ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20840
29.1.08 12:48

Ahoj holky,
tak Dr jsme samo nestihli, malej pozdě vstával a než se najedl, tak bylo moc hodin. Máme to k ní tak 2km, takže než bych ho oblíkla, narvala do kočáru a doklusala tam, tak by bylo po ordinační době :roll: Zkoušela jsem tam aspoň volat, ale nikdo to nebral :evil:
Tak jsem aspoň udělal pořádek v jeho věcech, vystěhovala ze skříňky malý a nastěhovala tam větší :) Pračka už podruhé pere, tak to musím pověsit a měla bych žehlit, ale to se mi fáááákt nechce :oops:

AD porod - M taky říkal, že si tam připadal zbytečný, ale mě moc pomohlo, že tam byl. Ale nějaké povzbuzovaní nebo aspoň pochvala se taky nekonalo… Že prý nevěděl, co by měl říkat. Taky mě to trochu mrzelo. No jak to vypadá, tak u druhého porodu ani nebude. Jednak asi bude muset být s Tobáškem - nemáme jak zajistit jiné hlídání, a druhak se mu do toho asi moc nechce :roll: No nutit ho nebudu, ale sama rodit taky ne :) Takže to vidím asi na dulu… Trochu mě zaráží, že tam ani mic nechce být 8O A to jsem neměla porod nijak hrozný, tak tomu nerozumim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
29.1.08 12:54

Nojo, jenže tady u nás v R stojí svatba 3000 a to já nemám abych to zaplatila, jinak už by to bylo alespoň zamluvené, a kde jinde se to dá zařídit a jak to bohužel nevím no. ani nevím kam spadám podle mého místa bydliště. :?

Novire - To to máš docela daleko, ale tak snad to bude ok, v nejhorším tam nakklušeš zítra a do zítra to bude snad dobrý. :wink:
Mě zase dneska usnul bez oběda, asi před půl hodinkou fňukal, tak jsem ho vzala že půjdem obědvat a všimla jsem si že venku jsou ptáčkové na jídle, tak jsem malého položila že si je vyfotím a on chuděrka usnul než jsem je vyfotila. a chrápe jako chlap. :lol: Tak se nají až se vzbudí no.

To jsem šikovnej mami viď??

http://ufounek.eu/…IMG_4538.JPG

Už mi brzo dojdou připravené fotky, tak vás tu s tím přestanu bombardovat. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
29.1.08 12:55

Wildcat souhlasím s Kami, pokud se chceš vdávat a máš o tom svoje představy raději si to zařiď sama a nebudeš sklamaná. Chlapi na to fakt nejsou a když už,tak se vykašlou na zbytečnosti co ty považuješ za důležitý.

Novire snad už to bude dobrý. Uvidíš zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
29.1.08 12:57

Novi - v chlapech se člověk někdy nevyzná

Wild - taky bych to asi vzala do svých rukou pokud si chceš F vzít. Já měla svatbu takovou střední něco kolem 45 lidí. Ale měla jsem jí v kostele a tam jsem jela v kočáru taženýma koňma, takže jsem si alespon jeden den připadala jako v pohádce. O šatech ani nemluvím. Svatební šaty se nenosí zase až tak často ( Jako kdo teda),tak jsem si je taky náležitě užívala. Večer se mi z nich ani svléci nechtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
29.1.08 13:02

No, koně odpadaj, jsem na ně alergická. a jediné na čem mi opravdu moooc záleželo bylo aby byla 8.8.2008 ta svatba, a abych já vypadala jako princezna, osatatní věci jsou detaily a klidně se přizpůsobím čemukoli. Ale on to mooooc dobře ví že mi na tom sakra záleží. Naštve mě, moc mě naštve pokud se na to vykašle. Já na to nemám jít to zařídit. :cry: To on má všechny naše peníze, vlastně, jeho peníze. Já mám rodičák, jsem chudá jako kostelní myš. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
29.1.08 13:06

Tak to jedině vyhodit pojistky tomu tvýmu počítačovníkovi, :D :D :D připomínat a připomínat. :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
29.1.08 13:23

No, tak to by mě asi zabil. Jednou jsem mu vytahla napájecí kabel od nouta když v něm neměl baterky a byl hooodně naštvanej. Nedovolím si mu to ani zaklapnout. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
29.1.08 13:33

kočky, potřebuju právníka na trestní právo, nemáte některá nějakýho doma?? Stačilo by mi kdyby si něco přečetl a alespoň se k tomu vyjádřil. Prosííím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
29.1.08 14:11

WILDCAT, žádnýho právníka neznám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
29.1.08 14:14

Jéva, vy jste ukecané!!!!! :lol:

Vava - já měla epidurál, takže to JAKŠTAKŠ šlo, ale jen pár hodin…pak už ty fotky vypadají jinak… :lol:

Jinak ten můj Jeník po porodu prohlásil, že on byl na pokraji sil a to jenom semnou dýchal a dával mi napít..jo a počítal čas mezi kontrakcema… dodal, že nechápe, jak jsem to tak dlouho mohla vydržet já!!!!

Novi - tak snad to už bude dobré..

My měli nějaký špatný den včera - byla taková ukňouraná a pořád blila…dneska se pořád směje nahlas a kecá jako by jí šlo o život.. :lol: :lol: Tak snad to bylo jen něco jednodenního a bude už klid.. :roll:

Terezka spinká, já zapékám květák, uklidila jsem jí její pásmo v obýváku (i když asi je to zbytečné) a teď tu čumákuju u PC, ale nee dlouho, za chvíli se princezna vzbudí..

• Citovat
  • Upravit
Bedhann
29.1.08 14:23

jedna prsatá!!! :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2405
29.1.08 14:36

Tak máme konečně výsledky odběrů. Ája mononukleosu nemá, ale vyšly jí EB viry, takže závěr je EB virosa. A to je pěknej humus, aspoň u dospěláků. Já už se s EB viry potýkám čtyři roky. Za 14 dní jdeme na kontrolní odběr, tak se uvidí.

Svatbu u nás celou zařídil manža. Normálně je celkem laxní, ale tohle ho bavilo. Má rád pařby s kamarádama, tak to pojal velkolepě. Obřad a hostinu jsme měli na zámku Kozel a kousek odtud je hotel. Ten jsme měli zamluvenej a na večer pozvaný čtyři kapely. Dorazilo asi 150 lidí, takže to byl pěknej šrumec. Já už jsem teda byla na začátku těhotenství s Ájou, tak jsem si to uplně neužila, ale i tak to bylo super a strašně ráda na to vzpomínám.

U porodů byl se mnou, bez něj bych asi neporodila :D Sice tvrdí, že mi vlastně nepomoh, ale jim to tak připadá. Fakt je, že druhej už tolik neprožíval. U Áji to bylo něco jinýho, dokonce jsem zahlídla i slzičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
29.1.08 14:44

Reni - tak snad to Ája přečká v pohodě… a co to vlastně je za hnus?? :?

• Citovat
  • Upravit
2405
29.1.08 15:14

Bedhann, u dospěláků je to spíš známější pod pojmem chronický únavový syndrom. Tenhle virus má v sobě každej, někdy, většinou třeba po nějaké nemoci, se jakoby aktivuje a pak dělá neplechu. Aspoň takhle nějak laicky mně to kdysi dr vysvětlovala. Jinak s tím se nic nedělá. Ája zatím nevypadá, že by jí něco scházelo, takže nic zvláštního dělat nebudeme, normální režim. Za 14 dní jdeme znovu na odběry, jestli hodnoty klesají. Já doufám, že u dětí to je jinak, než u dospěláků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
29.1.08 16:40

Ahoj kočky,

tak jsme byli u nové Mudry, byla fakt super, přístup úplně jiný.Janýsek má ekzém, takže jsme vyfásli excipial mléko a olej do koupele Linola.Doufám, že mu to pomůže, protože už se to táhne dlouho.

Manžela jsem u porodu měla, nevím, co bych tam bez něj dělala, vlastně tam jen seděl, ale on nic jiného dělat nemohl :wink: . Ale byl mi hroznou oporou a bez něj rodit nejdu :D .A byl úplně naměkko, protože držel mimi jako první a byl z něj úplně pos… :-). Na bříško se taky těším, ale na porod jsem ještě nezapomněla, mám pocit, že čím jsem starší, tím hůř snáším bolest :cry: . Jen mám teď strach, abych byla zdravá a ta štítná žláza byla jen prkonina :? .

Wild, chlapům je všeobecně většina věcí úplně jedno, takže být tebou, svatbu si zařídím sama, nebo fakt budeš zklamaná :roll: . Znám to podle sebe, ta první svatba nestála za nic a na druhou moc ráda vzpomínám :wink: .

Renko, to je pěknej hnus :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital