ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5648
28.1.08 16:42

Tak je lip!Tomik v 11 usnul a spal do pul 1.Trochu se prospal a hned byl lepsi.No ja ho vzdycky dam na zem,pak sedi v zidlicce,pak je v postylce a dlouho nikde nevydrzi :-(.Ale odolavam a pokracujeme,vzdyt to dlouho trvat nemuze nez se to nauci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
28.1.08 17:16

ahoj, jen v rychlosti,
ROXO - teď už můžeš do jakéhokoliv vagonu, aspoň já to tak praktikuju a nikdo mi nikdy nic neřekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
28.1.08 17:19

pro ROXU:
výňatek ze smluvních podmínek
Přeprava dětských kočárků a jízdních kol
Cestující s dětským kočárkem je povinen do vozidla povrchové dopravy nastoupit a vystoupit jen dveřmi označenými příslušným piktogramem (na lanové dráze jakýmikoli dveřmi) a kočárek umístit na přilehlé plošině. Ve vozech metra je povolena přeprava kočárku na každé plošině; na pohyblivých schodech musí kočárek s dítětem přepravovat dvě osoby tak, že osoba držící rukojeť musí vždy stát na vyšším stupni schodů, druhá osoba musí stát pod kočárkem a podpírat jej. Průjezd dětského kočárku vozidlem není dovolen.
Na jedné plošině vozidla smí být přepravován:
ve vlaku metra pouze jeden dětský kočárek;
ve vozidlech povrchové dopravy na vyhrazené plošině pouze jeden dětský kočárek; řidič (průvodce lanové dráhy) může podle provozní situace povolit přepravu dalších kočárků.
Do tramvaje a autobusu lze nastoupit s dětským kočárkem pouze po souhlasu řidiče. Výstup s dětským kočárkem je cestující povinen včas signalizovat řidiči dvojím stisknutím tlačítka „Znamení k řidiči“.
Naložení a vyložení dětského kočárku (v metru pomoc druhé osoby při přepravě dětského kočárku na pohyblivých schodech, šikmých nebo svislých plošinách nebo na pevném schodišti) si musí cestující zajistit sám.
Pokud řidič nebo jiná pověřená osoba z důvodu okamžité přepravní situace přepravu dětského kočárku odmítne, nesmí cestující s dětským kočárkem do vozidla nastoupit.
Přeprava prázdného dětského kočárku je dovolena pouze v době snížených přepravních nároků. Za tento kočárek zaplatí cestující cenu podle Tarifu PID. Podmínky pro přepravu jsou shodné s podmínkami pro přepravu kočárků s dítětem s tím, že kočárek s dítětem má při nástupu do vozidla přednost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
28.1.08 17:19

ještě ta perlička, že na pohyblivých schodech musí kočárek přepravovat dvě osoby - ha ha , tak to nedodržuje asi nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
28.1.08 17:52

Jani,dík.Taky nemám žádnýho sluhu,co by se mnou jezdil na jezdících schodech :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
28.1.08 18:03

Jargova- tak to je fajn,že ti to jen zaplombovala, alespon máš klid.

Wild, Jonathan - díky za pochvalu bříška se až červenám :oops: . Bohužel už je to minulost :(

Jinak jsem nakonec dneska ty Pampersky v Tescu sehnala. Koupila jsem tedy už ty 4+ (3 balíky), tak má malej zase na nějakou dobu zásobičku.

To počasí na mě také působí tak nějak unaveně. Ani ven se mi s malým nechtělo. Nakonec jsem šla a zmokla jsem .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
28.1.08 18:12

Holky, to je dneska den :twisted: U dr jsme se opět nic nedozvěděly, výsledky na mononukleosu ještě nejsou. Ája už má krk uplně dobrej a teplotu vlastně neměla vůbec. Zítra ještě musíme hodit moč do laborky.

A dorazila mě máma. Učíme na stejné škole. V prosinci tam byla nějaká velká kontrola přes finance. No a ta zjistila, že mi špatně spočítali PPM a přeplatili mě o 12000,–. Už napsali dopis, že to za mě uhradili a žádají to zpět. Nerozumíte tomu někdo, mají na to právo? I když teď už je to asi jedno, máma už jim 5000,– dala a zbytek je možný zplácet po 250,– měsíčně. Já bych tam bývala udělala trochu dusno, což máma ví a proto mi to řekla až dnes. No jsem z toho na mrtvici.

Ještě jsem taky málem oddělala pračku. Peru věci Áje a nevšimla jsem si, že má v bundě v kapse čtyři asi pěticentimetrový šutry. Naštěstí jsem šla do koupelny a jeden ten šutr už byl v bubnu , tak jsem to stopla. No mě už by dnes fakt nic nepřekvapilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
28.1.08 18:36

Tak jsem koukala do galerky, Lucinka od Renky má fakt obr kukadla, to snad ani není možné :lol: :lol: :lol: .

Dneska jsem dala Janýska na lino a on se tam plazil a otáčel, koukal kde je a jak je to možné, že mu to tahle jde :lol: :lol: .A byla jsem u kamarádky a on se tam začal na nožkách pohupovat 8O .To ještě neudělal, je pravda, že už vydrží stát dýl, taky pravidelně posiluje u rybiček :wink: , ale on normálně péroval 8O .

Budu muset navštívit svou Mudru, mám asi zvětšenou štítnou žlázu :? . Já bych si toho nevšimla, ale byla tu tchýňka a ta si všimla, holt dělá ve zdravotnictví. Snad to nebude nic vážného, ale stejně bojím, bojím :cry: .

Renko, no to je fakt síla :? . Ale mám pocit, že právo na to mají, manželovi taky strhli to, co mu zaplatili omylem. :roll:

Vavo, ty jsi měla moc pěkné bříško, hezká nostalgie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
28.1.08 19:24

Dneska se s vami loucim! Tomik usnul bez jidla,jen si dal trochu caje :cry: .Mel jednu tvaricku zase cervenou a druhou bledou,tak jsem mu dala homeopatika,natrela dasnicky a pomohlo.Tak asi zase dalsi zub!!!! Muzu vam rict,ze uz me ty zuby unavuji a TOmika jeste vic. :evil: :evil: :evil: :evil: !Takze dneska nemam vubec chut cokoliv cist,reagovat atd. Doufam jen,ze to nebude nic horsiho :-(.Teplotu nema - po odectu 36,5. Rano moudrejsi vecera,jsem sama doma a brecela bych.Vlastne uz brecim.Dobrou noc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
28.1.08 20:06

Loudalko. To bude dobrý. ALespon je už budet mít venku. To nás ještě čeká. Jednou je lépe, pak zase hůř. Tak ted tě čeká to lépe. :wink: .
Je ale zajímavý,že Vás ty zoubky pěkně zlobí,co? Jsem zvědavá na nás jak to bude probíhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
28.1.08 20:13

Loudalko vydržte,za chvíli to bude mít Tomík takovým tempem za sebou-budulínek ale si to musí protrpět tak moc rychle po sobě.
jo a ještě jsem ti chtěla napsat,že sis vybrala krásný dárek k narozeninám(já je mám na dvd a taky je můžu :wink: :wink: )
No a když už jsem u těch narozenin,tak já jsem si ještě nic nevybrala-pořád se mně ptá tchýně co má koupit-chybí mi tlakáč,tak nad tím přemýšlím-:,–(a od Fagoru za 3000kč-to by asi přidali i naši na to,nebo nový friťák-já nevím pořád mě napadají věci jen do domácnosti a nic výhradně jen pro mě :oops: :oops:

po bříšku mi je taky občas smutno,ale není nad to sluníčko vidět-a asi od 6-7m až do porodu my snad každý říkal,že budeme mít dvojčata a porodní asist.u porodu my pořád chtěla naměřit srdíčko dalšího míma,že není možné mít tak velké břicho-když tak pohledám foto a přihodím pro srovnání :lol: :lol: :lol:

Renko to je hrozné čekání,co??na ty výsledky
a s tou mamkou by mě to vytočilo-nesnáším ,když se někdo snaží za mně rozhodnout. :twisted: :twisted: :twisted:

Wild to se ti Domísek tak krásně nechá nafotit??Já když vytáhnu foták,tak málokdy se mi podaří pěkná fotka-Ríšu zajíma jen foták a přestane se usmívat a šahá jen po něm
a je tu víc takových modelů-Janýsek,Tomík ,Terka..........

omluva za román :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
28.1.08 20:14

Tak nakonec jsem jeste tu!S vami se to vsechno lip zvlada :-). Pustila jsem se jeste do vareni Tomikoveho zitrejsiho obidku.Doufam,ze mu bude moooc chutnat a dozene tu dnesni veceri.Uvidim,jak bude zitra,ale ja zadnou nateklou dasen poradne nevidim :-(.Chjo,jsem zase na dne.Doufam,ze uz me brzy ceka to lepe nebo jsem zrala na Chocholouska :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
28.1.08 20:20

Díky vsem za podporu :-)

I me brisko chybi,ale ten muj budulinek je ted nad vsechna briska. I kdyz se s nim trapim,tak bych ho nikdy nevymenila.Nooo a uz zase rvu!!!Mne neprislo,ze bych mela velke brisko,ale vsem okolo jo,tak tady me mate: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
28.1.08 20:38

tak jsem taky něco našla-je to focené měsíc před porodem-mám i pozdější,ale ne z boku

Loudalko Ríša šel málem dneska taky bez večeře-za trest :lol: :lol: :lol: brečel,když jsem mu dala medicínu a nemohl se uklidnit,pak jsem dala prso a on šíleně kousal-několikrát po sobě,zkusila jsem druhé prso,kousal znova,tak jsem mu udělala mlíko-měla jsem vzoreček od Hippu a on chudák neumí z té flašky,tak opět bojoval,no po útrapách přišel asi na to,že má hlad,tak vypil asi 150ml
před chvilkou se vzbudil-což je u něj neobvyklé,brečel,když jsem tam přišla ,ale už je klíd-a to jsem hnala manžu z vany,že se nechce uklidnit,at jde na chvíli za ním-u nás to funguje,když jde táta-po něm nechce mlíko :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
28.1.08 20:43

Mně se právě stýská po tom,že byl jakoby jen můj a jak se tam tak krásně hejbal. Jak jsem ráno vstávala,tak se začal hýbat. Vypadalo to že vstává se mnou. Nebo mi chybí ty bouličky na bříšku, jak jsem do nich píchala a oni na to píchnutí reagovaly, že se ztratily. Vždycky jsme si říkala,jestli je to patička nebo kolínko nebo co to je???? :D . Určitě,ale ted je to také krásné. Zase ho mám u sebe a můžu se ho dotýkat a pusinkovat.

Já jsem si právě také nepřipadala tlustá. Ono asi z vrchu jak se na to bříško díváte,tak to není tak zlé,ale z boku to byl fakt děs. Sestry si před porodem při přijmu tipovaly kolik bude mít. A byly to samé velké hodnoty :lol: :lol: :lol:

Loudalko - také bývám hodně často na dně. Jsem taková lehko rozhoditelná. Občas si říkám,že to nezvládnu a že to už snad ani horší být nemůže,ale pak si řeknu,že se to zvládnout musí a že to zvládli jiní,tak proč já ne. Ty zoubky vyrostou a pak budeš uklidňovat ty nás až polezou zoubky nám :lol: . Opravdu toto období až se překlene,tak bude lépe. Třeba je to i tím počasím (jednou zima jednou teplo), že mu to může vadit. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí