ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3471
29.1.08 21:35

Vavo, Michal je můj manžel :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
29.1.08 21:40

Manža si myslí také B. Myslí,že A a C to na něj chtějí hodit. 100% si ale jistý není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
29.1.08 21:43

Pěkný večer kočky,
teprve teď jsem se dostala k počálu, celej den jsme byli mimo. Měla jsem s malým poradnu a dopadli jsme OK, doktorka Kubu chválila a prý nevidí důvod cvičit, takže se na rehabku vykašlu a s vojtovkou končím. :pankac:

Vidím, že tady probíhaly nostalgický těhotenský a porodní chvilky, no i když po pravdě, já bych na ten svůj porod nejradši zapomněla. Taky mám pocit, že kdyby tam se mnou nebyl manžel, tak to nezvládnu. hrozně mi pomáhal, při každé kontrakci mně vší silou držel protitlakem záda a nahlas odpočítával stah, takže byl za těch 8 hodin taky pěkně zmordovanej. 8O 8O

Taky jsem si dnes konečně byla podat ten rodičák a samo že tam po mně to potvrzení od zaměstnavatele chtěli :twisted: Jako by si hi nemohla ofotit slípka. Takže mi nevzala ani ten papír s volbou varianty a mám to prý odevzat naráz :twisted:

Dnes mi konečně přišly ty golfky. A jsem z nich úplně unešená. Asi hodinu jsem v nich vozila Kubu po baráku, no byl na nás pohled :lol: :lol: . Kuba si vyhodil kopýtka přes madlo, takže vypadal faaakt pohodově :lol: :lol:

a tohle je fotka z dnešního koupání :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
29.1.08 21:44

sákriš, je to nějaký malý 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
29.1.08 21:49

protože kopruješ adresu toho náhledu a ne velké fotky. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
29.1.08 21:50

Vavo, díky moc, už nebudu otravovat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
29.1.08 21:58

Koukám,že se tu procvičuje matematika. :D :D :D

Kami ty s kytičkama jsou fakt krásný,ale pro kluka asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
29.1.08 21:59

no jo, Wild díííky!

tak repete :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
29.1.08 22:02

Jinatan - Jinak pěkný golfky, a malej je úúžasnej. Je kouzelnej. :wink: A vypadá to na pěknou koupelnu. Budeme asi letos stavět novou, nechceš mi ji vyfotit pro inspiraci?? :wink:

Jinak, matika mi sice šla, ale přesně toto byl můj kámen úrazu, totální. Jestli to budu mít u přijímaček tak shořím. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
29.1.08 22:07

Vykyno -tak ještě změna. Manža nad tím hlouběji dumal a zjistil,že B označili dva - takže ten lže určitě, C lže taky protože to chtělo hodit na A i B dohromady, tzn. že A nelže protože označilo pouze B, na kterém se shodli s C. Tak z toho plyne podle manžílka,že pravdu by mělo mluvit A.

Chce pak dát vědět,jestli jeho logika byla správná. Tak pak písni jak o bylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
29.1.08 22:09

Jonatan, pěkná fotečka. :lol: :lol:

Syna asi přetrhnu, ještě musel mít postup, tak jsem manžu otravovala i v práci. Ale mám chytrého manžu, už začínám věřit, že tu maturitu udělá :lol: :lol: .

Janýsek spinká, i při koupání plakal, byl vůbec nějaký mrzutý :( . Venku jsme moc nebyli, tady je tak hnusně už třetí den :evil: :evil: . Já se táááák těším na jaro a sluníčko, holt letní dítě :lol: :lol:

Vavo to je pro tebe :lol: :lol:

http://sirmi.ic.cz/kytka/21.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
29.1.08 22:10

Jonatan - Kubík je opravdu šikulka!!! :wink:

S matikou na mě nechoďte!!! :lol:

Kami - ty kytičkovaný jsou pěkný, ale pro kluka NEBRAT!!! :lol: Ta nová kolekce Chicca stojí za PRD, barvy jsou nádherné, ale ten design… :? Hrůza, fakt!! A jak píšeš, nelíbí se mi jak podhlavník (jde sundat), tak i ta plastová blbost na stříšce…
Já myslela, že půjdou do CT 0.4 a jenom změní barvy, ale oni najeli na nové typy… blbci.. moc se mi barevně líbí tendle
http://www.chiccoshop.cz/…888.0583.jpg ale proč tam nenechali velké kolečka??????????? :roll:

• Citovat
  • Upravit
3471
29.1.08 22:14

já nevím, manželovi to vyšlo takhle . A označilo B, takže O .O rovná se nepravda, pro vysvětlení. B označilo C, takže O. C označilo A i B takže dostali taky O. B už jednu O(nepravdu) dostalo, takže nepravda+nepravda = pravda. Jsou to logické hodnoty, snad jsem to vysvětlila dobře. matematika není můj obor, tu nemusím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
29.1.08 22:20

Ahoj holky, tak já pořád nestíhám dočítat a navíc jedu zítra k našim na dva dny. No a v pátek má tchán narozeniny, takže nevim nevim, jestli to zvládnu vůbec dočíst. Ale musím vám sem něco vložit. To mi přišlo mailem.

Transplantace mozku

V nemocnici, kde leží smrtelně nemocný, se shromáždí příbuzenstvo v čekárně.
Konečně k nim přistoupí ošetřující lékař, vypadá unavený a zarmouceně hovoří: „Obávám se, že mám pro Vás zlou zprávu. Jedinou nadějí pro Vašeho milovaného je transplantace mozku. Je to riskantní operace a podle Zajícovy reformy budete muset za nový mozek zaplatit.„
Po prvém šoku se konečně jeden z příbuzenstva zeptá: "No a kolik takový mozek stojí?“ „500 000 Kč mozek mužský a 20 000 Kč mozek ženský.„
Nastává trapná situace. Muži v místnosti zadržují úšklebky a snaží se vyhnout ženským pohledům. Jeden muž nedokáže ovládnout zvědavost a zeptá se: „A proč stojí mužský mozek 25× víc?“
Lékař se shovívavě usměje, nevinné otázce. „To jsou už běžné tržní ceny. Cena ženských mozků je nižší, protože na rozdíl od mužských, byly používané."

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
29.1.08 22:22

Manžel říkal,že má taky pravdu. PRávě proto prvně řekl to B a pak mu zase vycházelo A. Je to fakt na palici. To nás teda zajímá,jak to nakonec bude.

To by mě zajímalo,kdo tohle vymýšlí takové úkoly. To musí být hlavička,co???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí