ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2104
29.1.08 10:44

zdravím holčiny,

Holky nejste divné, že se těšíte na pupík, Já se na něj už zase těším a hned bych brala další. Bolesti z porodu jsem už zapoměla. Nějak jsem tomu nemohla po porodu uvěřit, že zapomenu na 17 hodin kontrakcí, porod zakončený kleštěma atd. Ale jo, je to za mnou. Jen si nějak nedovedu představit, aj k bych do našeho malého 2+1 vecpala, ještě jedno dítě, ale snad by se to nějak povedlo.

Měli jsme krásné pupíčky holky a tak je logické, že z krásných pupíků musí být krásné děti ne?

Ad manžel na porodním sále:Byl tam se mnou, ale pak mi tvrdil, že měl pocit, že tam byl zbytečný, ale mi moc pomáhal. A když viděl malého tak skoro plakal. Bylo to tak strašně dojemné, že na to nikdy nezapomenu. Jinak já jsem řvala jak histerka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
29.1.08 10:52

Já ani nevím jestli můj manža uronil slzičku. Byla jsem v nějaké euforii,že jsem ho ani nesledovala. Pak ale říkal,že když přišel domů,že si tam pobrečel s panákem v ruce,tak to se přiznal :lol:

Tady se někdo ptal jak se čistí zoubky takovým mimískům jako jsou ty naše.Tak takto čistíme my zoubky, které ještě ani nemáme :lol: :lol: :lol: 

Ne abyste mě vzaly za slovo. Je to sranda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
29.1.08 10:55

Když už se taby dnes vzpomíná,tak taky přidám jednu vzpomínkovou,ale z úplně jiného soudku. Tygřík Ondra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
29.1.08 10:57

Ahoj,dračisko spinká v chodbě v kočárku,tak snad mám chvilku na dočtení.

Novire já jsem na to úplně zapoměla,že jste byli na té pohotovosti. Snad už bude dobře.

Asi jsem tady vyjímka,ale po pupíku se mi opravdu nestýská. Další mimčo zatím neplánuju,ale za několik let uvidíme. I když třicet mi už bylo,takže to zase nemůžu odkládat moc dlouho. :roll: :roll:

Po mém porodu, co manžel hodinu seděl v koutku s malou v náručí a pozoroval jak mě zašívají prohlásil : "Chápu,když další dítě nebudeš chtít. " Už ho to ale přešlo :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
29.1.08 11:05

Šmudla po obědě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
29.1.08 11:11

Ti chlapi jsou někdy fakt divní, :lol: :lol: až se jim musím smát. ženská trpí, ale oni jsou ty chudinky co jsou na tom nejhůř, klasika.

ale naštěstí ne všichni, F neni ani to ani to. Nevím o tom že by plakal, ale šťastnej byl. škoda jen že jsem si neschovala ty sms co mi tenkrát psal, byly krááásný.

Kami - Jako tygřík byl fáákt krásnej, moc mu to slušelo. :wink: Jinak takovouhle nostalgii my jěště nemáme no. :? A co se týká alergií tak se takhle nedá radit. Alergie jsou na tisíce věcí a mají tisíce způsobů jak se projevit. :roll: Jediný kdo může říct po testech na co to je je alergoložka, a nebo ty když si vysleduješ po čem má jaké příznaky. :wink: Jinak nejde říct podle rýma jestli je na to či ono. Je mi líto že nepomůžu a the jsi asi slyšet nechtěla ale je to tak. :?

Jargova - Viděla jsem i v 1+1 4 členné rodiny. Jedno byl dětský pokoj, druhé kuchyně, obývák a ložnice dohromady. :? Všechno se dá, i když doost blbě.

http://ufounek.eu/…IMG_4530.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
29.1.08 11:26

Wild,jak probíhají přípravy na svatbu??? Někde už jsi dříve psala,že se budeš vdávat, jestli se tedy nepletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
29.1.08 11:58

WILD, podle fotky máme stejnou postýlku. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
29.1.08 12:19

Vavuš - Se svatbou mi ani nemluv, podle toho jak to jde (nejde) tak asi nebude. Pořád jsem to F připomínala že by jsme to měli objednat a on na to pořád kašle, jsem se naštvala a přestala jsem o tom mluvit a pokud to nezařídí na ten den co jsem chtěla tak si ho nevezmu, a nebo mu s tím budu dělat alespoň problémy. :evil: Fakt mě naštval, jako by se nemohl zvednout a dojít se mnou na tu pitomou matriku u nás. Hlavě že si každej den leze z postele v poledne. Navíc přesně vidim že steně budu muset všechno zařídit já a akorát z toho budu mít nervy, ani nevím jestli se mi za těchto okolností chce vdávat. :? :cry:

Jahůdko - No, to je fajn, je pěkná, mě se moc líbí, ale taky, F nebyl schopen ani toto zařídit včas takže malej spal do jeho měsíce a půl v cestovní. Jěště že tu jsme měli, protože jsem si ji objednala já sama. :? :roll:

A takto vypadáme po jídle.

http://ufounek.eu/…IMG_4537.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
29.1.08 12:27

Wild, tak to je smutný. Já se tak těšila,že budeš referovat tady o přípravách a pak jak to probíhalo a ty sis to pomalu rozmyslela. Já jsem svatbu plánovala pomalu rok dopředu a pořádně jsem si to vychutnala. Klidně bych si jí i zopakovala. Byl to také jeden z mých krásných okamžiků. Akorát strašně rychle utekl a neužila jsem si ho. Tolik připrav a pak tak rychle to bylo pryč :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
29.1.08 12:38

Kami - krásná fotečka Ondráška. To jste byli někde na karnevalu nebo jsi mu to oblékla jen tak?

Jahůdko - tvoje malá už stojí? Myslím,že to byla tvoje fotečka v galerce jak malá stojí v postýlce,že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
29.1.08 12:40

No právě, a my zase tolik příprav mít nebudem, chci malou svatbu, uplně maličkou. Ale při rych,losti vyřizování nedůležitých věcí F se toho asi nedočkám. A to už jsem měola někde předvybrané i šaty, jen nevím jaké to byly stránky, reinstalací kompu jsem přišla o záložky.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
29.1.08 12:42

Wild,Ondra byl na testech začátkem ledna.Nějaká reakce tam byla,ale nevím na co,(byl tam s ním manžel),ale nebyla nijak výrazná.Mudra pravila,že u takhle malejch dětí,ty kožní projevy ještě moc nemusí bejt,brala mu krev na imuno,ta byla taky relativně v poho,tak z toho nejsme moc moudrý.Uvidíme,co přinese jaro.Loni to bylo šílený,tak mu teklo z očí,že je ráno nemoh ani rozlepit,musela jsem mu to nejdřív vymejt. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
29.1.08 12:45

No, tak tovypadá na nějaké stromy, jarní, co kvetou. Pravděpodobně. Jen se divím když měla takové loňské jaro že mu ta dr na to něco nedala, já třeba celé dětství brala různé vakcíny, podle toho na co jsem byla zrovinka nejvíce alergická. :wink: A pak nějaké léky, něco jako třeba analergin, zodac a podobně, prostě si myslím že by to měla řešit a ne jen udělat nějaké testy a myslet si že tím to pro ni skončilo když mu tam nic moc nevylezlo. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
29.1.08 12:48

Wild,jestli se chceš vdávat,tak si to radši zařiď sama.Chlapi na tohle nemaj v mozku buňku.Hlavně na zamlouvání termínů a tak.Taky jsem si to všechno zařídila sama a všechno šlapalo jak na drátkách. :lol: Mno je fakt,že mi nic jinýho nezbylo,Petr jezdil v té době na nějakej kurz,tak nebyl moc doma. :roll: Ale jak říkám,vyhovovalo mi to,bylo to bez stresů. :wink:

Vava,tenhle overálek je normálně nosící a ta čepka se k tomu povedla úplně náhodou,Ondra v tom byl sladkej,astatně štěpulka už ho nosí taky a je k sežrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí