Poradna duly
Jana Čurdová
vava, jo a ty koberečky jsou super, hrozně přijemný na dotek a dobře se udržují. Rychle schnou a dají se prát v pračce. Ani nebyly drahý, asi 350,– za kus v baumaxu
![]()
Jonatan - ale je fakt, že ještě musím podotknout, že to byla komplet rekonstrukce, která trvala měsíc a něco - zhození původní obkladů a omítek, rozebrání podlahy..nové rozvody vody, elektřiny, topení, odpadu… no prostě sakumprásk se vším… ![]()
No, jo , když pak člověk přemýšlí nad tím, co všechno se mohlo za ty prachy pořídit…ale co, koupelku už renovovat nebudem (v tomto životě
)a nikdo nám ji nevezme!! ![]()
A ty koberečky se mi taky moc líbí… ![]()
Bedhann - tak to taky čumím. A co tam bylo nejdražší, když říkáš že máte malou koupelku??? To byly nějaké hogo fogo dlaždičky, ne???
Ty jo.
Jahůdko - neměj z tchýně depku. Málokdo je s tchýní spokojený. Prostě není to máma. Nepřipouštěj si jí moc k tělu a těch pár dní to s ní určitě vydržíš a pak už zase bude dobře
![]()
JONATAN mě se hlavně líbí ten rantlík, co máte u vany, to mě doma chybí
Ségra to má taky a je to fakt supr… Už teď mám naplánované, jak budeme naši koupelku předělávát a to je to rok a půl starý barák
Jenže my jsme to našli, až když byla koupelna hotová, takže už jsme si moc vymýšlet nemohli ![]()
A ještě má jednu vychytávku ségra v koupelně - takový ten klasický žebříkový radiátor jí nezačíná u země, ale až NAD pračkou
ušetřila místo a krásně se já tam podél jedné stěny vlezla pračka a skříňky. My to máme samo od země, takže tam nic nedám. A na takový malý prostor je ten radiátor fakt zbytečně velký…
Bedhann, tak to jo, to potom lítají statisíce ani nemrkneš
Mamka má rekonstrukci jádra včetně kuchyně a dala za to skoro půl mega
![]()
Já brala jenom cenu obkladů, sanitárku, baterie a práci obkladače. Je fakt, že nejdražší jsou právě ty stavební práce, elektřina, odpady..
Holky ják to tak poslouchám, tak to jsme na tom ještě dobře. My jsme za 300000 Kč, pořídili kompet celou kouplnu a kuchyň, od odpadů a rozvodů elektřiny, přes vodu a podlahu, topení, vybavení jak koupelny a kuchyně, taky spotřebiče i linku a to jsme si říkali že je to moc. Je pravda, že kouplnu máme tak 2×2 metry, ale je naše.
Kačulko, nám se do koupelny 2×2 metry vlezla vana - asymetrická 160×105 - Rosa, pračka, umyvadlo, přebalovací pult a ještě tam je i zděná polička a to je ta koupelna v šikmině, takže jsme si moc nemohli vyskakovat. Vejde se to tam, ael musíš vymýšlet a vymýšlet. Já jsem si stáhnla z netu program - mají ho na www.siko.cz - myslím a tam jsem to zkoušela.
Vavo -
tys mě rozesmála!!!! Prej hogo fogo dlaždičky, PRD!! Nebyly to nejlevnější, ale na druhou stranu nepatřily ani mezi ty nejdražší - zlatý střed.. No jo, jenže manža si vymyslel vše v barvě satinu (doplňky a baterie atd..) a to hodilo takovou pálku…
Jenom ten debilní splachovací kryt vyšel na 4 tácy - a to jsme se pak po omaku dozvěděli, že je to z plastu!!! Sfině ujetý, už neví, na čem by vydělávaly!!! ![]()
Jooo a vana byla původní, tu jsme novou nepořizovali!!!!
No nic, jdeme na jiné téma… tohle už máme naštěstí za sebou a tak už to raději moc neřeším!! ![]()
Dneska došla k tchýni jakási ženská, podívat se na kvartýr, asi jí bude uklízet!! Tedy pokud jí nabídne mooooc nízkou cenu… Tchýně už to prej sama nezvládá, lenora je to!! Má tu bordel, kdyby si pořádně uklidila, tak tam nemá pomalu co uklízet!! FUJ, je mi blujno jenom o tom mluvím, já mám nechuť si tam k ní jenom sednout - kočka hnusná chlupatá se tam všude válí a ty cucky chlupů jsou všude!!!! ![]()
gratulujeme Štěpulkovi k dalšímu zoubku
![]()
Terezce přejeme at ko dopadne jak nejlíp může
Jahůdko to přežiješ-ty mi přijdeš,jako šílený pohodář
![]()
koupelny máte krásné,ale 100litrů je fakt hodně
-ty jo nenatáhly vás??
BEDHANN, VAVUŠ, díky za podporu. K tělu si jí každopádně nepřipouštím. Ale mám, co dělat, abych se kolikrát udržela.
Už jednou ze mě vyjelo, že jí znám. Ať si raději uklidí, že si malou pohlídám. Měla jí hlídat a já vešla 2× do kuchyně a ona si v klidu uklízela koupelnu a malá tam byla sama. Podotýkám, že už se otáčela a krátce seděla. Tudíž stabilita nulová.
Jahůdko - tak to je jako u nás!! Jednou měla tchýně dole Terezku a ona usla na gauči…a tu krávu /pardon, musím to tak říct
/ nenapadlo nic jiného, než se jí sprchovat!!!! Jéva, ve mě by se krve nedořezali…já myslela, že jí nadám do všeho nepohodlného!!! A přitom to bylo tááák jednoduché, mohla na nás zavolat a my bysme si to naše zlatíčko vzali nahoru… Ona má ještě na gaučí takové ty molitanové podložky, aby seděla víš, páč se jí blbě vstává, no a nechala tam malou jen tak na tom ležet…kdyby se překulila, tak by mě jeblo!!! ![]()
Jahůdko, úplně tě chápu, u nás je to na chlup stejný
Moje mamak úplně v pohodě a tchýně se chová, jako by nikdy sama děti neměla. když byl Kubík ještě miminko, tak mu dala na olizování pískací gumovou hračku jejich psa
Prý ji dobře umyla
![]()
buď ráda, že ji máš daleko a nevidíte se často, já ji mám vedle v baráku
![]()
mmch. zamknutí už by se faakt hodilo ![]()
Zuzko Jargová a nemohla bys mi prosím pro inspiraci poslat fotečku kopelny. Klidně na SZ. Děkuju ![]()
Kaculko pošlu, jen co tam uklidím. Mám dnes velké prádlo, tak jsou kupky všude.