ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3471
29.1.08 22:23

Doris, dobrýýýýýý :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
29.1.08 22:25

Wild , není problém..
tak něco pro inspiraci:  

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
29.1.08 22:25

Tu kytičku jsem musela ukázat Honzovi (manža), protože mně nepřísluší. Já moc na logiku nejsem. On se také dost zúčastňoval olympiád,tak si rád zaluští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
29.1.08 22:26

Doris - to nemá chybu, bude se mi hned lépe usínat. Dnes to balím. Dobrou všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
29.1.08 22:28

Vavo, syn chodí do sedmé třídy a logické hodnoty nebrali :? . My asi taky ne, ani na střední, ale já si toho z matiky moc nepamatuji :oops: :oops: . Ten první příklad jsem našla, že vyšel v časopise ABC v roce 2000, ale řešení tam nebylo a ten druhý, to už vůbec ne :lol: . Mě by taky zajímalo, kdo tohle vymýšlí, fakt hlavička :wink: . Měl taky tu logickou hříčku se zelím, kozou a vlkem a koho převozník převeze, aby se nesežrali :D a tak. Ale problém je v tom, že to má doma a pak si vzpomene an poslední chvíli :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
29.1.08 22:29

Jo a holky, ještě jedna novinka. Předevčírem měla Doriska první lžičku mrkvičky, obrázek jsem vám sem vkládala. No děsný ksichty! Včera už snědla pět lžiček, ale cpala jsem jí to přes sevřené rty a prskalal to ven. Dneska snědla s chutí zbytek skleničky a nestačila jsem jí nandavat na lžičku, jak otvírala pusinku.

Já letím za broučkem malinkým. Dneska má zas divokou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
29.1.08 22:31

Jonatan - dost dobrý. Prosím tě,ta skříňka je wenge barva (tmavě hnědá)??? Kolik Vás stála s tím umyvadlem a co je to za výrobce??? My právě jak nám ted dostavěli byt, tak se budem v březnu do něj stěhovat. Ted čekám jen na klíče. Už by měly každým dnem být. Tak jsme si tam také dělali koupelnu a sháníme nějakou takovou skříňku s umyvadlem ale potřebujeme to wenge.

Můžu Vám hodit alespon do galerky jak bude vypadat záchod. Koupelna je ve stejných barvách,ale tu jsem si ještě nestihla vyfotit. Byla jsem v novém bytě jen chvilku a to tam s námi byli chlapi ze stavby,tak jsem nechtěla fotit před nimi moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
29.1.08 22:34

Jdu spát, všem přeji klidnou noc :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
29.1.08 22:36

Mno, a nebo by mohl pravdu mluvit C protože on ví že ji mluví a proto tvrdí že oba ostatní lžou. :?

Jinak teda jako tohle jestli se učej ve škole na základce tak potěš.

Doris - Jsem se tady začala smát na celé kolo a F se ptal čemu, tak jsem mu to přečetla a on:. " No to teda to jako ale neni fér, a takhle se tam bavíte jo, no to je pěkný" :lol: :lol: :lol: nAle neříkal to naštvaně.

Jonatan - Ty jsi bléésk, děkuji moc moc moc. To zvadu vlevo na prvníím obrázku je sprcháč? Je moc pěkná. :wink: Já bych chtěla do modra, bohužel nemůžu sehnat hezké modré dlaždičky. :wink: :wink:

Jo někdo tu psal jěště o svatbě, že vzal budoucího manžu a prostě se šlo to či ono koupit, tak to já udělat nemůžu protože nevím jak jsme na tom finančně, kasičku u nás bohužel nedržím já, páč já tu nevydělávám. :?

Poprvé ve své nové autosedačce v neděli když jsme ji přivezli, zatim v obýváku páč jěště chvilku zustane ve vajíčku, to byla zkouška. :wink: :wink:

http://ufounek.eu/…IMG_4544.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
29.1.08 22:41

Tak tady další insiprace pro Wild. Je to trošku divočejší kombinace :D 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
29.1.08 22:41

Vava : tak ten název barvy slyším poprvé :roll: ale je to tmavě hnědá, stála 4.000,– + umyvadlo 2.500,– a je to ikea
 http://www.ikea.com/…28024_S4.jpg

http://www.ikea.com/…98055_S4.jpg

Wild, jo vzadu je vyzděnej sprcháč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
29.1.08 22:44

Tak znova :D

No, modrá. Tak to ta naše zrovna není. No pozdě. Kdybych to věděla, tak jí sem ani nehážu :( :( :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
29.1.08 22:45

Vav - Pěkné, ale ne pro mě. To se mi Jonatanina líbí víc. :wink:

Jonatan - Vidiš, to mě nenapadlo, ale je to pěkné a asi i praktické, to si tam nechám udělat asi taky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
29.1.08 22:50

vav - V pohodě, já stejně od té modré asi ustoupím, právě proto že ji neseženu v odstínu jaký bych chtěla.. Děkuji moc za snahu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
29.1.08 22:56

A jeden důkaz že děti se nemaj srovnávat. Domísek s Deniskou, dcera mojí nejlepší kámošky. Domču snad poznáte a Deniska je o týden přesně starší než Domísek.

http://www.deniska.cz/…age/1961.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital