ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20840
29.1.08 09:24

IVONELO, on měl právě teploty od pátku až do neděle, byli jsme kvůli tomu na té pohotovosti… v postýlce je nějak podezřele ticho, jdu ho zkouknout, asi už spí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
29.1.08 09:28

ahoj tetinky,

koukám, NOVIRE, že se toho trápení nezbavíte. snad to nebude nic zlýho. já bych určo k mudře šla. snad teĎ moc chřipek není 8O

máte ale krásný bříška, docela mě z toho chytá nostalgie.

ZUZKO no vidíš, jak ti tu osmu krásně spravili. ono záleží, jak hodně je ten zoubek zkaženej, no. když bolí, tak už je tam asi velká ďuzna. no já jsem zvědavá jak dopadnu já. mám obavy, že novej zubař zjistí, že mám plnou hubu kazů. přičemž jsem chodila na prevenci pravidelně, ale ten kokot se mi pomalu na zuby ani nepodíval. nechápu. :evil:

včera jsme se viděli se SKUROKAT, bylo to moc príma. heč :)

mějte hezký den, tety. já dělám debordelizaci. a čim víc jí dělám, že je to horší, protože akorát zjišťuju, že je tady vážně děsnej bordel. asi začnu vyhazovat…

taky přikládám jednu 2v1 :)

http://nd.blog.cz/…21821670.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
29.1.08 09:36

Ahoj holky!!

Novi - ať to není nic vážného!!

Eury - taky bych vyhazovala, ale nemůžu, nebydlím ve svojem!!! :twisted: Barák je manži a ten bordel v něm je od něj a od tchýně!!!! :lol: Ale je fakt, že vyhodit se toho už vyhodilo hooodně, taky kvůli toho byl pěkný rachot, no jo, jenže minimálně tak 3 náklaďáky by to ještě chtělo vyhodit… :(

Wild - já měla času haba kůk, v jednu ráno v neděli mě praskla voda (od pátku jsem tam byla na vyvolání) a do 15 hodin mě tam trápili a malá šla nakonec stejně císařem v 16.00!! :? Jojo, zůstanem jistě u jednoho!!!!! :wink:

• Citovat
  • Upravit
2405
29.1.08 09:45

Ahojky,

NOVIRE, já bych to viděla na tu šestou nemoc. Kamarádky chlapeček to měl přesně takhle. Tři dny teplotu, dr jim řekla, že je to virosa, no a čtvrtý den najednou vyrážka na břichu a zádech a byla z toho šestá nemoc.

Já jsem dnes ráno chytala Áji moč do pidi sterilní zkumavky, moc zábavný :roll: Jdeme to odnést do laborky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
29.1.08 09:59

Dobré dopoledne maminky. Noc u nás celkem šla,ale 3× jsme přebalovali. Nevím jak to dělá,ale je věčně pročuraný.Plínka ani tak nacuclá není,ale někudy mu tu musí utíkat. A to mu tam pindíka vždycky narovnám,aby byl směrem dolů a ne nahoru :lol: .Mamky co máte klučíky jistě vědí jak. Máte s tím také problémy s pročůráváním?

Bedhan - Také nemám takovou krásnou fotku z porodního sálu. Nějak jsem si v těch bolestech ani nevzpomněla,že by měl manža fotit. A taky jsem vypadala děsně. Mokrá od sprchy… To tobě to slušelo.
S tím druhým dítětem si to určitě ještě rozmyslíš. Já na těsně po porodu řekla, že už niky víc a ted už se zase těším. Ale určitě ještě počkám. Plánuji tak za 3 roky. Uvidíme, jak se zadaří.

Jinak všem ty bříška moc slušely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
29.1.08 10:00

Díky RENKO, ale teď už se to nijak neléčí, ne? No v:,–(ím se, že Tobíček bude dlouho spinkat a Dr nestihnem… má dnes jen do 12. Ale raději ho nechám vyspat, než abych ho tam tahala uřvaného. Tak už si nepřipadám jak hysterická matka, co tahá dítko na pohotovost pro nic za nic :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
29.1.08 10:02

VAVUŠ, taky se mi malej 2× za sebou pročůral, přišli jsme na to, že mu musíme jakoby ty vnitřní gumičky kolem stehýnek po zabalení plínky vytáhnout směrem ven… Hm, snad je to aspoň trochu srozumitelné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
29.1.08 10:07

NOVi -Díky moc. Dneska večer zkusíme. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
29.1.08 10:20

Ahoj holky, já nestíhám dočítat. Včera tu seděl Martin a čistil to tu, tak jsem se sem nedostala. Dneska jsem nervózní, že se na dočítání nemůžu soustředit, tak jdu asi vytírat. Kamarádka je v porodnici na vyvolání, tak se mi to všechno tak nějak vrací. Těch pět nekonečných dní, kdy nic nefungovalo… žádný tabletky, kapačky, hamilton, nic… Držím jí palce, co to jde a moc jí přeju, aby třeba už dneska porodila, protože to čekání na miminko bylo hrozný. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
29.1.08 10:25

Krásné dobré ráno všem maminkám i miminkům. :wink:

S těma plínkama to takhle dělám od začátku tak nějak automaticky, a je pravda že za ceou dobu se mi pročůral snad dvakrát, třikrát, nevím, nepamatuju si to, a prokakal taky jen párkrát a to jen když toho tam vyrobil moc a moc tekuté. Jinak pohoda, asi to bude v těch gumičkách. :wink:
Jo, zabalit dítě je věda. :wink:

Bříška byly všechny moc krásný, když se na to takhle zpětně dívám tak si říkám jak se s tím dalo vůbec žít a hejbat. :lol: :lol:

Bedhann - Určitě si to jěště rozmyslíš, nikdy neni druhej porod stejnej jako první. :wink: I když, já měla tak snadnej že nemám co mluvit no. :? Ale uvidíš že to za pár let uvidíš jinak. :wink:

Roxa - Kam chodíte plavat?

Skurokat - Taky pěknej bubínek koukám. :D Jo a děkuji za chválu ufíčka. :wink:

Jo a co se týká druhého dítěte, tak mě přítel řekl na porodním sále asi půl hodiny po porodu: " Miláčku to bylo tak hezký, já tě miluju, mě to tak bavilo že bych ti nejradši hned udělal druhý. " :lol: :lol: Nebo tak něco v tom smyslu. Nicméně, já se jěště nevzpamatovala z jednoho porodu a on by mi dělal druhý dítě. Ale pravda je, že já už tam věděla že druhý mít jednou budu. :wink: Ale, nejdřív škola.

Takhle to dopadá když má spinkat a nechce se mu. :lol:

http://ufounek.eu/…IMG_4505.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
29.1.08 10:27

Ale koukla jsem do galerky a koukám, že vzpomínáte, tak jsem tam taky jednu šoupla. Trošku odvážnější. Zrovna jsem si je nechávala vyvolat, mám z každého měsíce. :wink: Už se těším na další pupík, nejsem ujetá? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
29.1.08 10:30

Wildcat,vy dělejte děti na kšeft, protože Ufík se vám fakt povedl! Takhle krásný děťátko se vidí jen na obálkách časopisu a v červňátkách! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
29.1.08 10:34

Doris - :lol: :lol: :lol: Mno, to by bylo dobré. ALe bohužel na žádné obálce neni. :( kdyby byl alespoň by jsme měli penízky z něj. :lol: :lol: :lol: Ale on je nejen hezkej, po mamince, ale i strááášně hodnej. Až se bojím kdy a jak mi to začne vracet. a moooc moc děkuje za chvály. :wink:

Jedna z jeho oblíbených hraček :lol: :lol: :lol:

http://ufounek.eu/…IMG_4510.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
29.1.08 10:37

Doris - nejsi ujetá, já jsem tady v předešlých příspěvcích psala,že už se také těším. Před porodem zase ale dostanu bobky jak to zvládnu,ale fakt se těším.

Wild - také si říkám kolikrát, jak to bylo šílený to ke konci už nosit ten pupek. Vždycky když jsem někam kydla na gauč, tak mi pak museli pomáhat se z něho vydrápat, protože samoté mi to nešlo.Ježiš a to spaní (jsem od mala zvyklá spát na břiše, tak to pro mě bylo docela utrpení). Na to špatné se ale rychle zapomene.
Jinak přítel je dobrej,že řekl,že se mu tam líbilo a že tam byla zábava :lol: :lol: :lol: . To se mnou tam manža byl taky,ale na něj šly občas i mdloby. Zase jak zábava mu to nepřišlo,ale mě nejvíc štvalo pak,že ani neřekl, že jsem byla statečná a takové ty slovíčka obdivu k té ženě, která rodila a určitě to nebylo snadné,ale on hlavně všem říkal, že je pyšnej na sebe,že to ustál.Tak to mě tak trochu mrzelo. Jako kdyby rodil on sám. NO ale možná si to moc beru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
29.1.08 10:43

Ahojky :P
Novire,zkus mudře jenom zavolat.Opravdu to vypadá na šestou nemoc a ta vyrážka zmizí sama, a když jste bez teplot,tak už je to dobrý.

Tak jsem vás dočetla ,ale už nevím,co jste všechno psaly.

Foto z porodního sálu taky nemám,byal jsem ráda,že jsem stihla vylézt na kozu. :lol: :lol: :lol:

V sobotu jsme byli v Budějkách,tak jsem taky nakoupila v tescu příkrmy,mám jich plnou polici. :roll: :lol:

Včera jsem byla taky u zubařky,ještě pořád pokračuje ve zpravování stejného zoubku.Včera bylo na programu rozšiřování kořenů,čištění a otisky kvůli čepu a korunce.Dělala mi to bez umrtvení,ale nebolelo to,jen to občas píchlo.Jen to dlouho trvalo,hubu jsem měla otevřenou skoro hodinu,tak mám trochu bolavý panty.
Večer jsem pro Ondru vypotila kostým na karneval do školky.Vymyslel si indiána,tak jsem stříhala třásničky.Ještě musím vyrobit čelenku a trochu ten kostým vyzdobit a bude hotovo.Pak hodím fotečku.
Ondra měl v noci teplotu,tak je dnes doma.Kupodivu je docela hodnej a hraje si v pokojíčku.No uvidím,jak to bude odpoledne.Teď už je bez teploty,jenom mu teče z nosu jak z vodovodu.Vypadá to jako alergická rýma.Že by kočičky? Alergici poraďte. :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

jsem ještě něvco chtěla,ale nevím co. Tak nic,tak slez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí