Poradna duly
Jana Čurdová
Teda Monino,ty jsi teda moje silná konkurence,ale měla jsi asi větší než já.
![]()
Loudalko,vydrž, já jsem taky někdy úplně hotová, malej je kolikrát protivnej a Michal má své dny, tak jsem na mašli
. Kolikrát je mi hrozně smutno, ale pak se na mě Janulínek usměje a je to lepší
![]()
Moni, Janýska taky hrozně zajímá foťák, tyhle fotky se mi povedly nějak omylem
. On vždycky kouká, co to tam svítí a hned je po úsměvu
. A bříško jsi měla fakt pěkné
.
Moni - Tomu říkám fakt bříšák, klobouk dolu. Kolik jsi přibrala celkově za těhu? ![]()
Jinak, ne že by se mi těhu nelíbilo, ale mě se po něm nestýská. Měla jsem krásné a klidné těhu, ale Domísek je i tatínka a ten si s ním občas krááásně hraje. Takže jsem ráda že je venku a že si ho užívá i tatínek, a můj tatínek a máma.
Nene, jsem ráda že už to mám za sebou včetně ležícího miminka. ![]()
Jo a s foťákem jsme to měli stejně, jak viděl foťák na:,–(il mrtvej neutrální výraz, nesmál se, nemračil, netvářil. Dokonce to fungovalo i na řev, chtěla jsem ho občas vyfotit i řvoucího páč mi nikdo nevěřil že to dítě taky někdy brečí, ale on jak viděl foťák přestal i brečet.
Ale fotím ho tak často že už na to nějak nereaguje. ![]()
No, ale jeho taneční prostor už jste myslím viděly že?
no jo bříško-to už je tak dávno-ale bylo fakt obrovské
Loudalko ted to jsou zuby,když se narodili byly to prdíky a mlíčko,blinkání a zvykání a zase přijde něco dalšího,ale je pravda,že pro děti i pro maminky je to do roka asi nejtěžší-když jsou nemocní,tak ještě neumí říct,co je bolí,nevíš jak jim pomoct.ale zvládlo to už tolik maminek,tak to zvládneš taky a my všichni-myslím si,že občas jsme na dně každá,jen ne každá to vždycky napíšem-viz.já-já se rozepíšu až už mi je hodně ouvej
![]()
a my už začínáme pomalu mluvit o srazu-budeme to mít totiž spojené s návštěvou naší velmi rozšířené rodiny(Volary,Horní Planá,Hostomice,Praha-tam už máme naplánovanou ZOO s našima kamarádama,co jedou ve stejnou dobu jak my)začínám se hodně těšit,ikdyž to bude asi hodně náročné-Vašek bude mít dva týdny dovču,tak snad to vše stihneme
a to mě napadá,že s kočárkem se prostě do auta nevejdem-tak chtě -nechtě stejně budu muset jít do golfek-kvůli penězům jsem to chtěla odložit
![]()
jejda já mám dneska romány-nějak jsem nahradila Ivuli nebo Doris
tak pardon holky-do zelí vám nepolezu-snad
Wildcat přibrala jsem 13kg,když jsem přijela z porodky jsem měla -14kg a ted už mám +6/7kg
![]()
Příjemný večer,
teď jsem vás v rychlosti dočetla od včerejšího večera. Ale, že to zase bylo stránek ![]()
Dneska měl Tomášek fajn den. Celý den byl zlatíčko. Teď večer začal ale pěkně chrčet, tak se bojím bojím, že to chytil ode mne. No tepolotku zatím nemá, ani jsem nic neodsála z nosíku, tak uvidíme, co se z toho vyklube.
Wildcat, Domísek je mooooc šikovný a fotky i videa jsou úžasná!!!
Loudalko, drž se a mysli na to, že bude líp. Přidávám se k těm, které jsou občas na nervy, ale také si říkám, že musí být lépe ![]()
Holky, bříška jste měly fakt krásná. Také na to svoje se slzou v oku vzpomínám.
Jdu si uvařit hrnec čaje, vzít paralen a do hajan.
Domísek děkuje za pochvalu.
Poslá všem pusu. ![]()
kaculko - No, zalez si, taky bych měla, i když já v posteli jsem. Ale bez čaje. Celej den mě pálí oči i nos až do dutin a malej má taky celej den nudli u nosu.
Je nám mizerně oběma, ale Domísek narozdíl ode mě spinká, před chvílí teda na mě cosi koukalo z postýlky, ale už zase nekouká. ![]()
Loudalko - Hlavu vzhůru, bude líp. Jsme s tebou a když nebudeš moc spát tak se přijď vykecat. ![]()
Někdy nevím zda z něj kouká malej nadílek nebo ďáblík. ![]()
Loudalko - vydrž, bude líp!!! Ale teda vůbec ti to nezávidím
Zoubky Tomáškovi rostou jako o závod!!!
Budute to mít rychle za sebou s tímhle tempem!!! Vydrž!! ![]()
Jdu za manžou k telce, mějte hezkou noc!!
Pěkný večer. Hlásím se z prodlouženého víkemdu u našich. Jsem krásně odpočatá a byli jsme i lyžovat.
Teď peru a jdu vás dočítat.
NOVINKA: Od pátku máme horní špičáky.
1 a 2 nikde, takže si hrajeme na upíry.
Jahůdka - Ahoj, tak to máte pěknou upířici.
Dej si bacha až bude mít hlad. ![]()
Bedhann - Pěkná, já takovou nemám, nějak se na to zapomělo, navíc jsem tam byla bez vody předčasně a přítele jsem na večer vyhnala že se chci prospat na ten porod. to jsem jěště nevěděla že už se nevyspím, a když se vrátil po té co jsem ho znova zavolala tak už jsem ležela na boku na stole a zvedla se z něj až sama. Bez malého v bříšku.
Zato mám někde video z porodního sálu půl hodiny po porodu, bohužel bez zvuku. ![]()
vava - Děkuji.
Taky jsem si dala záležet když jsem ho tam nosila a plácala aby byl akorát. ![]()
Takhle ho znavilo první čtení. ![]()
Tak jsem vás od pátku dočetla. Byla to fuška. Reagovat se opravdu nedá. Psaly jste jak o závod.
Tady jen moje vzpomínková.
Má nádherné z profilu, ale bohužel neoděné. 
Taky mám pár kde jsem jen ve spodním prádle.
Ale máš taky pěkné bříško, a krásně je vidět ta čára, měla jsi ji pěkně rovnou.
![]()
Jinak tady máte jěště fotky z porodu, pokud se někdo chce podívat, je tam Domča jěště na šňůře, doktorka chtěla po F aby si ho odstříhl a on jí div nevynadal ať počká a pak si to klidně ustříhne třeba sama, ale že si ho chce na ní vyfotit.
Takže jeho první fotka je jěště na šňůře. ![]()