ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8561
27.1.08 22:55

Jonatan - Já je neprotříhla, ale veeelice opatrně prořízla ulamovacím nožem, je krásně ostrej a pěkně jsem si s tím vyhrála. :wink: nebo žiletku kdyby jsi měla doma, to by bylo nej. A hezky jezdit po tom tak dlouho, dokud to neprojede skrz a nerozpáře se to pokud nenarušíš ty nitky kterýma to je obšité. :wink: :wink: A děkuji za pochvalu. :wink:

Ivonela - Taky jsem se ho tam snažila udržet co nejdýl, ale když měl u dr 72, ta korba má 76 a něco je fusak a taky by měl mít prostor, talk jsem ho dala do sporťáku. :wink: V tomhle fusaku mu je krásně teplo, a dá se to dát i do lehu, ale jak říkám, pár dní na to se po:,–(il, takže už mi nevadí ani ho tam posazovat. :wink: žluté kuřátko, strááášně se mi ve žluté bo oranžové líbí. :wink: Je takovej, zářivej :wink:

http://ufounek.eu/…icka/028.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
27.1.08 23:09

No právě, my ještě nesedíme,ale už máme 74 cm,zatím neprotestuje,navíc máme jiný fusak asi o něco skladnější a ona tam většinou spinká. No nahlodala jsi mě, možná vyzkoušíme sporťák. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
27.1.08 23:12

No nic jdu o tom přemýšlet do postele, ať jsem zítra svěží :lol: .Dobrou všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
28.1.08 01:56

Ivonela - Tak já mám pocit že Domča by neprotestoval snad nikdy proti ničemu. :? On taky nedával najevo že mu to vadí, ale mě to už přišlo že tam je jak sardinka. :? Tak takhle to má lepší. :wink: A je mu tam fajn, pokud máš teplej fusak tak si myslím že klidně do sporťáku ji dát můžeš. :wink:

Lezeme a máme z toho náležitou radost. :D

http://ufounek.eu/…icka/040.JPG

A tady máte jěště tančící video, ale je to točené foťákem a on k tomu potřebuje dost světla které bohužel v ložnici nemáme nic moc no, takže omluvte zhoršenou kvalitu, nicméně účel to splňuje. :wink: :wink: To aby jste měly při pondělním ránu lepší náladu a těšily se na to co vás taky čeká. :wink:

>> Tančící Domča <<

>> A jěště jednou tančící Ufík <<

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
28.1.08 07:17

Dobré ráno,
jsem první :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
28.1.08 07:38

Dobré ránko
Wildcat moc pěkné,Domča je fakt šikulka,holky se o něj poperou :wink: :wink: :wink:
my jdem po těch doktorech,tak jsem zvědavá,v noci jsme skoro nespali-Ríša se dusil kašlem-suchý,dráždivý,pak už brečel,jak kašlal :oops: :oops: :oops:
 papá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
28.1.08 07:59

hezke rano! Noc pohoda,TOmik ve 3 osalen cajem,papal 4,30 pak do 7,00 spanek od 6 u me v posteli.Ale spal by dal,ale porad se kroutil nejspis prdiky,ale vyprdel se hned jak se dostal na brisko a je Ok.Odendala jsem mu dneska z obyvaku konferencni stolek,tak ma krasny prostor na hrani

MONI,ja jdu na gyndu 12.2 taky jsem se lekla,ze uz je to pul roku od sestinedeli :-).At vam to u dr. dopadne co nejlepe a necekate dlouho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
28.1.08 08:30

Dobré ráno, noc byla super. Dnes jsme se vzbudily jen jednou ve 4:00 a pak jsme spinkaly až do půl osmé. Mohlo by to tak zůstat.

My stále nelezeme, nesedíme, nestojíme, sotva pérujeme na čtyřech a občas jeden nesmělý přískok vpřed, který končí držkopádem, takže nábytek zatím může zůstat na místě jen jsme včera snížili postýlku. Béééé, kde je to malinkatý miminko? :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
28.1.08 09:16

Mám radost :-)!Ted tu byl postak s balickem a dorazil mi snek na procvicovani tvaru od Fisher Price.V rijnu jsem si objednala Betynku a mel to byt darek.Kdyz neprisel s prvnim objednanym cislem,tak jsem tam psala mail a oni odepsali,ze je dostanou jen prvnich 300. A dneska prisel!!!! SUpeeeeer!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
28.1.08 09:20

DObré ráno. Noc byla celkem dobrá. 3× kojení (to je u nás normálka, někdy i vícekrát). Večer akorát nemohl usnout. Po půl hodině se budil a šíleně řval. NEchodila jsem tam ale a on tak po 10 min. řevu znovu usnul. Asi taky prdíky.

Holky díky za plínky. Já se fakt bála ,že mu dávám zbytečeně velké ty 4+.

Jinak ve sportáku jsme už od 5 měsíců. Máme teda jiný typ kočárku (Jané),ale s fusakem se tam už ani nemohl hýbat ruce pořad držel kamenně v jedné pozici, tak jsem si řekla,že ho trápit nebudu a jdu do sportáku. Bylo mi to líto, protože korbička je taková miminkovštější :D ,ale co se dalo dělat. U kočárku mi ale nejvíc vadí,že ten sporták je dost otevřený a jak jede po směru jízdy,tak mu tam moc fouká. To on nesnáší. Začne vrčet a pak brečet. Tak jezdíme s pláštěnkou. I když je jasno. Lepší,ale než aby ho to ofouklo. Lidi občas koukají jak na blázna,že svítí sluníčko a já mám pláštěnku na kočárku,ale co z nich mám :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
28.1.08 09:47

DORISKO,ADAMKU vsechno nejlepsi k sedmimesicninam :lol:
 http://sirmi.ic.cz/medved/21.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
28.1.08 09:58

Dobré ránko,
nechci to zakřiknout, ale vypadá to, že odvykací kůra zabrala! Dnes poprvé od narození spal Kubík ceou noc až do rána bez probuzení! Hurááá :-) :-) :-)
No uvidíme co bude dál…
Vše nejlepší oslavencům :srdce:
Holky co už jste podávaly žádost na nový rodičák, chtěli po vás znovu to potvrzení od zaměstnavatele o výši PPM? Nemuseli by, když už ho tam mají od listopadu, ne?
A ještě jeden dotaz, nakonec jsem se rozhoupala a asi začnu jezdit s malým na plavání. Není už pozdě? Nebo je to jedno kdy se začne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
28.1.08 10:03

Dobré ráno,
WILDCAT, Domísek je teda vážně fešák a hrozně šikovnej :D

Lucka zatím nic, jen dnes ráno docela hezky válela sudy. Chtěla se dostat ke krabici od nové mikrovlnky. Teď už je ale zase na bříšku a vypadá spokojeně.
Já jdu dnes odpoledne s Ájou k doktorce, snad se konečně dozvím, co jí vlastně je :roll: Každopádně večer bere poslední dávku ATB. Máma mi přijede vozit Lucku, abych ji tam nemusela brát. Zatím je OK, tak aby ještě něco nechytla.

No nic, musím jít spáchat nějakej oběd, ať nejsme o hladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
28.1.08 10:05

Ted jsem se dívala na tanečníka Domíska. Ten je skvělej. Má parádní taneční kreace. Jak tam těma nožkama šmajchloval a pak se držel jen s jednou rukou. Nooo,je šikovnej. Na té fotce jak jsi dávala k příspěvku jak sedí doma ve sportáku, tam je celej ty Wild,že? Já tě teda neznám,ale dívala jsme se na tvé WWW stránky a tam jsi vyfocená. Ale fakt podobu nezapře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
28.1.08 10:09

JONATAN, gratuluju a tiše závidím :oops: I když Lucka se teď většinou budí jen jednou, takže taky dobrý.
O rodičák jsem už žádala. Pani se tvářila, že ten papír chce. Když jsem jí řekla, že ho tam má od listopadu, tak teda milostivě pravila, že si ho ofotí. Jen jsme něco dopsaly na druhou stranu. V tom novém formuláři je víc kolonek.
My na plavání nechodíme, ale myslím, že musíš chytit začátek nějakého kurzu. Tak jedině zjistit, jestli nemají někde ještě volné místo nebo počkat na další turnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí