Poradna duly
Jana Čurdová
Skurokat - tak to je super. Ted se tady manža naparuje, že je jako dobrej. No co mu na to mám říct
. Ne, to byla sranda. Já bych se do toho asi zamotala. Vypadá to jako primitivní uloha,ale docela mu dala taky zabrat ![]()
Holky, jste rychlíci
.Já vykoupala prcka a zadala to manžovi, který je v práci
. Je to dobře, jste zlaté ![]()
Prďolku jsem vykoupala a byl pěkně mrzutej a hladovej.
Kami, krásný fotky, kluci jsou úžasní
.
Ahoja tak co,vejdu se tu???
vrhám se na Růžovku a jsem úplně mrtvá
hezky vecer! Tak holky depka je pryc.Nesmim se radovat moc nahlas,ale Tomik dneska odpol. byl uplne uzasnej.Byli tu nasi pred tim knoural,tak jsem se desila,jaka bude jejich navsteva.No a zkusila jsem ho vyslict jen do body s dl.rukavem - a on prestal knucet,tak jestli to bylo tim a nebo zabrala ta homeo,ale ty mel dopol.,tak ze by zabirala az tak pozde to je blbost.Tak uvidime rano,zatim nic nechvalim,abych to nezakrikla.Ted vecer snedl 270 ml UM,100 ml a je tam klid,tak uz asi spinka - je to nase zlaticko - cele odpol. se jenom smal
.Jenom jsem se trochu vystrasila.Kdyz jsme prisli z prochazky,tak po 10 min. zacal cervenat - oboci,pod ocima,tvare,brada.Nakonec mel cely oblicej uplne rudy,pak jsem mu nechala jen to body,kdyz si nechtel nechat zmerit teplotu a najednou to bylo pryc.Uz jsem mela strach z ceho se mi osypal,ale tohle jsem jeste nezazila.
ad prikrmy - zacala jsem varit - doma mam taky plnou polici kupovanych,ale kdyz je TOmik nechce,tak se neda nic delat.Casem je spotrebujeme ![]()
IVCO, pane jo,ty sis taky asi u porodu uzila
.To jsem netusila,ze je Sebik klestovym porodem.Jsi hrdinka!!
ad pupik - me je taky po pupiku smutno.Konecne jsem si pripadala normalne a tlustota se ztratila. Brisko mi nevadilo do posledni chvile nikde krome zavazovani tkanicek a strihani nehtu
.Uz se tesim na ten dalsi a porodu se nebojim,protoze budu znovu rodit cisarem (podle slov primare mi to je doporuceno vzhledem k jizvam,aby nepraskli) a muzu si uz naplanovat den,kdy se na me pusti.Takze zadne nervy,kdy to na me prijde.
KAMI,ted jsem si vzpomnela,jak si nam tu rozcilena psala,ze na alergologii objednavaji az na leden.A ejhle to tu uteklo,uz je to tu
.To to leti.
WILD,i ja jsem si vse tykajici se terminu zarizovala sama. Ostatni jsem vzdycky naplanovala (nakup prstynku…) a oznamila,ze jdeme tehdy a tehdy a slo se ![]()
HANI,prsata je dobra ![]()
Hura,docteno,jdu na Ruzovku papa
Ještě stále přemýšlím o golfáčích,měla jsem možnost si zajezdit s chicco ct 0.4 a dost mě nadchly a úplně nejvíc se mi líbí tyhle,ale pro kluka asi dost blbý co? http://www.chiccoshop.cz/…166.0510.jpg /> Taky jsem viděla tu letošní novinku a ty jsou o něco lehčí,líp se polohujou záda,ale zas mi tam vadí ten plastovej kšilt.A tan podhlavníček je fakt divnej. http://www.chiccoshop.cz/…613.0522.jpg
Tak co, vejdu se?
Kami - ty golfky vypadají dobře, ale pro kluka nevím, přece jen ty kytičky, pro Aničku by se mi líbily, ale nové mi už neprojdou… ![]()
Ty druhé s tím podhlavníkem vypadají divně, je to odendávací?
Jdu uložit divou zvěr.
zatím pa Jana
Kami mám stejný názor jak Janina,ten nový je „divný“
no a začala jsem to chtě -nechtě řešit taky,páč se opravdu do auta nevejdem se všema věcma
![]()
Zuzko to si taky nepamatuji-jestli jsme to tu probírali-porod-sis taky užila
u nás všichni spí-dodívám se a jdu taky
Kami ty první vypadají fakt pěkně, ale je fakt, že jsou více pro holku.
A ty druhé - ten podhlavník asi půjde vyndat, co. Pokud ano tak bych do nich šla.
Připadám si jako debil, ale svého syna brzy přerazím.. Ty příklady má mít zítra ve škole a má je u sebe měsíc
.Takže prosím, ještě jeden
Jsou tři u výslechu, kdo z nich mluví pravdu. A říká, že B lže. B říká, že lže C. C říká, že lže A i B. Michal tvrdí, že B mluví pravdu. Co myslíte, vy?
Loudalko, Sebíka jsem kleštěma rodila já a né Ivca.
Monino, užila jsem si. Sebíkovi začaly klesat ozvy, musel co nejdříve ven a já jsem už neměla moc síly, takže jsem dostala kyslík na obličej, pak nástřih a kleště a Sebík byl venku. Ale zvládli to perfektně, ani neměl deformovanou hlavičku.
Jeee holky, pardon,ja si ty vase jmena popletla s ditkama.Omlouvam se!
Vykyno jsem v koncích,tohle mi nikdy nešlo,úplně se děsím toho ,až budou kluci ve škole a já jim budu muset pomáhat s matikou.To teda fakt nehrozí.Někdy se divím,jak jsem mohla zvládnout matiku na střední.No je fakt,že uši mám odřený snad ještě teď.
![]()
Vykyno a Michal je kdo? To patří k té úloze nebo je to tvůj syn?????My nevíme jestli to máme brát v potaz při řešení.