ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10773
30.1.08 12:13

JONATAN, to je jediné štěstí, jinak bych se zbláznila. Pořád nás přemlouvá, ať jdeme bydlet k ní do baráku. Ale jsem zá:,–(ně proti. S tchýní bydlet nechci.

MONINO, asi jsem pohodář. Švagrová říká, že jsem splachovací ve smyslu s tchýní. Že si z ní nic nedělám. Navenek to asi tak vypadá, že jí mám na háku, ale vnitřně mě vyloženě sere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
30.1.08 12:16

Jahůdko a manžel by nezasáhl aby jí řekl na to něco? Třeba jako at se malé víc věnuje když jí má na hlídání??? Tobě jako snaše se to hůř říká. I když někdo si servítky s tchýní nedělá.

Moje tchýně dává malému na hraní noviny. Mě se to taky moc nelíbí, protože to olizuje a pak má ruce i pusu úplně černou od tisku a to je prý jedovaté. Tchyně je na druhou stranu moc hodná,tak mě osobně se špatně něco říká - jako třeba že nechci aby mu dávala na hraní noviny. Já vím, dělám chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
30.1.08 12:47

jé já napsala 100000 a né 300000 :lol: :lol:
Ríša dneska pořád pobrekává a spí po pár minutách :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
30.1.08 12:53

Jonathan a měli tam ty koberečky i v jiných barvách?? Třeba i hnědou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
30.1.08 12:57

Takj já jen tiše doufám,že nám bude stačit 150 000 a to se do toho musí vejít i kuchyň. :roll: Jsem asi naivka co?No kuchyň koupíme nějakou levnější polskou,spotřebiče mám nový,tak ty kupovat taky nebudem,holt to budem muset nějak vymňouknout,už nám chybí jenom maličkost.Těch 150 000. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
30.1.08 13:05

Ahojky,

koukám, že dnes se tady řeší koupelny :D My jsme taky měli klasický panelákový jádro. Nakonec jsme teda komplet zrekonstruovali celý byt včetně rozvodů a elektriky. Naštěstí jsme zatím bydleli v pronájmu. Nějak si nedovedu představit dělat rekonstrukci i jen jádra za provozu 8O Do koupelny se nám vešlo všechno, vana se zástěnou, umyvadlo, skříňka, pračka a taky tam máme ten žebřík, jak psala Novire a není od země, proto jsme tam nacpali i tu pračku. Záchod máme zvlášť, nechtěla jsem ho společně s koupelnou, to mi hrozně vadí.

Dnes si máma odveze do soboty Áju, tak doufám, že bude v pohodě. Já už jsem si na zítřek domluvila s kámoškama oběd, tak snad to klapne.

Bedhann, držím palce na kardio.

Šmarja, to je hodin. My jsme ještě s holčičkama neobědvaly, sociálku na mě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
30.1.08 13:05

Vava: nee, jenom tahle smetanová, nám se tam naštěstí hodí. Ale to je taková neutrální barva, která se hodí snad všude :)
Kami, jestli máš šikovnýho manžela, nebo kamarády dá se plno kaček ušetřit. Ono v dnešní době je nejdražší práce a to kolikrát nemáš jistotu, že ti to udělají pořádně. Samotný vybavení koupelny a kuchyně bez spotřebičů se dá pořídit i za těch 150 tis. jenom to dá víc práce a shánění :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
30.1.08 13:10

ahoj,
právě jsme přišli ze školky, jsem nějaká zmordovaná, šla bych si lehnout, ale to by dětičky musely spát. Tomášek nespí po obědě od dvou let a Anička spala před obědem… tak zas nic.

Koukám, že řešíte koupelny. Tak já se taky naší pochlubím :D Dělali jsme ji v létě 2006, kdy jsme se sem stěhovali, ale bohužel se to nestihlo před nastěhováním, takže se to dělalo za provozu. No děs a hrůza, prach naprosto všude - už nikdy více. Jinak nás to stálo cca 120-130000, přesně nevím, protože se dělala i elektrika do kuchyně, přizdívala chodba k bytu a ještě nějaké drobnosti. Máme klasickou panelákovou koupelnu, takže šířka 170 a hloubka tak 150, no prostě krcálek, ale narvali jsem tam tu atypickou vanu Rosu od Ravaku, je to i jako sprchový kout. ALe pak už jen umyvadlo a koš na prádlo, pračku už mám v kuchyni.
Mě se taky líbí modrá, ale přišlo mi to hrozně studený, tak jsem vybrala oranžovou a vypadá to celkem dobře.
http://img4.mimibazar.cz/…/f314130.jpg /> tohle je detail obkladačky - od Rako Rakovník
http://img4.mimibazar.cz/…/f314133.jpg /> a takhle to vypadalo u Tomáška
 http://img4.mimibazar.cz/…/f314140.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
30.1.08 13:14

Ha,ha,ha, šikovný manžel,co to je? Pravda,je sice nábytkář,ale zrovna moc manuálně zručný není.Ale máme trochu výhodu toho,že bydlíme v chudým kraji.Firmy si tu moc nemůžou šponovat ceny ,tak by jsme se do toho snad i vešli.Co jsem zatím sondovala u známých co už jádro předělávali,tak bez kuchyně většinou do 100 000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
30.1.08 13:20

Tak jsem právě poobědvala poobědvala tabulku čokošky.Kluci jsou v postýlkách,ale ani jeden nespí.Štěpánek nespal ani dopoledne,no a Ondra je unavenej,ale zabrat nemůže.Oba dělají pěknej bordel.Já bych taky spala až bych brečela,no jdu vyndat z pračky,aby se mi nezkrátily žíly.
Ha v ložnici to utichlo,že by?Aspoň hodinku kdyby spinkali,to by bylo žůžo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
30.1.08 13:27

Janino - tak tuto jsme taky původně chtěli. Je to India,že jo? Nakonec máme také oranžovo bílou ale Orchidea (Rako). Ted jak na tu naší koupelnu koukám, tak mi přijde ta oranžová s bílou taková divoká. To když vidím tu Jonatan,tak ta je taková milá . No,ale už jí máme hotovou,tak si musím na oranžovo bílou zvyknout. Ty jo,mě se vždycky něco líbí a až je to hotový, tak začnu pochybovat a začnou se mi líbit jiné obklady :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
30.1.08 13:33

Ahoj děcka!!
To je neuvěřitelný, jaký jste spisovatelky!! nemám šanci to dočíst…chytám akorát koupelny - nám se zadařilo předělat panelákovou na zděnou, zároveň jí zvětšit, takže tam máme vanu, umyvadlo zapuštěné do pultu, a vlezlase nejen pračka ale i myčka )z kuchyně je to tři kroky tak co…) no a záchod máme zvlášť - to jsme chtěli a šikovně jsme využili hluché místo v předsíni za zdí, co sousedí s koupelnou :P no a musím říct že naštěstí jsme ten případ s šikovným manželem a pár kamarádama (jeden instalatér, jeden zedník a jeden ferda mravenec, kteří se tu prostřídali) tak nás to vyšlo kolem 80 tis. i s kotlem na ohřev vody i topení!!!!
Taky navrhuju založit klub psychicky týraných snach!!! fakt hrůza!!! ale vydržať! čistě statisticky vzato by jsme měly na tom světě vydržet dýl než tchýně, tak nač si kazit nervy!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
30.1.08 13:34

JANI, tak s barvou koupelny ste se mi úplně trefili do vkusu, taky jsme chtěli oranžovou :wink: Takhle máme jen cihlouvou dlažbu, obklady jsou bílé s jemným geometrickým vzorem…
Hračka od psa na hraní prckovi taky dobrý teda :evil: :evil:
KAMI, máme stejný oběd :oops: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
30.1.08 13:37

Už spíííííííí.OBA :-) :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
30.1.08 13:54

Ahoj holky, všechny zdravím.

Dneska jsem si trošku přispala, šla jsem zase moc pozdě spát, malej se vzbudil někdy okolo jedné a ne a ne spaát, usínal někdy před půl třetí a pak jsem zase nemohla spát já. :? Ale ráno se nabaštil po osmé a pak jěště usnul u mě v posteli tak já s ním. :wink: Po pohádce. :wink:

Bedhann - Mno, jenže to je u mě ten kámen úrazu, to co máš ty neni moje představa modré, to je modro šedivá. :roll: Jsem na modrou hrozně přísná, miluju ji, ale jen v některých odstínech. Ale už jsem smířená s tím že modrá prostě nebude. :roll: Jinak ji máte pěknou, ale fakt tak cena :roll: :roll:

A co se týká tchýní?? Tak ta moje mi bydlí sice nad hlavou, ale jestli se vidiíme tak jednou týdně tak je to moc a kdyby mi chtěla říct něco víc jak ahoj tak ji odpálkuju velice rychle. Je to trubka. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí