ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20840
27.1.08 09:20

Dobré ráno,
tak Tobík už měl ráno jen 37,1 po odečtu, tak to už snad bude lepší… Ale pořád je takový nevrlý a už třetí den má průjem, tak jsem sama zvědavá, co z toho ještě vyleze :roll: Možná fakt konečně ten první zub :lol:
Musím se podívat na to Domískovo video, ale to až bude mladej spát, abych na to měla klid :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
27.1.08 09:24

Ahoj holky, mám dneska manžu doma,tak se k počítači asi nedostanu, teď jel teda nakoupit.

Takže k rychlosti k hubnutí mám 1,5 kg dole, kdoví jak dlouho to vydrží. Zuzko, jak často se budeme vážit, dáme 1 x v týdnu třeba v neděli???Samozřejmě +/- jak kdo si taky vzpomene, že???

K váze miminek, my jdem například na kontrolu v 8. měsíci, takže asi nebudu vědět přesně váhu v 9. Já bych to nechala, 8. nebo 9. podle toho, kdo kde chodí.

Tak já zase mažu,přeju hezkou neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
27.1.08 09:36

Dobrá ránko,

Janýsek ještě spinká, napil se a otočil na bok, což ještě neudělal :lol: :lol: .

JanoTerezie, my máme DorJan ale Novell, ten je větší, taška je tam 80cm, takže proto tam tak dlouho vydržel :lol: .Jinak on se po:,–(il tak, že se normálně v autosedačce přitáhl rukama a břišními svaly, mám pocit, že se po:,–(í spíš z lehu :lol: 8O .Je to klučík a navíc velký, takže sílu má, ani Mudra ho nemohla přeprat, když se mu chtěla podívat do krku :lol: . Ale je fakt lepší nesrovnávat, mě to taky chytá, zvlášť jak jsme nejmladší :wink: .

Novi, úplně tě chápu, že jste na tu pohotovost jeli. Člověk je vystrašený a bojí se o mimi, takže jsi udělala dobře :lol: .Hlavně ať se Tobík brzy uzdraví :lol: .

Prcek se vzbudil, tak tam letím.Budu vařit kančí guláš, teď jsme jedli 3 dny omáčku z krůty. A je tu hnusně, prší :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
27.1.08 10:27

Dobré dopoledne!!

Jani - nám dr na to blinkání řekl, že má něco s tou záklapkou nebo co, ale to je vše…neřeší, neporadí…ale já mu dám!!! Až tam půjdeme v 8.měsíci, tak ho budu bombardovat otázkama!!! :lol: :lol:
Někdy je fakt, že jí i třikrát převleču, ale to je vyjímka…většinou jí vystačí oblečení na celý den, ale fleky na něm má…to ale už neřeším - tolik hader na ní zase nemám, abych jí pořád převlékala… :roll:

Tak já jdu něco dělat, odpoledne si přijedou nějací maníci pro staré skříně, tak je ještě musíme vyklidit…a jsem mooooooooc zvědavá, kam ty věci ze skříně dáme!!! 8O :?

Mějte se pa

• Citovat
  • Upravit
1719
27.1.08 10:40

Ahoj, koneně jsem tady! Manža teď vstával oba dny s malou, sice ona vstává nejdřív v půl osmé, ale i tak mě potěšil. Včera ji sice zadeček namazal krémem na obličej :D ,ale když nic horšího.

Novire jsem ráda, že je Tobíkovi lépe.

S blinkáním moc neporadím, Nela od narození nechápala co se po ní chce,když si má krknout a protože neblinkala,tak jsme ji přestali zvedat stejně jsme jí tím jen budili. Dnes si občas odříhne, ale nijak pravidelně.

K váhám, my jdeme na kontrolu v 8 měsících,ale kdyby se psal 9. měsíc,tak se s ní zvážím, není to úplně přesné,ale plus mínus 200g to odpovídá. Takže jak chcete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
27.1.08 10:46

Hezke dopoledne,Tomik se za chvili probudi,tak rychle doctu,on pak chce za mnou,ale ne sedet,ale tahat za kabely :-).U nas je dneska hnusne - fouka vitr, prsi - hnus fialovej velebnosti

Tak holky - Wild -ma pravdu. Tak piseme vahu v 9.m. - kdo nejde k dr. zkusi se doma zvazit s mrnouskem,aby vedel cca vahu a kdo nema doma zadnou vahu na cem ho zvazit a k dr. jde v 8. nebo 10. m. tak zapiseme tu.

MONI,gratuluji Risovi k druhemu zoubku - u nas ta nejvetsi mrzutost presla (uz muzu na chvili se ztratit z dohledu - WC,kuchyne atd.),tak snad u vas bude taky lip :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
27.1.08 11:27

Ahojíky holky.

Loudalka - Mno, a nebo kdo nemá nijakou možnost se zvážit, tak může vzít průměrný měsíční přírůstek mezi 6. a 8. měs a připočítat to k tomu, a nebo si počkat až na 10. a vzít prostředek mezi 8. a 10. měsícem. :D Snad jsem to vysvětlila jak jsem to myslela. :lol:
Stejně je jasné že dítě co mělo v 8. měs 8kg tak v 9. nebude mít 7kg nebo 10kg. :wink:

Jinak, noc, já se jakžtakž vyspala, ale Domča byl asi od 4 ráno vzhůru a prostě nespal, dosatal a vypil asi 210ml!! uprostřed noci, mlíčka, a stejně nespal, ale byl s ním vzhůru přítel, já se vzbudila v 8 a malej stále nespal, a fňukal, tak dostal dalších 15ml mlíčka a pak usnul a vzbudil mne teda v 10. :wink: Ale vůbec to nechápu, a přitom neplakal, hrál si a smál se, ale spát se mu nechtělo. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
27.1.08 12:30

)Krásnou neděli!

NOVI - to je dobře, že už je Tobíkovi lépe. Tak hlídej zoubky :lol:

VYKY - aha, tak to je je jasný - my jsme měli tašku s bídou 70 cm… Už je v krabici na skříních a čeká na další miminko :wink:

BEDAHNN - švárovcům právě taky doktor nic neřekl, ani jim nedoporučil ten svatojánský chlebíček nebo co se to dvá na blindění… :?

Tak my sníme ty francouzáky (jsem zvědavá, jestli to bude k jídlu - nejít suroviny, které máme doma a zároveň je můžu jíst byl dost problém 8O ) a pádíme po návštěvách. AHOOOJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
27.1.08 13:04

my máme jít do poradny v březnu, takže v osmi měsících, ale jelikož přecházíme jinam, tak nevím, třeba si nás pozve jinak :wink: .

Janýsek byl taky těžce blinkací, převlékala jsem ho i třikrát denně.Mě ani tak nevadilo, že peru na něj, ale že musím i svoje věci, protože on je tak šikovný, že se o to podělí :lol: .Teď už je to mnohem lepší, blinká jen někdy. Ale zrovna se mu to povedlo a odnesla jsem to i já :? .

Po dlouhé době zase musím nosit brýle, což ohromně zajímá Janýska, takže si to opravdu užívám. Dlouho jsem je nepotřebovala, ale teď mě začnou pálit oči a musím si je vzít, chjo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
27.1.08 13:17

přejeme krásnou neděli,
to je ale počasí. Mám asi stejnou náladu jako je venku :-(
Nemám ani sílu moc reagovat. Jen vás dočtu.
My jdeme na kontrolu v 9měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
27.1.08 14:09

Jani - tak nám dr předepsal Nutriton, jenže já mám takový pocit, že už ani to moc nezabírá..navíc když má zeleninku či ovoce, tak to s Nutritonem fakt nemíchám… snažím se jí tu zeleninku přihustit pohankovou kaší /když je řídší/, ovoce nee. Ale i tak… :roll:

Tady je taky hnusně, sněží už od božího rána!!! :roll:

• Citovat
  • Upravit
8561
27.1.08 14:20

Jé, co já bych za to dala kdyby nám tu sněžilo, ani by to ráno nemuselo bejt boží, páč jsem nevěřící Tomáš, ale kdyby tak sněžilo. :wink: Taky fouká vichr, leje a je zataženo že je jak večer celej den. Hnus fialovaj fakt. :? :? :evil:

Připravuju vám menší příděl fotek, tak snad se na mě nenaštvete za množství. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
27.1.08 14:21

AHoj holky,

já musím při čtení hned reagovat, protože pak zapomínám.

Wild, jak píše Bedhann, že manžel chválil podlahu, tak té jsem si taky všimla, ale bylo mi blbý jí chválit, abych tím nesnížila Ufíkovo výkon. :lol: :lol: :lol:

A s tou váhou je to blbý, my jdeme na kontrolu v osmým měsíci, takže v devátým váhu mít nebudu, ani nemám malou kde zvážit, tak si myslím, že to nevadí, když se u jedné napíše v osmým, u druhé v devátým nebo v sedmým, že se to tak nějak dá odvodit, ne?

Jo a k hubnutí. Vážim se každý ráno, ale zatím nic. :cry: Ale cítím se líp a břicho se mi zmenšuje, takže ono to každou chvíli přijde.

Kaculko, já teda nemám velký dítka, ale když vidím u švagrový malýho, jak mu všechny trička lezou z gaťat, tak si myslím, že ty body jsou praktičtější. Sama švagrová se jim nejdřív bránila a teď uznala, že to je blbý, jak má malej holý záda. Tak si myslím, že my je do toho roka a půl určitě budeme používat. Mně ty trička nějak vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
27.1.08 14:23

Ahojky,
BEDHANN, my jsme na tom s blinděním uplně stejně. Většinou musím převlíkat víckrát za den. A jak psala Vykyna, často i sebe :( S refluxem se nic dělat nedá, musíme vydržet. :roll: Ája přestala, až když začala lézt po čtyřech. Ale ona blindila o dost míň.

KAČULKO, já jsem měla bodýčka ještě i 98. Používala jsem je tak do 20 měsíců. Když jsme začínali trénovat nočník, nechala jsem ji běhat s holou prdelkou a to bodýčko jsem zapla přes rameno, aby jí neplandalo dolů. Jinak si ho většinou počurala :roll:

Dnes nám definitivně odešla mikrovlnka, tak manža vyrazil na nákup.

Ještě jsem na něco chtěla reagovat, ale už samo nevím, na co :oops: Tak třeba za chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
27.1.08 14:28

Holky, už začínám mít depku, další hubnoucí!!! Ze seznámku se ještě kouří, jak je čerstvej a ROXA už má kilo a půl dole?! No to se po****. No nic, budu na sebe tvrdší než dosud.

A asi si teda koupím pořádnou váhu. Mám jen obyč, kde půl kila sem, půl kila tam nic neznamená. A na deka to neváží. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí