudalka, ale nevím to přesně. Tak pěkně prosím o zařazení, ať k vám také mohu patřit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1514
31.1.08 16:51

Loudalko , týýýýýjo, tak hlavně že už jste oba fit. Ale to se stane. Já už to mám také za sebou, akorát že Kačka musela spadnout nějak hodně šikovně, protože nikde neměla ani Ň a plakala jen malinkatou chvilinku. Od té doby jí dávám raději na zem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1514
31.1.08 17:02

Jonatan , ídkys, tak jsem si to přečetla. Ale to znamená nechat mimí brečet? Pokračování jsem nenašla. Ale tak jsem to pochopila. Nikdo jiný to vyzkoušený nemáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1514
31.1.08 17:31

Jen zkouším metřík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
31.1.08 17:35

Ahojky,

no vy jste dnes zase písmenkovaly jak o život 8O

Dnes jsme byly s Luckou na obídku s kámoškama, tak to bylo super. Ája je u našich.

Vítam Romču s Kačenkou :D

Ad čuňačinky. Já jsem teda manžu nikdy u ničeho takovýho nepřistihla. Fakt je, že na počítači jsem doma jen já a do práce k němu nechodím. No po pravdě si myslím, že nic takovýho nevyhledává, ale třeba bych se divila :roll:

Ad úklid, připojuju se k Wild a Kami. Bordel doma nemáme, ale tak naklizeno, jako u Jonatan, to teda nehrozí. Jenže já mám celý den doma Áju a to se fakt nedá, udržet nějaký super pořádek. Ája je teda naučená, že než se jde večer koupat, musí si uklidit pokojíček. Já tak nějak pofackuju obývák, ale když jsem zrovna moc mrtvá, nedělám nic :oops:

Ad kojo, taky ještě kojím během dne. Jen jsem už odbourala takový to kojo na uklidnění, toho se fakt pak blbě zbavuje.
Kojím ráno, pak k odpolední sváče a večer spíš na usnutí, tak hoďku předtím má ještě kaši. No a jednou v noci. Po pravdě si myslím, že už toho moc nevysosá.
Dnes ráno začala asi půl hoďky po koju řvát, tak jsem na zkoušku udělala Um a vyžahla ho dooost rychle. Tak začínám mít strach, aby neměla málo mlíka. No budu to ještě muset pořešit.

Už se mi taky podařilo vložit tu koupelku. Takže Kačulko, tady je naše pidi paneláková koupelna. Musím říct, že mně stačí bohatě, jak zrovna nejsem ten uklízecí typ. Větší by mě kvůli úklidu prudila. Já jsem na ni vlastně moc požadavků neměla, chtěla jsem hlavně záchod zvlášť, rantl na vaně a zástěnu. To mám a jsem spokojená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1514
31.1.08 17:40

Tak ještě jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
31.1.08 17:40

Ahoj holky!!

Prvně vítám Rominax… ahoooj

ajejej, letím k Terce… tak nic, ďáblík už je vzhůru a spát už nebude, tak snad sem nakouknu večer…zatím pa

• Citovat
  • Upravit
1514
31.1.08 17:46

to snad není možný, proč mi to sakra nejde? Tak naposledy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
31.1.08 17:50

Rominax nemáš tam hranaté závorky-img

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
31.1.08 18:11

já se asi brzo zblázním-předminulou neděli měla Kikča 1 den teplotu,pak měla kašel a rýmu-od půlky týdne už byla ok,tak šla v pondělí do školky,no a dneska jsem ji vyzvedla a stěžovala si,že ji bolí hlava,oči,ruce…před chvílí jsem jí měřila teplotu a má 37.6 a ted usnula v obýváku-což u ní není normál.

aby toho nebylo málo-Ríša poslední dobou moc přes den nenaspí :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
31.1.08 18:45

Ahoj holky, teda vy jste toho zase napsaly :) , vítám novou maminu Romču a Kačenku. Já se sem tak často nedostávám, takže stihnu vždycky dočíst, ale už nepíšu. Eliška už pár dní kašle a dneska ráno vstávala a měla 38,3 po čípku jí to sice kleslo, ale teď už zase má 37,8. Uvidím, co zítra, když tak půjdu k dr., protože ani nevím, jak tu funguje dětská pohotovost. To je nevýhoda malých měst, sice máme pohotovost pro dospělé, ale co by tam s ní dělali, to fakt nevím.
Novire , ještě k těm jablíčkům, naše dr. mi řekla, že můžu dávat syrový,takže mě překvapil článek o cukrech. - Cukrovka, kterou mají starší lidé není dědičná, jenom když se objeví už v dětství. Vím to, protože ji má švagrová a jejího syna pravidelně kontrolují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
31.1.08 19:39

# # Krásná jako lednička- přečtěte si to - manželky ..... # # # # # # # # Krásná jako lednička # # Pár let po svatbě jsem dosáhla mateřské a manželkovské dokonalosti, # # mýtu českých žen. # # Protože jsem se z té „Země dokonalosti“ vrátila při relativním # # duševním # # zdraví, mohu všem, kdož tam míří, poradit, jak se dostat zpět # # mezi šťastné # # nedokonalé. # # Vstávala jsem tehdy denně mezi pátou a šestou ráno, kdy se budil # # syn. Odvedla jsem ho do kuchyně, aby nebudil tatínka. # # Vyčistili jsme si spolu zuby, a zatímco snídal, stihla jsem i rychlý # # make-up, takže jsem manžela uchránila pohledu na přirozenou zeleň # # svého nevyspalého obličeje. # # Syn dostal kostky nebo pastelky, a protože do půl osmé, kdy vstával # # můj # # muž, bývalo dost času, # # stíhala jsem obvykle připravit pořádnou mužnou snídani s kávou, # # džusem, # # vajíčky naměkko a topinkou. # # Obměnou byly lívance, vrchovatě obložené chleby nebo domácí pomazánky. # # Budila jsem ho veleněžně, pomohla mu najít košile a ponožky, a když # # odcházel do práce, mávali jsme mu z okna. # # Během dne jsem stihla všechno: # # uklidit, nakoupit a připravit teplou večeři i s moučníkem. # # Jít s malým na procházku, uplést svetr, natřít poličky, posekat # # zahradu. # # Byla jsem hodně pyšná na to, že když se vracel odpoledne domů,bylo # # všechno hotové, včetně vychlazeného piva v ledničce. # # Z té doby si nepamatuji ani jednu manželskou hádku. # # Naštěstí mi tehdy zbyli kamarádi. # # „Hele, jaký si myslíš, # # že je rozdíl mezi tou ledničkou a tebou?“ # # zeptal se mě jeden z nich. # # Telefonovala jsem mu v noci, téměř potají. # # „Lednička stojí každý den tam, kde to čekáš. # # Vždycky ti nabídne něco k jídlu, je tichá, na spotřebu nenáročná. # # Čistá, bílá, vkusná, ale těžko tomu říkat krásná. # # Už jsi viděla chlapa, co by vášnivě miloval ledničku? # # Všimne si jí, až když mu kompletně vyteče na podlahu. # # Ale to musí po té louži uklouznout!“ # # Ten večer jsem vypila dvě vychlazené desítky a probudila se až v půl # # osmé. # # Nade mnou stál manžel v jedné ponožce a zmačkané košili. # # Zatímco na pravé ruce držel křičící dítě, # # v levé třímal suchý rohlík. # # Tvářil se překvapeně. # # Za pár měsíců mě už zase vřele líbal a ptal se, # # zdali jsem vařila, nebo má po cestě z práce něco koupit. # # Nebuďte vždycky tam, kde to ostatní čekají. # # Buďte náročná na spotřebu. # # Nabízejte jen tolik, co vám dávají, a pořádně hlučte, když je to # # potřeba. # # A už vůbec se nebojte čas od času vytéct na podlahu. # # Dodnes sice nevím proč, ale je jisté, že jen tak vás budou ti kolem # # milovat. # # Takový je zákon ledničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí