ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2405
28.1.08 14:11

Wildcat, máš fakt úžasný fotky :D :D :D

Já už jsem dnes dost hotová z Áji. Jak je pátý den doma a nemá teplotu, je s ní k nevydržení. Hrozně se nudí a dělá příšerný bordel. Už jsem s nervama v háji. Naštěstí volala máma, že už je na cestě, takže vyrazíme k té dr, aspoň nějaká změna nebo mně už fakt hrábne. Do toho mrčí Luka, no prostě blázinec. :twisted:

Lůce taky začíná vadit, když nejsem doma. Musí ale minimálně ve čtvrtek dopoledne vydržet, protože to chodím s Ájou cvičit. Snad si zvykne, nóóó, bude muset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
28.1.08 14:15

Tááák Ríša konečně usnul,naobědvala jsem se ,umyla hlavu a už zase poletím pro Kikču do školky-dneska jsem úplně vyřízená z té náročné noci a celé dopol po městě-doktoři,finančáci…

K nové mateřské jsem jen vypsala ty nové papíry :nevim: :nevim: potvrzení po mě nechtěli

Hani já si to myslela,jen jsem to nevěděla jistě-Ríša sice blinkával,když byl menší,ale teď je to v poho-občas se mu to taky ještě povede,ale málo-naštěstí-živě si vzpomínám,jaké tobylo-já i on :oops: :oops:

Jani taky si myslím,že se nemůže zamknout s dětma doma a sedět na zadku.
všechno nej nej k sedmiměsíčninám Dorisce,Tomíkovi i Adámkovi :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
28.1.08 14:18

a ještě se dívám že Víteček má taky výročí-jen o měsíc víc-takže vše nej nej :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
28.1.08 14:25

Bedhann - Právě, tenkrát se otcové nestarali, byla to ryze ženská záležitost, tenkrát taky když někdo jěště po dvaceti neměl děti tak se na něj divně dívali že je snad ani mít nemůže a dneska? :? Rodí se tak pozdě že je to až ze zdravotního hlediska nebezpečné. :? Mimochodem, přítelova máma se o něj nestarala, a to mu je 36. Starali se rodiče jeho tatínka. Ona šla makat, prý musela, ale to je kec, žádná matka nemusí a když se chce postarat o své dítě tak jí to je a dycky bylo umožněno.

Já mám kliku že tchýně kecy nemá a kdyby měla odpálkuju ji tak rychle že se vrátí s botama od sněhu a banánem v ruce. :wink: O své jediné dítě se nepostarala tak mě nemá co radit, ale jak říkám, ani se nesnaží. A moje máma je v poho, ta to bere tak že je dneskajiná doba než byla tenkrát, a v ledasčems že je lepší. :wink:

Renka - Mno, já si myslím že i s brekem se to musí vydržet, dítrě si zvykne, jde o to, najít někoho kdo i s brekem to dítě pohlídá. :wink:
A děkuji za chválu. Taky fotím jak barevná, na jednu takovou pěknou co tu vidítě připadne tak 20 fotek na smazání. :?

Moni - Přítel taky teď letěl na finančák, chce ŽL, tak si ho šel vyřídit. :wink:

Jinak kámoška má miminko s refluxem a to přestává dýchat, holčička to je, poprvé když se to stalo tak neblinkala, ale z ničeho nic přestala dýchat. :? šílený.

Tady asi nacvičoval karate v leže, nevím. 8O

http://ufounek.eu/…IMG_4285.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
28.1.08 14:38

AHoj holky, no vy jste toho zas napísmenkovaly.

Jonatan, Doriska měla jen pár dnů, co brečela, když mě neviděla, ale to jen proto, že nechtěla být sama, přičítala jsem to k růstu zubů, které se teda do teď nevyklubaly, a kdyby tu byl někdo další, tak jí je jedno, že jsem pryč. Je holt taky „společenská“ a já jsem jen zásobárna mlíka. :lol: Tuli tuli sice dělá, ale jen ze zoufalství, protože jí nepustim a pusinkuju a pusinkuju, až mě teda čapne a přitiskne se. Kdybych měla odepínací kozy, tak jí můžu půjčovat jak je libo. :lol: :lol: :lol:

Plenky používáme trojky, ale dodělám je a jdeme do čtyřek, už jsou těsné.

Dneska tady byla švagrová a když jsem malou svlékla z kombinézy, tak se rozplývala, jak je hubená, jaká je to panenka. Má kolem sebe jen kluky a to pořádný. Jeden je o čtrnáct dní mladší než doriska a má o 2,5kg víc, druhej je o měsíc mladší a to samý. Takže Doriska je oproti nim drobounká.

Jdu šít a pak zas dočítat. Já zjistila, že nemůžu být moc dlouho u pc, protože mám pak bolení hlavy.Takže si vás porcuju. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
28.1.08 14:42

Mě z toho asi už klepne!!! :evil: Dneska už jsem Terezku potřetí převlíkala!!!!!! :roll: Ale takhle moc to nebývá, většinou blinká nestrávené, jenže poslední dobou blinká i dvě a půl hodiny po jídle…a dneska je to zvláště chuťovka!!! :evil: Nevím, jestli nemám volat SOS doktorovi… jestli to něco neznačí…hm, tak koukám na hodiny, dr už je v tahu… :( Já fakt nevím co s ní… :?

• Citovat
  • Upravit
8561
28.1.08 14:58

A připojujem se ke gratulkám Dorisce, Tomáškovi a Adámkovi k 7. měsíčninám a Vítkovi k 8. měsíčninám.

http://www.gify.nou.cz/…ubory/53.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
28.1.08 15:24

Ahoj holky, tak malej se teď pořádně vyspinkal a vypadá to, že už je to zase moje sluníčko, vysmátej a hladovej :) Konečně se zase začal smát, na Dolfíka se z ničeho nic začal řehtat nahlas :lol:
JANO TEREZIE, že by na malou přišla separační krize? No vypadá to tak… to bude mít asi manža teď s hlídáním složité :?
A z mamky si nic nedělej, ta moje zase špatně snáší, že neservíruju oběd na dvanáctou :roll: Velice se vždycky diví, že o víkendu obědváme třeba až ve tři… no ale co, to malej většinou spinká, tak se oba v klidu najíme. Ve dvanáct jí malej, tak co se budu honit a štvát hned od rána, no ne? A taky jí nesedí, že přes týden moc neuklízím a uklízíme s Martinem o víkendu oba. Prý by byl Martin určitě rád, když by se vrátil do uklizeného a o víkendu si mohl odpočinout :evil: :evil: No na to většinou odpovídám, že Martin je rád, že se starám o malého 8) Ne že bych neuklízela vůbec, ale takový větší úklid necháváme právě na víkend…
Taky se připojujeme s přáním všem oslavencům :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
28.1.08 15:26

Jani dříve byla jiná doba a tak to rodiče řeší po jejich. Sice to od mámy bolí, ale snaž se to neřešit. Nemůžete bejt zavřené pořád doma. Dnes to chodí fakt jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
28.1.08 15:27

holky když už jste tu nakously ty daně. Udělají mi automaticky v práci roční vyúčtování daní nebo o ně musím požádat - či si je musím udělat sama. Co vy na to? (SZM dělat nebudeme. Není to pro nás výhodné.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
28.1.08 15:56

Masenko do 15.2 bys měla v práci podepsat DP-nebo aspon odevzdat jestli máš nějaké úlevy-hypo,životku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
28.1.08 15:59

Ahoj holky,

dala jsem do galerky pár fotek, tady je jedna rozesmátá :lol: :lol: :lol: 

Všem oslavencům přejeme všechno nejlepší :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
28.1.08 16:20

MONI díky za info.
Nevede se mi do práce zavolat tak to musím zkoušet a zkoušet. ¨
Jdu juknout do galerky na další nádherné fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
28.1.08 16:21

Holky tak jsem zpátky od zubařky. Nakonec mi to plombovala, ale pokud by to bolelo dál musí jít ven. na křesle jsem pěkně trpěla. Ale už je to za mnou. Sebík mi před chvíli unul, tak jdu na chvíli za manžou.

A děkuji, že jste ne mě myslely. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
28.1.08 16:38

Ahoj holky, mám dneska nějakou depku, nestíhám číst a ni reagovat.Asi to počasí, nejradši bych spala.
Jen prosím, mám jeden dotaz na Pražandy. Musím zítra do Prahy s malým, v metru můžu teoreticky s kočárem do 1. a posledního vagónu, nebo jak to je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí