ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2111
27.1.08 21:19

Vítám ještě nově příchozí Vavu2.

Gratuluju i zpětně mrňatkům k x-měsíčninám, které jsme s Vendou prošvihly.

Já jsem byla v Tescu v pátek na nákupu a samo, že plíny vel. 3 nebyli. Koukali na mě jen prázdné regály. Ještě jsme Vám zapomněla napsat že docela dobře výjdou ubrousky Huggies v Makru, v balení jsou troje a stojí kolem 140Kč, což je super cena, když normálně stojí kolem 70Kč jedny a ještě tam vyšly dobře plínky na plavání cca 154Kč.

Hani, tvůj Honza bývá často na střelnici a já mám Jakuba pořád v garáži. Teď je zase ode dneška až do středy u kámoše, zase skládají nějakou závodní škodovku. A propó, na sobotní oslavě byla kamarádka s rodinkou, mají 3 letou Karolínku a teď 30.1. má termín porodu s druhou holčičkou a už probírala co dostane za porod. Teda ona má přístup k manželovu účtu, tak si něco od zlata vybere sema a nechá to zaplatit z jeho účtu. No a co myslíš Jakub, ten machroval, že já jsem za porod dostala stabilizátor do auta (pro laiky uvádím že je to zahnutá tyčka pod přední nápravou). No nemám skvělého manžela, jen mám problém v tom, že je namontovaná pod autem, domů mi ji dát nechtěl. Já ho jednou asi fakt roztrhnu jako hada.......

Zatím páčko Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
27.1.08 21:32

Ahoj Ivule a ty ještě používáš 3?? Já jak mám velkýho klučinu,tak už si myslím,že i ty 4 jsou nám malé. PRostě mi to přijde,že ho to škrtí. Tak jsem si říkala,že přejdu na 4+,ale když si vezmu jaké je rozpětí u 4 až do 18kg,tak by ještě měly vydržet. Malej má necelých 10 kg. Co vy co máte zhruba tak stejně težké dítko používáte za velikost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
27.1.08 21:40

vavo my už jsme na 4+ přešly-Ríša malinko přes 10kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
27.1.08 21:41

Vava: , pampersky u nás (Přerov) měli a určo je průběžně doplňují, tak to ještě zkus. Nemůžou si přece dovolit je vyprodat hned první den akce, no i když u nás bych se tomu možná nedivila :wink:

Jinak holky, jak jste tady některé psaly, že už vaše dětičky mají fixaci na maminku a když s vzdálíte, tak následuje řev, tak u nás tohle nehrozí ani náhodou. Až mně to přijde líto :( :( Malej se směje úplně na všechny, cizí lidi nevyjímaje, možná i víc než na „domácí“. takže já zatím funguju pouze jako spolehlivá zásobárna mlíka. A mazel to taky není, o nějakým tulení si můžu nechat jenom zdát, spíš se odtahuje. Pořád si říkám, že je na to ještě malej, že to časem přijde, ale stejně to zamrzí. Ale jednu výhodu to má. Může jít klidně na hlídání. Teď v pátek jak jsme byli u našich, tak jsme si s manželem vyrazili večer na kulečník jako za starých časů a mamka nakrmila, vykoupala a uložila úplně bez problémů. Až mně to bylo líto. Tak nevím, třeba si jednou vzpomenu jakou jsem měla volnost, až mi bude řvoucí hysterické dítě viset na noze a nenechá mě dojít si na záchod :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
27.1.08 21:42

Tak to jsem ráda,že nejsem sama. Já se bála,že mu dávám zbytečně velký. Prostě mi přijde,že už mu jsou ty 4 krátký a že se mi špatně zapínají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932

vavo, máme 4 a Kubík má 10,2 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840

IVULE, taky kupujeme plíny Tesco 3… byli jsme tam včera, u těch akčních nabídek (u nás vepředu rovnou u vchodu) je neměli, ale pak mezi regálama kde jsou normoš věci na mimča jooo… tak to třeba příště zkus :wink:

AD) trička a body - já dávám Tobíkovi trička docela ráda, ale dostává pod to body bez rukávů jako nátělník - kvůli zádům a taky to líp drží plínku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
27.1.08 22:04

Teda vy jste toho zase nakecaly za tu chvilku co jsem tu nebyla. Domča už spí, uf, fakt byl dneska protivnej dost, jen chvílema byl super. :? A mám pro vás další super video, jen ho musim stahnout z foťáku a nahrát na stream. :wink:

Loudalko - Ten Lord of the Dance ti docela závidím, taky bych na ně šla, ale nevim nevim, asi mi to neprojde. :? Ale užij si to a pak budeš vyprávět. A pilně trénujte. :wink:

Doris - Malá se na tu mrkvičku netvářila zrovna nadšeně koukám co?? Ale ona si zvykne :wink:

Ivule - Nevím jestli pojedem, jěště jsem to nějak neprobírala. Ale budu mu to muset nadhodit. A copak o to, já bych jela i sama, ale to zase nevím zda mi na 3 dny dá auto. :?

Ad - plínky Používám háppy a mám myslím maxi to jsou, 8-18kg a váží asi 8,5kg. Přešla jsem na ně už asi před měsícem, zdálo se mi že ty midi ho škrtili okolo nožiček a moc mi vyhovujou. :wink:

Ad - Body používám je, trička mu dávám max přes body když se mi zdá že tu mám nějak chladněji :wink: stejně trička má asi 2 zatim. :wink:

Jo a už nevím zasejc kdo se ptal na tu cortinu mám sklerozu jak prase asi. Ale když ji skládáme do auta tak musíme sundat i kolečka a složit to na max, takže to v čem je vsazené to přední kolečo se musí narovnat a jak jsou zevnitř ty čudlíky na zmačknutí aby se to dalo srovnat, tak ten jeden šel strašně ztuha až tam jednou zustal zapadlej, takže když se to zase rozložilo tak se to nezaaretovalo a na druhé straně se kvůli tomu vyžvejkal nýt a celé se to hýbe, což by nemělo. :? štvalo mě to dlouho, ale nechtěla jsem bejt bez kočáru, takže se to poslalo na reklamaci až teď, kdy může být ve sporťáku a má novej aby jsme měli čím jezdit. :wink: Snad jsi mě pochopila co myslím, špatně se to vysvětluje. :?

A tady je fotka z uplně první vyjížďky se sporťákem, ale už je to asi 2 týdny staré. No, jak napadl ten sníh no. :wink:

http://ufounek.eu/…icka/007.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
27.1.08 22:07

Holky je mi mizerně. Bolí mě zub, mám zimnici a ještě mě začalo bolet břicho. Asi brzo dostanu MS. To mám děsnou radost. :twisted: .

Seznámek upravím zítra.

Plínky používáme Huggies a máme taky 4 - 4+, Sebík už má taky malinko přes 10 kg. Je to holt macek. Ted jsem mu jen tak ze srandy vážila co za den sní. Takhle vypadal včerejší jídelníček našeho otesánka:
5:00 kojo
8:00 180 UM
10:00 175 g ovoce
12:30 250 g zeleninky (včera bez masa, jinak s masem)
15:30 180 UM
19:00 kojo + 240 UM

Päk nemá mít 10 kg. Tak dobrou holky a at vás to neodfoukne. Tady strašně fučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
27.1.08 22:11

Vava: Pamprsky měli v Brně v Tescu u dálnice do Bratislavy (Avion park) ve velkém množství a různé velikosti.

Utírací ubrousky dobře vycházejí jumbo pack ubrousků od Pampers v Globusu 4×72 za 189 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
27.1.08 22:19

wild , s cortinou jsem to byla já :wink: Já mám ale čtyřkolku, takže při skládání žádnej problém není. Tady do toho terému bych s 3kolkou neměla šanci, ale závidím ti to snadný ovládání, hlavně na nákupech co? :wink: A taky obousměrnej sporťák, jo jo, to vychytali až u těch novějších modelů. A mám stejnej fusak (je to combi od emitexu, že jo?)Jenom v teda tmavě modré barvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
27.1.08 22:30

Jonatan - Jojo, je to on, přesně, vzala jsem ho v téhle barvě aby se hodil do kočáru, a někteří si myslí že k tomu kočáru patřil. :lol: :lol: :lol: Je super, a teploučkej. :wink: A ovládá se přímo skvěle, to je pravda. Sice bych jí asi 3 až 4 věci vytkla, ale jinak pohoda, nechám si ho i na druhé dítko. Korbička s autosedačkou jsou jako nové, jěště aby to vydržel ten podvozek. :wink: A oboustranej sporťák je pohoda, ale já mám dítko že mě zase až tak moc vidět nemusí, takže jsem ho otočila a kouká se na cestu. :wink:

Tady to byla první zkouška jěště v kuchyni jak se mu bude ve sporťáku líbit, a hlavně mamince jak se tam bude líbit. :wink:

http://ufounek.eu/…icka/019.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
27.1.08 22:32

Ps: po zkušenostech s tímto, bych 4kolku nikdy nechtěla, tohle je fááákt moc super jak to jezdí skoro samo, a když, tak jedine XA od x-landeru. :wink:

Tohle asi koment nepotřebuje. :wink:

http://ufounek.eu/…icka/025.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
27.1.08 22:42

Wildcat pěkný fotky,taky máme Cortinu tříkolku, zatím se snažím mrňouska udržet v hlubokém,ale nevím jak dlouho, je tam jak sardinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
27.1.08 22:42

wild,tak na té poslední fotce vám to obzvláště sluší :wink:
a koukám, že jsi prostřihla ty díry ve fusaku na pásy, já ještě neměla odvahu 8O , mám pocit, že se to potom rozpáře :roll: Takže hned ráno jdu na to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí