Poradna duly
Jana Čurdová
Ještě ke koupelnám, zkoušela jsem Vám vložit fotky do galerie ale bohužel mi to nejde, tak to zkusím zítra. Zatím páčko a dobrou noc Ivule
Holky a kolik toho ty vaši prcci snědí??? Kubík v poledne jen půlku té malé (125 g) skleničky a odpoledne to samé s ovocnou malou skleničkou. Také jen půlku. JE to dostačující? Já ho jdu pak ještě za půl hodinky nakojit,aby měl dost. Zdá se mi že půlka sklenky je málo
![]()
Ivčo a kolik Ti Vendulka vypije za den mlíčka?
Koupelnu už jsem nafotila, taky jí sem přidám, ale dneska nejdou vkládat obrázky.
Vav - tak mě Terka na oběd celou malou sklénku, domácího aj více, někdy až 170 g, a ovocné baští teď tak 150 - 180 g, ale někdy taky moc nepojí, spíše více vypije, tak soudím, že má spíš žízeň, ale do jídla jí už pak nenutím. U nás to zezačátku taky byla jen půlka skleničky, ale docela rychle to začala baštit všechno…
A jestli je to dost? Tak to fakt neporadím!! Některé děti prostě nejsou velcí jedlíci.. ![]()
A holky s těma fotama, já to zkoušela, musí se to tam dávat několikrát a ono to pak nakonec veme, ale trvá to…
Nevím, co s tím zas mají… ![]()
VAV, Karolínka jí v poledne 200g MZ příkrmu, dopo i odpo po 200g přesnídávky.
Pro dnešek se s vámi loučím. Jdu spinkat. Dobrou nerušenou noc.
Vav Štěpulka zbaští
dopoledne 200g přesnídávka,nebo větší banán
Poledne 190g MZ příkrm
opoledne tak půl activie
vpodvečer kojo kolik nevím
večer kaše ze 180-210ml UM+pohanková,jáhlová kaše
Vav, Kuba sní dopoledne celou ovocnou přesnídávku, ale MZ příkrm mu moc nejede. Kolikrát ani nedojí tu malou skleničku 125g. Ale odpoledne zblajzne celou aktivii a k tomu půlku přesnídávky. Jenže já to mám nějaký zmatený s tím kojením. Kojím v podstatě celý den ,tak nějak průběžně mezi příkrmama. Většinou před tím, než jde spát
anebo na žízeň. Asi jsem u něj vypěstovala solidní zlozvyk
Jsem zvědavá, jak se toho budem zbavovat
Ještě že jsem odbourala to noční kojení
![]()
Teď mě večer ten můj zase táááák nas* že jsem si musela jít dát cigáro a vydejchat ho. Někdy mám pocit že ti chlapi fakt žijou v jiném světě, v jiném časoprostoru a na jiné planetě.
Doslova a písmene. Achjo ![]()
Zhubla jsem 2 kg, pokud to teda i zítra váha potvrdí, páč jsem dneska zase nevičila. ![]()
Jinak fotky, jěště že je mám u sebe a necpu je sem, mě by u toho ruply nervy, nemám ráda tyhle galerie kde se to musí nahrávat po jedné fotce a každá trvá tejden než tam vleze, nějak na tohle nejsem nervově stavěná.
Já chci po počítači všechno hned a jak to trvá dýl jak vteřinu jsem nervozní. ![]()
Tady jěště jedna fotka v nové autosedajdě ![]()
No, tak nakonec to vypadá že budu mít doma toto, je to v podstatě to samé co ten orbitrec ale poloprofesionální.
Klasika, F jim totiž předelává celej ten jejich rozsáhlej web. Takže tohle bude část provize. ![]()
Dobré ránko
Že bych dneska byla první?
Jdeme plavčit,tak doufám,že nás neutopím. ![]()
Čau holky,
tak jsem hned po ránu tak naštvaná na M
Ráno zapnu net a první co na mě vyskočí jsou nějaký nahatý pr* a jiné čuňačinky
Chodím večer dřív spát a tohle mám za to
Už jsme to jednou spolu řešili, slíbil, že nebude nic stahovat do kompu a bude si dávat pozor, haha
Já jsem ochotná tuhle jeho pro mě nepochopitelnou činnost respektovat, ale nechápu, proč ty okna aspoň nezavřel
Že prý se nemám zlobit a nic to neznamená
Nechápu to, nechápu to, nechápu to
… a chybí mi tu smajlíci, co by odpovídali mojí náladě
…
Tak jsem si ulevila a jdu dočíst ty romány co jste včera zas napísmenkovaly ![]()
Dobré ránko,chystám se do lékárny a DM,tak snídám a chystám prcka.Tak když se tu tak masivně fotí,zkusím odpolko taky něco vložit
papá