ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4554
30.1.08 09:34

Dobré ránko :P
Ondra je pořád doma,teplotu už nemá,nudí se a je jak z divokejch vajec.Byt vypadá jak po výbuchu granátu,dětskej pokojíček snad ještě hůř.Ani nemám sílu to uklízet,protože během pěti minut tu bude ten binec zas.

Novire tahle barva mi nic neříká,ještě se mi líbí ta černo-zelená a hnědo-oranžová,ale stejně furt přemejšlím o těch co máš ty,jen maj asi dost krátký lůžko co?Chjo.No nakonec budu jezdit s těma starejma a bude pokoj. :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
30.1.08 09:40

No jestli se ti nelíbí tahle barva, tak to by se ti nelíbily ani ty kytičkované, barevně tobylo dost podobné…
Rozměry těch našich: opěrka zad 42×31, na nohy od sedu 22 cm, lůžko 70×31 cm, složený: 80×40×60 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
30.1.08 10:11

Novire dík za rozměry a ta s těma kytičkama to je jiná káva,ta modrá s červenou je kombinace barev,která se mi dost líbí,ale ta vybledlá žlutá s tou modrou,to opravdu není můj šálek kávy,je to takové trochu nevýrazné. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
30.1.08 10:26

Hezké ránko!!

My jdeme dneska na kardio, tak zkusím z doktora vymámit nějaký ten cca termín operace Terezky. No, snad mi dneska něco poví… :roll:

Dneska by mi měl dojít balík - no snad ne jenom jeden… tak už možná budem ve sporťáčku!!! :wink:

Wild - my máme modrou koupelku, něco ti sem hodím, ale máme ji (i když v baráku) malou… je tam i sprcháč, ale ten nejde zabrat, takže je tam vyfocený jenom panel… :wink:

• Citovat
  • Upravit
278
30.1.08 10:31

Dobré dopoledne.
Jonatan - moc děkuji za info o té skříňce umyvadlové. Kouknu do Ikei. Já už mám vybranou v Siku jednu,tak uvidíme do které nakonec půjdem. Ta koupelna je z obkladu z kolekce Bambus nebo jak to nazývají, ne??? Je moc pěkná a působí teple. Jinak jak se ti udržují ty koberečky na kterých tam seděl Kubík? Právě si mi strašně líbí,ale bojím se že tam v tom vlhku zatuchnou nebo budou pomalu schnout a pak budou smrdět? :? :?

WILD - já jsem zase modrou nechtěla, protože na mě působí studeně :(

Holky, koukám,že ty golfky, vám dávají pěkně zabrat. Nakonec bylo proti tomu vybírání hlubokého kočárku malina,co??? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
30.1.08 10:56

HOLKY, pomoccccccccccc. Já mám z těch následujících dní trauma. Já začínám chytat na tu tchýni alergii. :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
30.1.08 11:01

LOUDALKO, jak tak dneska příjemně píšu, tak mě napadlo, jak to vypadá z uzamčením???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
30.1.08 11:06

Teda ty koupelky jsou fakt krásný.Nás teprv renovace koupelky čeká,ale je to zatím v nedohlednu,nejdřív musíme našetřit nějakou tu kačku.Ha,ha,ha,no možná budu dřív šedivá,než budeme mít novou koupelnu. :(

Máme další zoubek,klube se nám dvojka vlevo nahoře a pravá na sebe nenechá dlouho čekat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
30.1.08 11:18

Kde jste kdo? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
30.1.08 11:18

Kami - tak kačku, jo? :lol: Původně jsme do renovace plánovali vložit MAX. 100 hadrů, nakonec to vyšlo na necelých 300!!! A to jsme to neměli u bůhvíjaké firmy…byla to taková malá rodinná, kdyby to dělala nějaká velká firma, tak za to vyplácnem tak půl mega!!! A to podotýkám, že to opravdu není velká kopelka!!!!! 8O

Jahůdko - klídeček, já to mám doma každý den!!! A žiju i já i tchýně!!! :lol:

• Citovat
  • Upravit
20840
30.1.08 11:21

BEDHANN, to myslíš vážně 8O 8O Že vás to stálo skoro 300 tisíc :?: To fakt čumím, asi žiju někde jinde… To snad ani není možný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
30.1.08 11:22

Bré dopoledne kočky,
tak noc byla úúžasná, piškot spinkal od půl 8 do půl 5, najedl se a pokračoval do 7 a pak ještě do 9. Snad to vydrží.
Vava: vůbec nemáš zač :wink: A název té kolekce ti neřeknu, ale není to siko ani rako, je to polskej výrobce Opoczno. Je to italská firma, která přesunula výrobu do Polska kvůli levnějším nákladům, takže mají krásný designy a levný ceny :wink: :wink:
 http://www.sanita.cz/vzorkovna2.php?…

Bedhann, tak ten panel ve sprcháči nemá chybu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
30.1.08 11:23

Ahojky,

Kami, gratulace Štěpánkovi k dalšímu zoubku.

Jahůdko, buď statečná!!! Víkend uteče jako nic.

Bedhann, držíme palce na kontrolu.

Jonatan, moc hezká koupelna.

V létě chceme také rekonstruovat koupelnu a WC. Máme starý umakart, takže půjdeme do zděné. Mám z toho osypky už teď. Vůbec se mi do toho nechce. Začátkem března mám volat řemeslníkům, abychom domluvili termín a cenu a to ještě nemám vybrané vůbec nic. :-( Hlavním limitem je pro nás velikost prostorů. Chtěla jsem tam narvat kromě vany se záštěnou a umyvadla ještě pračku, ale vypadá to, že se tam prostě nevejde. O víkendu se jdeme podívat na veletrh o bydlení tak snad tam mě to nakopne. Jo a hodlám do toho dát tak 150 tis. maximálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
30.1.08 11:26

Bedhann, ty bláho 300 litrů 8O 8O Tak to máte koupelku super de luxe :wink: My jsme se do 100 tis. krásně vešli, ale nemáme tam takový vychytávky jako vy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
30.1.08 11:27

Novi - úplně vážně, my jsme to museli hooodně dlouho rozdýchávat!!!!! :roll: Taky jsme si mysleli, že 100 táců je moře peněz a že za to by nám mohli udělat koupelku ze zlata… a ono HO*NO!! Každý na nás čučel jak na blbce, kde to jako žijem… myslím tím ty firmy, co tu byly okouknout terén.. 290 konečná suma!!! :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex