ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
343
29.1.08 16:58

Ahoj, holky

Renko, tak at je Aja brzy zdravá, nerozumím tomu, ale ještěže to není mononukleoza

Vyky, budu držet pěsti, at máš tu štítnou žlázu ok

Novire, at je Tobík brzy zdravý, je to hrozné, když jsou miminka nemocná, ta moje žížalka má kašel, jak jste mi radily na suchý kašel kapičky, tak je dostala a pak začala už pořádně kašlat, úplně to v ní chrapělo, tak dostává mukosolvan.
Psala jsi, že máš nějaký recept na čínu, psala jsi ho, pokud ne, tak budu za něj ráda.

Ivule, gratuluji k novým oknům, já jsem také unešená, že máme nový domek a v něm vše nové, hlavně ta okna, u nás doma máme okna stará a ještě křivá, tak tam normálně táhne, jen parapety máme bílé, domeček jsme si stihli upravit až na výjimky, to je jedna z nich, ale horší bylo, kdyby tu už byly kovové zárubně místo obložek, to by mi vadilo hodně

Gratuluji všem miminkům k výročí a pokrokům.

Beatka už týden dělá paci paci a to pořád, sem tam ukáže jak je velká, ale většinou veškeré mé požadavky na předvádějí jejich dovedností končí paci paci. Asi si říká, co bych po ní chtěla pořád něco nového.

Wild, právníka neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
29.1.08 17:33

Renko - Vás se ty nemoci nějak drží. Samé ty alergie na potraviny a ted tato podivná diagnoza. To jsem také nikdy neslyšela - EB viroza, hm.

Bedhann - pěkná prsatice je Terezka. Určitě už naši malí chlapíci slinatají, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
29.1.08 18:00

BEDHANN, DORIS, pošta dneska dorazila :lol: Díky moc oběma :wink:

EVUŠKO, tady je ten recept:
1/2kg masa (my dáváme nejčastěji kuřecí prsa, klidně může být i vepřové)
3 žloutky
3 PL oleje
3 PL Worchestru
2 ML sójové omáčky
1/2 ML lžičky cukru
1 ML soli
2 ML Solamylu
1 cibule - oloupat, nakrájet na kostky
Ze všeho udělat marinádu, naložit nejlépe den předem, uložit v ledničce. Při smažení už nepřidávat žádný olej, dělat na prudším ohni, aby se to smažilo a ne dusilo.

Tobík děsně kňučí při koupání, ještě že koupe M :roll: Už aby šel chrupčit, asi už je dost utahaný :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
29.1.08 18:14

Holky, ted jsem našla článek o zoubkách. Možná že už jste to četly,ale pokud ne, tak mrkněte.
 http://www.super.cz/…miminko.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
29.1.08 18:15

Novire zajímavý recept, určitě vyzkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
29.1.08 18:19

Holky, neznáte řešení? mě to nějak nemyslí a nejstarší syn to potřebuje na matematickou olympiádu .
Spolužáci

Určete příjmení čtyř spolužáků: Martina, Jirky, Stanislava a Tomáše.
Jestliže Jiří není Černý, pak Martin je Hanák.
Jestliže Martin je Kolíbal nebo Hanák, pak Stanislav je Procházka.
Jestliže Tomáš je Kolíbal, pak Martin není Procházka.
Jestliže Tomáš není Procházka, pak Martin je Procházka.

Předem moc děkuji. :lol: :lol: Já se na to podívám, až půjde Janýsek spát, jestli tedy půjde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
29.1.08 18:19

VAVUŠ, jo jo. Karolínka už stojí. Teda pokud se má čeho chytit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
29.1.08 18:41

Holky nedalo mi to,vzale jsem foťák a jeden tygřík vzpomínkovej a druhej tygřík úplně čerstvej,ještě „mokrej“ 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
29.1.08 18:43

Novi - ještě poznámka, na cedlu není 10. díl III. serie, páč už se tam nevlezl, takže až budou všechny díly (mělo by to končit 13. dílem III. serie), tak pošlu zbytek - vlastně by to měly být už jen 3 díly na cedlo :wink:

Kami - Supéééééééééééééééééééééér!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
4554
29.1.08 18:46

Vyky,tak s matikou ti neporadím,jsem na ní tupec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
29.1.08 18:47

1 300 :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
29.1.08 18:47

Tak teĎ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
29.1.08 18:49

Jooooooo jsem tam. :pankac: :-) :pankac: :-) :pankac: :-) :pankac: :-) No jdu radši něco dělat,stejně tu vymejšlím jenom blbiny. :oops: :-P :-P :-P :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
29.1.08 19:11

Vyky - tak k tomu zasedl manža a vyšlo mu to takto

Martin Procházka
Tomáš Hanák
Stanislav Kolíbal
Jiří Černý

Kdyžtak na to mrkni a pak napiš, jestli ti to vyšlo taky tak. Podle manži se to takto nevylučuje ani jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
29.1.08 19:24

Hezký večer,
tak Terezka už spinká, dneska byla docela dost unavená. Odpoledne se moc neprospala, páč jí vzbudil sousedovic psík. Tak teď už chrupká.

Vyky - dřív jsem taky jezdila na olympiády, úplně se divím, že to ještě existuje. Nedalo mi to a vrhla jsem se do řešení tvého příkladu. Musím říct, že jsem se u toho zapotila, protože mé počty za poslední dobu je sčítání a odečítání, ale vyšlo mi tohle

Jiří Černý
Tomáš Hanák
Martin Procházka
Stanislav Kolíbal

a jak jsem tak koukala, tak vavin manža to „vypočítal“ stejně. Snad to máme dobře :wink: :wink: :wink: :wink:

Wild, právníka taky neznám, teda jo, ale né trestní právo. Ale moje kámoška dělá u justiční stráže a zná jich docela dost. Pokud se ti bude chtít, tak mi napiš SZ čeho se to týká a já bych se ti zítra optala…

Kami, ty fotečky Ondráše jsou úžasný…

Renko, přejeme brzké uzdravení. Snad se z toho Ája dostane rychle. Budeme držet palečky…

Už máme ohrádku, dneska přišla. Terezce se v ní i docela líbí.

Tak já jdu něco dělat, abych si mohla sednout k ordinaci a nicnedělat :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí