Poradna duly
Jana Čurdová
Vava: to vůbec nevadí, ráda se podělím o inspiraci. Nám to trvalo rok, než se všechno vymyslelo a postavilo a taky jsem sháněla nápady všude možně. Pořád jsem chodila s foťákem a u známých si fotila kuchyně a koupelny. No museli mít ze mě radost
Přece jenom je to investice a musí to „pár“ let vydržet
![]()
Holky díky za pochvalu
No ono se to dobře „machruje“, když je všechno nový. Ale naše to bude až za 30 let
, však to znáte, hypotéka. Postavili jsme malej (4+1) přízemní baráček a jsme tu nastěhovaní teprve od vánoc. Ještě to tu smrdí novotou. Předtím jsme měli byt 2+1 a ten jsme prodali. Přece jenom pro malý hobude zahrádka asi lepší než panelák v centru města ![]()
tak vás tedy zvu na virtuální návštěvu do obýváku
![]()
Hezký večer,
koukám, že chodíte po návštěvách
![]()
Jonatan, ta kuchyně je náááááááááááááááááádherná. A předpokládám, že i zbytek baráčku.
My jsme sice taky v baráčku, ale jsme tu dvě rodinky. Bydlíme s Danovými prarodiči. Ty si vegetí dole v 2+1 a my nahoře v 2+1. Kuchyni máme provizorní. Nemáme ani dřez. Nádobí myjeme v umyvadle. Nechce se nám tady dělat odpad, když stejně časem půjdeme „do celého“ domu a kuchyň si dole udělám podle svých představ… Ale to za dlooouuuuuuhou dobu
![]()
Holky a ty koupelny jsou taky mňam!!!!
Taky vás pozvu na násvštěvu…
Jonatan, už jsem se lekla, že už jsem uplně kojodementní
Taky nemůžu vložit fotky.
Katko, tak my jsme taky bydleli provizorně s tchýní v jednom patře RD, s tím, že až se jednou uvolní dolní část baráku - bydlí tam manželovi prarodiče, tak rodiče pujdou dolů a my budeme mít celý vrch. Ale když jsem otěhotněla, tak jsme se rozhodli a probourali stěnu na takovou půdu asi 18 m2, a udělali si z ní kuchyň a koupelnu a máme svůj mini byt 2+1.
Mně to taky blbne.Fotku mi to vložilo jen půlku. Je to pomalý jak lemra. Občas to spadne. No jsem na tu rychlost dneska naštvaná ![]()
Tak vás dneska na návštěvu nepozvu. To je děs
![]()
Tak jindy. Teď asi půjdu spinkat…
Dobrou noc
Jonatan - krásná kuchyň!! ![]()
A takhle Terezka stojí s oporou, hooodně jí pomahají ty botky, vydrží stát dooost dlouho…jojo, já vím, nemá se to!!!
Ahojte,
teda vy jste toho za dnešek napísmenkovali, ale postřehla jsem téma koupelny a kuchyně. Tak my jsme si celý byt dělali sami s manželem a kamarádem vodařem. Začli jsme v lednu 2005, kdy jsem svůj 1+1 vyměnila se sousedy za 3+1, a skončili jsme v květnu 2005. Vzali jsme to z gruntu, nové elektro rozvody v celém bytě, nové omítky v celém bytě, nechali jsme sklepat parkety a koupelnu a WC jsme si dělali sami, i v kuchyni kachličky, jen linku jsme si přestěhovali z původního bytu, protože se mi líbila a sousedi měli původní linku v bílé barvě a ta vypadala příšerně a byla malá. Je fakt, že na tu dobu už vzpomínám v dobrém ale byla to makačka, ráno do práce, z práce k mojí mamce na jídlo a rychle do bytu něco dělat, většinou jsme končili každý den po 23 hodině a o víkendech jsme dělali i přes půlnoc. Pak jsme se rozešli oba do svých domovů a druhý den to samé. No prostě byla to honička, ale povedlo se. Koupelna nás vyšla asi na 25 tisíc a to jsme moc nešetřili, brali jsme zlatý střed ve všem. Zkusím vložit fotky, tak snad to půjde.
Gratulace k novým zoubkům.
Jinak jsme byli s Vendulkou na očkování na Prevenar a poprvé mi při očkování řvala, chuderka, pak dostala od paní doktorky na čtení brožuru od Sunaru a byl klid. Vendulka si jí prohlížela a listovala a povídala si u toho a na očkování zapoměla. Jinak máme váhu v 7,5 měsích 7,315kg.
Zatím páčko Ivule
Hani, Terezka vypadá kouzelně. Je to šikulka, Venda se moc stavět na nožičky nechce. Jinak s tím kardiem snad bude líp, podle mě ani sami neví, kdy bude nejvhodnější termín na provedení toho zákroku a nechávají si otevřená vrátka, ať Vás třeba zbytečně neplaší.
VAVUŠ, manžel zasahuje, ale marně. Já už se taky občas ozvu, ale vše je marné.
Minule my žehlila tričko z Moiry (aktivka
) a samozřejmě jsou tam obtisky žehličky. Tvrdila, že ho nežehlila, ale s manželem jsme se shodli, že jsou to mapy po žehličce. Takže ona je za rohem schopná všeho a pak bude dělat krky. Ale už došla na to, že mě neoblbne a že jsem takový Sherlock Holmes. ![]()
Ivule - tak koukám, že Vendulce chutnají příkrmy, co? Taky už budeme mít kolem 7 kilo, ale přes asi ještě nee
Terce jede všechno, ta si nevybírá, naštěstí…kdyby byla v jídle po mě, tak bych byla na nervy… já tak 3 lžičky a pak nic, naši semnou v tomhle měli velké trápení… ![]()
Jahůdko - tak to máš blbé. Tady je asi každá rada drahá.Co ti poradit. Asi jen PŘEŽÍT víkend a moc jí nevyhledávat ![]()
Přidáváme se k dnešním nespavcům. Karolínka trhla dnes rekord. Vstávala nezvykle už v 5:30
a přes den spala jen 30 minut.
![]()
HOLKY, dík za tipy koupelen. V květnu předěláváme koupelku a kuchyň. ![]()
Hani, Vendulka baští příkrmy v pohodě, dopo i polední MS příkrm v ní přímo zmizí, odpolední jogurt taky zbaští bez problémů, ale večer mi nechce pít ani UM, UM s kaší, nebo jen kaši. Prostě odmítá jíst, vypije jen flašku čaje a spí. Takže UM s kaší má až v průběhu noci v cca 3-4 hodině. Dneska mi mudra poradila ať jí zkusím v poledne dát kaši a večer ten MS příkrm. Tak to zítra zkusím a uvidíme. Měla by každopádně pít víc UM, ale když nechce tak s ní nic neudělám.