ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2111
30.1.08 22:10

Ještě ke koupelnám, zkoušela jsem Vám vložit fotky do galerie ale bohužel mi to nejde, tak to zkusím zítra. Zatím páčko a dobrou noc Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
30.1.08 22:12

Holky a kolik toho ty vaši prcci snědí??? Kubík v poledne jen půlku té malé (125 g) skleničky a odpoledne to samé s ovocnou malou skleničkou. Také jen půlku. JE to dostačující? Já ho jdu pak ještě za půl hodinky nakojit,aby měl dost. Zdá se mi že půlka sklenky je málo :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
30.1.08 22:14

Ivčo a kolik Ti Vendulka vypije za den mlíčka?

Koupelnu už jsem nafotila, taky jí sem přidám, ale dneska nejdou vkládat obrázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
30.1.08 22:19

Vav - tak mě Terka na oběd celou malou sklénku, domácího aj více, někdy až 170 g, a ovocné baští teď tak 150 - 180 g, ale někdy taky moc nepojí, spíše více vypije, tak soudím, že má spíš žízeň, ale do jídla jí už pak nenutím. U nás to zezačátku taky byla jen půlka skleničky, ale docela rychle to začala baštit všechno… :wink: A jestli je to dost? Tak to fakt neporadím!! Některé děti prostě nejsou velcí jedlíci.. :wink:

• Citovat
  • Upravit
Bedhann
30.1.08 22:20

A holky s těma fotama, já to zkoušela, musí se to tam dávat několikrát a ono to pak nakonec veme, ale trvá to… :roll: Nevím, co s tím zas mají… :roll:

• Citovat
  • Upravit
10773
30.1.08 22:23

VAV, Karolínka jí v poledne 200g MZ příkrmu, dopo i odpo po 200g přesnídávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
30.1.08 22:24

Pro dnešek se s vámi loučím. Jdu spinkat. Dobrou nerušenou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
30.1.08 22:25

Tak holky BROU :-)

• Citovat
  • Upravit
4554
30.1.08 22:38

Vav Štěpulka zbaští
dopoledne 200g přesnídávka,nebo větší banán
Poledne 190g MZ příkrm
opoledne tak půl activie
vpodvečer kojo kolik nevím
večer kaše ze 180-210ml UM+pohanková,jáhlová kaše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
30.1.08 23:03

Vav, Kuba sní dopoledne celou ovocnou přesnídávku, ale MZ příkrm mu moc nejede. Kolikrát ani nedojí tu malou skleničku 125g. Ale odpoledne zblajzne celou aktivii a k tomu půlku přesnídávky. Jenže já to mám nějaký zmatený s tím kojením. Kojím v podstatě celý den ,tak nějak průběžně mezi příkrmama. Většinou před tím, než jde spát :? :? :? anebo na žízeň. Asi jsem u něj vypěstovala solidní zlozvyk :evil: :evil: Jsem zvědavá, jak se toho budem zbavovat 8O 8O Ještě že jsem odbourala to noční kojení 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
30.1.08 23:50

Teď mě večer ten můj zase táááák nas* že jsem si musela jít dát cigáro a vydejchat ho. Někdy mám pocit že ti chlapi fakt žijou v jiném světě, v jiném časoprostoru a na jiné planetě. :evil: :evil: :evil: Doslova a písmene. Achjo :cry:

Zhubla jsem 2 kg, pokud to teda i zítra váha potvrdí, páč jsem dneska zase nevičila. :?

Jinak fotky, jěště že je mám u sebe a necpu je sem, mě by u toho ruply nervy, nemám ráda tyhle galerie kde se to musí nahrávat po jedné fotce a každá trvá tejden než tam vleze, nějak na tohle nejsem nervově stavěná. :? Já chci po počítači všechno hned a jak to trvá dýl jak vteřinu jsem nervozní. :?

Tady jěště jedna fotka v nové autosedajdě :)

http://ufounek.eu/…IMG_4548.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
31.1.08 01:03

No, tak nakonec to vypadá že budu mít doma toto, je to v podstatě to samé co ten orbitrec ale poloprofesionální. :? Klasika, F jim totiž předelává celej ten jejich rozsáhlej web. Takže tohle bude část provize. :wink:

http://obchod.ronnie.cz/…nso-500.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
31.1.08 08:29

Dobré ránko :P Že bych dneska byla první?
Jdeme plavčit,tak doufám,že nás neutopím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
31.1.08 08:34

Čau holky,
tak jsem hned po ránu tak naštvaná na M :evil: :evil: Ráno zapnu net a první co na mě vyskočí jsou nějaký nahatý pr* a jiné čuňačinky :evil: :evil: :evil: Chodím večer dřív spát a tohle mám za to :evil: :evil: Už jsme to jednou spolu řešili, slíbil, že nebude nic stahovat do kompu a bude si dávat pozor, haha :pocitac: :pocitac: Já jsem ochotná tuhle jeho pro mě nepochopitelnou činnost respektovat, ale nechápu, proč ty okna aspoň nezavřel :! :-( :-( Že prý se nemám zlobit a nic to neznamená :? :? Nechápu to, nechápu to, nechápu to :-( :-( :-( … a chybí mi tu smajlíci, co by odpovídali mojí náladě :lol:
Tak jsem si ulevila a jdu dočíst ty romány co jste včera zas napísmenkovaly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
31.1.08 08:51

Dobré ránko,chystám se do lékárny a DM,tak snídám a chystám prcka.Tak když se tu tak masivně fotí,zkusím odpolko taky něco vložit :lol: :lol: papá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí