ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7846
27.1.08 19:14

Arin, ď, to víš, že bych do práce pro jeden papír nejela, já to všechno řeším přes poštu, proto potřebuju všechno vědět kapánek dopředu, abych to stihla. Takže potřebuju potvrzení o zdanitelných přijmech. A na to je nějakej formulář nebo mi to naklepne na papír a hotovo?

Tak jsem se taky musela podívat na Lucinky Kukadla a fááákt, tááák obrovský, to jsem ještě neviděla! To bude okatá kráska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
27.1.08 19:22

JInak já mám malou pusu, takže mám taky venku tři stoličky, kvůli rovnátkům, aby se mi tam ty zuby vůbec vešly, jedna dvojka mi vůbec nenarostla, takže na tý straně mi tu stoličku nechali. No a dvě osmy už mám taky venku a v těhu mi řekla, že mi po porodu vytrhne i ty další dvě, ale když jsem tam přišla, tak mě nechala, že až přestanu kojit, tak ať přijdu, že kojení je náročný, tak aby mě ještě neoslabovala. A protože je děsně ukecaná, tak mi stihla říct, že půl roku kojení stačí, pak už je to zbytečný, tak ať přijdu za půl roku. :roll: Há há. Každopádně se trhaj i zdravý z toho důvodu, že málokdo na ně kartáčkem dosáhne nebo si dá tu práci, aby je dostatečně vyčistil, takže se kazí a od nich i další zuby. Tak mi to bylo řečeno. A když mi trhali ty dvě, tak ani jedna nebolela. Přišlo to k sobě, já měla nakoupený prášky proti bolesti a nic. Jen jáma jak kráva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
27.1.08 19:44

Naše první mrkvička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
27.1.08 19:53

Doris a jak dlouho takové trhání trvá? A jak dlouho se to hojí? Já vím že mám divné otázky, ale já jsem strašně zvědavá a navíc se děsně bojím. Já mám v puse 2 plomby a před každou jsem se málem složila. Navíc jedu za 14 dní na dovolenou, tak nevím jestli to stačí na regeneraci. Já jsem holt poseroutka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
27.1.08 20:00

Hezky vecer!Tomik spi,ja vas rychle doctu a jdu si nalejt vinko a zase brzy spat.To hlidani me nejak ted,co leze,zmaha :-).

Jinak dneska odpol. jsme si vsichni sli lehnout a spali jsem 2,5 hod. Krasne jsem se dospala,ale musim setrit sily.Je to ted narocne.Dneska jsem si objednala listek na toho Lorda of the Dance.Vzala jsem si 5-tou radu na plose (nejlepsi mista).Jedeme s kamaradkou a jsou to mista uprostred rady a hned za tou nejdrazsi variantou a i tak stal jeden listek 1500,–.Ale jak jsem uz psala,dostanu to od manzi k 30-tinam. :lol: Je jak ja se tesim,jeste aby to zvladl Tomik.Musime to do 18.3. natrenovat.Je to tak od 18,00 do nejdrive 01,00 byt bez maminky :-)

ad blinkani - moc neporadim.Tomik ublinkaval casto od te doby,co lezel na brisku,ale od te doby,co leze atd. uz neni problem.Ted uz mu muzu dat i klidne hned pred nebo po mlicku caj a nic se nedeje.Driv to vadilo,tak asi vydrzet a nebo zkusit NUTRILON AR (myslim,ze jste psali,ze mate Nutrilon ne?) ten je proti ublinkavajicim

ad body - budu davat,dokud budou mit nase velikosti.Myslim,ze konci vel. 104

WILD, Tomik byl protivnej cely vecer,ale ja to svadim jeste na to ockovani :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
27.1.08 20:09

Fuj, osmičky, já jsem si s něma užila peklo. Vyrostly mi všechny čtyři do čelisti a ani jsem o tom nevěděla. Přišlo se na to náhodou, když jsem byla na RTG kvůli jinému zubu. Bylo mi 18 a celý rok jsem chodila na stomatochirurgii, kde mi je po jedné dostávali z čelisti, hnus největší. Vždycky jsem měla dva měsíce pauzu na vzpamatování a následovala další. Dělal mi to ale naprosto úžasnej zubař. Později si se svou ženou, dětskou zubařkou, otevřeli v centru svou ordinaci. Takže jsem k němu začala chodit, no už je to 16 let. A Ája chodí k jeho ženě. Jenom je blbý, že nemá smlouvu s pojišťovnou, takže se tam dost platí. On je ale tak zlatej a šikovnej, že mu ty prachy ráda dávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
27.1.08 20:22

Ahoj, konečně jsem vás dočetla. S osmičkami mám bohaté zkušenosti, venku mám všechny 4. Horní mi trhala zubařka a trvalo to asi pět minut. Bylo to v pohodě, vracela jsem se do práce. Neměla jsem modřiny ani jsem nenatekla. Spodní osmičky mi trhali na zubní chirurgii, měla jsem jen lokální umrtvení, jedna byla venku asi za 15 minut se všemi injekcemi převlékáním do nemocničního hábytu atd.Měla jsem jen asi tři stehy a dostala jsem jen prášky proti bolesti a doporučení ledovat a nekloktat bylinkové čaje. V pátek mi ho vytrhli,nateklá jsem byla jen trochu ledování pomohlo. Poslední osmička byla nejhorší,protože byla blbě rostlá, sice jsem byla na sále hodinu,ale vůbec to nebolelo ani když to přišlo k sobě měla jsem sice dost stehů a antibiotika,ale druhý den jsem už byla skoro v pohodě a manželovi užírala maso. Chtěl ze mě mít nemocnou chudinku na jogurtech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
27.1.08 20:31

tak to jste mě holky moc nepotěšily, děkuji za vaše odpovědi, třeba to tak strašné nebude. Uvidíme co mi zubařka zítra řekne. Budu si muset taky pěkně počkat, neboť nejsem objednaná. Tak mi držte palce. Ted jdu za tím našim řvounem. 5ve už zase 50 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
27.1.08 20:33

ZUZKO, mě tu 8 páčili asi 3/4 hodiny, ale fakt to nebolelo, ani když to potom přišlo k sobě… taky mi to trhali na chirurgii. Nechci tě strašit, ale nejřív ten zub rozlámali a pak tahali po částech.. ale zas to nešili a fakt to nebolelo, normálně jsem hned fungovala, žádný jogurty a tak :wink:
Zato ségře trhali všechny čtyři osmy najednou v celkové narkóze a ta vypadala hrozně :! Modřiny přes celej obličej, týden byla nepoužitelná, fakt, byla doma na neschopence, tři týdny se pořádně nenajedla :roll:
Ale že jsme si takhle při nedělním večeru uměly vybrat téma, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
27.1.08 20:36

Doris , to potvrzení je tiskopis, který jim vyjede z počítače, pokud zpracovávají mzdy na PC, prázdný ho asi neseženeš, bývá v každým programu za mzdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
27.1.08 21:03

Ahojte, hlásím se zase po dvoudenní odmlce, měli jsme v sobotu rodinnou oslavu a tak jsme byli u mamči.

Hani, to je mi líto, že je Terezka blinkací, snad to vymizí až začne lézt, tak jak psali holky, holt to budete muset ještě chvilku vydržet. Venda blinkací naštěstí není.

Novire, s tou pohotovostí jsi udělala dobře, raději mít jistotu. Hlavně aby se Tobíkovi už ulevilo a byl zase zlatíčko.

Wild, ten tvůj synáček je ale šikulka, možná se o něj ještě strhne na srazíku rvačka, teda pokud pojedete.

Zuzko, moje tchýně je zubařka a podle ní jsou 8 absolutně zbytečné zuby, takže pokud se udělá kaz, tak ho raději trhá, ale je svolná i na domluvu a třeba ho jen zaplombuje. Mě momentálně 8 nahoře roste a taky si užívám, třeba tím, že nemůžu jíst zhubnu. Jó a prosím o zapsání do seznámku „snažících se zhubnout“ a rovnou taky 10kg. Díky......
Jinak je zoubkem držím palce, já jsem srabík jako ty, ale je fakt, že mě zubař ještě v životě zub netrhal, já si je preventivně vyškubala před kontrolou sama (samozřejmě že na základní škole), jinak mám jen 4 plomby ve dvou zubech.

Jéva holky, já su tak ráda, že už máme ty okna za sebou. To je paráda neslyšet ten kravál od hlavní cesty a už máme i žaluzie a hlavně jsem si vybrala „bukové“ parapety, hned ty pokoje vypadají útulněji než kdyby byly bílé.
Jinak Vendulka se přetáčí už obstojně a skoro pořád, takže jí musím pořád hlídat, ale to znáte taky. V pátek jsem jí od sousedky nakoupila hadříky po její dcerce, šatičky a sukýnky samé H&M, C&A a Beneton, ale za levný peníz, tak bude Vendulka kočka až do toho doroste.

Zatím páčko Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
27.1.08 21:04

Tak já jsem na tom byla asi jako Novire ségra. Jenže u mě bylo blbý, že nebyly vůbec vylezlý ven. Takže je dr musel vyfrézovat. Fakt je, že to tak moc nebolelo, spíš potom. Byla jsem taky děsně oteklá a najedla jsem se vždycky až za 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
27.1.08 21:09

Ahoj holky. Tak se také po víkendu hlásím. Byli jsme pryč, tak jsem nestíhla ani reagovat. Tak ted budu reagovat jen na to co jsem si vzpomněla.
Bedhan - malej mi pořád také blinká. Blinkal před zavedením příkrmů i ted co příkrmy papáme. On se nají a jak ho položím na zem na deku,tak je v mžiku na břiše a začne dělat jakoby letadlo (zvedne ruce a nohy) a jak napíná břicho,tak se vždycky poblije. Nebo když ho nesu, tak mi ponejvíc poblije rameno. Tak já s ním také nemůžu moc manipulovat po jídle. Nejhorší je jak poblije plovoučku,tak i po utření hadrem to po ní pak strašně klouže, takže musím neustále vytírat a vytírat a to pořádně :lol:

Ivonelo - ten krém na obličej, který manža natřel na Nelinčinu prdelku,to mě pobavilo. Takový krém proti vráskám např. je na prdelku ideální :lol: :lol: :lol:

Jonathan - Také jsem byla ve středu v Tescu pro plínky a sehnala jsem pouze ty Tesco pleny. Pampersky už ve vel 4 a 4+ neměli. U Vás jo??? Já jen jestli to mám ještě zkusit se mrknout jestli doplňují nebo je to zbytečné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
27.1.08 21:13

Ahojky jen vás v rychlosti zdravím,dnešek byl hodně náročný,přijela ségra,pak kamarádi se dvěma dětma,Ríša byl chudák nevrlý,začal víc kašlat-ráno jdu raději k mudře,at si jej poslechne a taky jdu na gyndu-no jo už je to půl roku :oops: :oops:
byl tu borďas jak v tanku,tak jsem to proletěla,ještě by to chtělo vyluxovat,ale to už nebudu riskovat,abych nevzbudila Ríšu

Bodýčka jsem Kikce kupovala co to šlo-právě kvůli těm holým zádům

na blinkání radili ještě „svatojánský chleba“,ale nepostřehla jsem jestli to je to samé ,co ten Nutriton :oops: :oops: :oops: :oops:
Tak se s váma loučím,jdu se zkrášlit a spát :-) :-) :-) :-) :-) :-)

jo a stím hubnutím-já mám už taky jen obyč váhu(digi jsem vyreklamovala :cry: :cry: )takže to není úplně přesné,a navíc u mě taky platí "vážit se ve stejnou dobu-večer většinou vážím víc :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
27.1.08 21:16

Ad zuby - tak to nezávidím to trhání 8. Já jsem o tom také uvažovala,ale jen kvůli tomu,že jsem kdysi nosila rovnátka a ted když mi začínají 8 lézt, tak hrozí,že se mi tam nevejdou a tím růstem se mi zase pokazí. NO ale bojím se,tak se na tu vyprdnu a bude se vidět jak se to vyvine.

Jdu mrknou do galerky na ty vaše dětičky. Zajímají mě ty očička od Renky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí