ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10773
29.1.08 00:40

A tady jedna aktuální. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
29.1.08 00:43

Jsem out, jdu spinkat. Brou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
29.1.08 08:13

Dobré ráno, teda tady včera vzpomínalo :lol:
Holky, malej je nějakej osypanej, bříško, zádíčka i zadeček :? Tak nevím, jestli s ním mám jiít k dr nebo ne… bude tam určo spousta lidí s nemocema :roll: Ale teplotu nemá, tak asi nikam nepůjdem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
29.1.08 08:17

Dobré ránko,snídám
Zuzí kg zatím žádné dolů :oops: zrovinka jsem si říkala,že bych jako dneska předběhla Novire-a ono né :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
29.1.08 08:20

MONIKO :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
29.1.08 08:22

hezke rano!Tak Tomik se na jidlo vzbudil v pul 12,pak spal do 4 a pak jenom do 6,15.Od te doby do 7,30 po me lezl v posteli,ale povidal si,neknucel tak mi to bylo i prijemne :-)

Holky,diky za podporu.Dneska je lip,ale hodnotit budu az vecer,abych to zase nezakrikla :-).

Dneska prijde k nam muj tatka,tak s nim domluvim vsechno ohledne sraziku a dam vam vedet :-) (cena by snad za noc mela platit 150,–/os. - to uz mi rikal- s detmi to nejak udelame - nebojte!!)

NOVI,jen tam zajdi.Psala si,ze mel teplotu nema sestou nemoc?TO se pry deti po teplote osypou :oops: .Nebo dr. aspon zavolej.Tech bacilu tam ted bude asi dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
29.1.08 08:27

Dobré ráno, jeden večer tu nejsem a nestíhám dočítat. :D :D :D Bříška jste tedy měly pěkná.

Wildcat - Domča je fakt model, to já musím udělat 10 fotek,aby byla jedna použitelná.

Novire a nepapal něco nového,že by to bylo např. po ovoci? Zkusila bych počkat pokud nemá teplotku a je fakt,že u doktorů to bude samej prskající bacily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
29.1.08 08:34

Právě že nic nového neměl… v úvahu připadá jen broskvová přesnidávka. Ale tu už jednou dostal… hm… kdybych si tak vzpomněla, jestli to bylo před tím, jak se mi osypal minule. Přemýšlela jsem, že by to mohl být Vanish z prádla, vzpomínáte? Zkusím to najít :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
29.1.08 08:42

Hm… tak příspěvek s Vanishem jsem našla, ale bohužel tam není napsané, co Tobík předtím jedl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
29.1.08 08:56

NOVIRE, a nepíšeš si co jí? Já si to psala do 7.měsíce, abych případně věděla na co má malá alergii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
29.1.08 09:07

JAHŮDKO, nepíšu :( Teď jsem ho uložila, měl by spinkat a pak asi k té Dr zajdeme… moc se mi nezdá, je furt nějaký ukňučený. Docela jste mě nahlodaly s tou šestou nemocí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
29.1.08 09:08

Hezké ránko,
nějak jsem neměla čas se sem několik dní dostat. Dočítat vás ani nebudu, stejně bych ztratila přehled o tom, na co chci reagovat. Nebyla jsem tu minimálně 10 stránek. Ale nedalo mi to a prolítla jsem je…

Wild, moooc krásné fotečky Ufíčka, je to šikula :pankac: :pankac: :pankac:

Taky jsem si všimla, že vzpomínáte na „pupíkové“období.

To jsem týden před porodem s Karolínkou, které bylo 10 týdnů…

Jdu za Terezkou, nějak si stěžuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
29.1.08 09:15

Nemusí být u šesté nemoci teploty? Já myslela,že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
29.1.08 09:16

Ahoj holky, tak jsem se z té mrzutosti snad vyspala, vyrážíme dneska poprvé do prahy na plavání do velkého bazénu, předtím jsme chodili jen na vaničky.

Novire, koukni na tu šestou nemoc třeba sem http://www.stripky.cz/…a_nemoc.html

Pupíky jste měly krásné, já jsem měla takový nic moc, ale pěkně kulatý. Foto mám jenom asi měsíc před porodem, ale vzhledem k tomu že není na webu, tak ho sem asi nedám, v galerii už někdy dávno je.

Jdu se nějak zkulturnit, ať nedělám v tom hlavním městě ostudu. Mějte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
29.1.08 09:21

Ať to dobře dopadne. Pokud jde o šestou nemoc, tak teď už by se to mělo lepšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí