Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko,
tak dnešní noc celkem v pohodě, malej se vzbudil sice „už“ ve 4 na první jídlo, ale oproti tomu, co bylo dřív je to zlatý.
Novi , nevím, jestli ti to pomůže, ale v tomhle jsou chlapi opravdu všichni stejní. Taky jsme to xkrát řešili, stejně je to k ničemu. Tak se aspoň snažím to pochopit a dívat se na to tím jejím (pro mě teda debilním
) chlapským pohledem…
už snad funguje fotogalerie, tak vás sem ještě šupnu ten slíbenej obývák

Ahoj holky, u nás noc řevu a povídání asi od 4. Naštěstí mě nechal dospat do půl deváté.
NOVIRE, úplně tě chápu, mě se stalo něco podobného v těhotenství, kdy jsem našla tyhle odkazy v historii netu, ještě typu looking for some fuck…byla jsem celej den z toho špatná a vydeptaná, ještě těhu, takže sebevědomí na nule…tak jsem mu zavolala, že bych s ním večer chtěla něco probrat. A když jsem to na něj vybalila, tak se mi začal hrozně smát, že jsem trdlo…prý že tyhle stránky se mu stáhly společně s nějakým crackem na hry (ty teda stahuje věčně). Je fakt, že se to stalo jednou a nikdy více, tak nemám důvod nevěřit, ale přesně vím, jak jsem se cítila, i když šlo jen o fotky a nic víc.Bylo mi z toho dost zle, asi jsem docela konzerva.
Ad příkrmy, tak mi jsme to dotáhly na maxi dávky, 250 g MZ příkrm oběd, odpo 200g ovocný příkrm.
Ad kuchyně, taky už plánuju, ale zatím jsem trochu neschopná, mám sice sehnaný známý, co to dělaj jako melouch. Mám i představu - moderní, jemnější žlutou, s antracitovými nebo nerezovými prvky, velký šuplíky, zabudovaný spotřebiče. Ale konkrétní návrh zatím nevím, kdybych neměla malýho,tak bych si oběhla pár studií pro inspiraci…ale takhle z netu to jde těžko vymyslet ty vychytávky
Jonatan, moc pěkně zařízený dům, ta bílá se mi taky moc líbí, ale vzhledem k malýmu to asi nebudu riskovat.
Wild , ten orbitrec vypadá dobře, já mám od Kettlera stepper a jsem maximálně spokojená. Tenkrát mě stál 18 tis a byla to první věc co jsem si pořídila na splátky
Ale když já po něm tak hrozně toužila ![]()
Vav: ta kuchyň bude dost dobrá..to je přesně to, co se mi hrozně líbí, ale já bych k tomu neměla odvahu ![]()
Hezké ránko!!
Novi - všici chlapi jsou STEJNÍ!!!!!
Já se občas taky pěkně vzteknu, ale už nemá cenu to s ním nějak zdlouhavě probírat… řekne NENE a za týden je to při starém, fakt to nemá smysl řešit… ![]()
Tak mám nachystaný sporťák, nemám ještě pláštěnku (tenhle týden by měla dojít) a hádejte co??? TADY prší!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
ROXO, taky jsem na to náhodou poprvé přišla, když jsem byla těhotná, fakt děsný, hledala jsem obrázky co jsem stahovala a nevěděla kam se uložily a našla tohle
Ach jo, já vím, že to dělá víc chlapů, snažím se na to podívat tím jejich debilním
pohledem, ale nechápu to… A hlavně nedodržel domluvu, to zas nechci tak moc, aby mi to nestrkal pod nos, ne??
JONATAN, na sedačce bysme se teda neshodly, ale jinak máte krásnej obývák
nejvíc zívidím ten prostor
To je hrozná výhoda baráku… my jsme do místnosti o 20m2 museli nacpat obývák i kuchyň, navíc máme hodně knížek a málo jiného úložného prostoru, takže něco takhle parádně vzdušného si nemůžeme dovolit ![]()
Dobré ráno holky. Moc vám děkuji za rady ohledně množství příkrmů. Tak to Kubík jí opravdu nějak málo. On má ze všeho nejraději kojo
.
Jonatan - tak to já kojím také skoro pořád. Před spaním automaticky. Prostě mu dám příkrm, sní půlku sklenky a za půl hodiny ho dokojím, protože si myslím,že má málo,ale nedám mu to hned po příkrmu aby se z toho nepoblinkal. Takže když se to tak vezme tak také po troškách kojím celý den. V noci třeba dneska ještě 3×. Tak to je síla oproti vám, když už v noci nekojíte.
Jinak kuchyn i obyvák super. Já jsem právě ten typ,kterému se moderna líbí, nechám si jí udělat a pak vidím někde u někoho klasiku a říkám, jestli jsem udělala dobře
. No jsem to divná povaha.
Ta sedačka asi není z Ikei,že? Já si tam vybrala sedačku Tylosand a naši mě z ní zrazují, že je nějaká měkká na sezení a ten potah vytahaný (viděli jí na prodejně, kde na ní sedí 1000 lidí denně). Je fakt, že ten potah co mám vybraný je 100% bavlna a ta se vytahuje, tak ted nevím,co.JEstli do ní jít nebo to bude za dva roky zničený.
![]()
Vav, tos mě uklidnila s tím kojením, já už se lekla, že jsem úplnej exot a že by malej měl vydržet celej den jenom na příkrmech. A to že nekojím v noci, to jsem rozhodla sama
Kuba by si samozřejmě dal, nejlépe každou hodinu ![]()
A ta sedačka je z Aska, Ikea mě odradila právě z toho důvodu co píšeš. Ty potahy se strašně vytahají. Oni sice uvádí jako výhodu, že jsou sundavací a dají se vyprat, ale to budou za 2 roky vypadat jako kus hadru. A dnes není problém si jednou za čas nechat sedačku profi vyčistit a je jak nová. ![]()
Jonatan ale jak to udělat aby nepil v noci. On se vzbudí a řve. Tak co s ním. Chodit a chovat ho, to jsem se ho nikdy v noci neučila, tak ho dám k nám do postele, on se napije a usne a já ho přendám do postýlky. To je náš rituál. Ale na druhou stranu mi to kojení nevadí. Budu spíš smutná až se odstaví. Je to takový pěkný kojit to „miminko“
. Mně jde spíš právě o ten návyk,aby si na to nezvykla a pak až budu chtít přesta tak nebudu vědět co mu má dát za náhradu místo prsa
![]()
Dobré ránko, u nás byla dneska nějaká děsná noc, nandávala jsem cumlík snad co půl hodinky.
Novire, asi tě moc nepotěším, je to normální. Chlapi jsou prostě takoví. Já bych z toho nedělala vědu, buď ráda, že jsou jen na fotkách a né živé. Je pravda, že by je mohl mít uklizené v soukromí počítače, ale to nějak chlapi neřeší, jim je to jedno. Oni většinou nejssou takoví stydlíci a konzervy jako my.
Nafotila jsem naši malou pidi koupelnu do galérky. Kaculko zkusím je vložit i sem, ale ráno mi to nejak nešlo. Rozměry jsou asi 2×2 metry a na jedné straně je okno a naproti jsou dveře.

VAVUŠ, mě se na to noční ucucávání fakt osvědčilo přestěhovat malého do samostatného pokojíku. Před tím se v noci budil 3× i víc, něco málo pocucal, uklidnil se a zase usnul. Teď se budí asi tak 1× (kolem třetí ráno), někdy ani to ne - např. dneska
Sice jsem ho kolem desáté slyšela, jak si tam brumlá, ale nebrečel, za chvíli se ubrumlal a spal dál. Fakt je to supr, spí líp on i já. Jen ty prsa ráno stojí za to ![]()
Jenže na vašeho Kubíka to platit nemusí… ale jestli to tobě nevadí, tak bych to neřešila ![]()
PS: taky při odesílání příspěvku musíte opisovat ten kód, nebo to blbne jen mě? ![]()
Ahojík holky po ránu. ![]()
Dneska tu moc dlouho nebudu, odpoledne jedu za bratránkovou přítelkyní do nemocnice, je po operaci myslím plotýnek nebo tak něco.
Tak ji rozveselit. A pak do globusu, protože tomu mýmu říkám 14 dní že bude potřeba nákup, až to nechal dojít tak daleko že nemám plíny, mám jich asi 6. Fakt mě občas se*e a když jsem mu včera řekla že tam musíme dneska, tak nemůžem protože zrovna na dnešek má kšefty na večer.
život s programátorem je za trest, fakt. ![]()
No jinak k těm obrázkům, F si nestahuje obrázky, on k tomu potřebuje šestnácty na lide.cz, tam chodí po jiným nickem za tímto účelem, o čem si s nima povídá to nevím, ale vím že je ani tak nepotřebuje nahý, jako prostě to že potřebuje mladý hezký a hubený holky. A že s nima potřebuje mluvit.
A když bylo malému asi půl roku tak jsem se na něco potřebovala kouknout k F do kompu páč svýho jsem měla zavřenýho a on tam měl zrovna otevřené okno ICQ, a znáte to, píležitost svádí, tak jsem koukla do okna jednoho z podezřelejch nicků a on si tam s nějakou slečnou psal jak si navzájem strašně chyběj, a ona jemu jam jí chybí, on jí že je úžasná a že jí věří a kdyby ne tak se pro ní tak hambatě nefotí.
Dál jsem radši nečetla, datum toho rozhovoru tam bylo asi 14 dní před porodem. Najít to hned tak se sesypu, půl roku dozadu navíc když jsem tam viděla že to nepokračovalo jsem to už neřešila. ![]()
Jonatan - Máš to tam moc krásné, líbí se mi to i s bílou sedačkou, ale kvůli dětem bych ji asi taky nechtěla.
A máš tam krááásně uklizeno, to já bych musela asi den uklízet než bych ti to tu mohla vyfotit.
![]()
Novire nemusím opisovat nic, většinou to dělá, když nejsi přihlášená. Ale ty určitě jsi.
Holky jak moc nutné je dusit dětem jablíčko na svačinku. Sebík za začátku syrové nechtěl, tak jsem mu ho vždy trochu podusila, ale ted už mu to dávám půl na půl a chci přejít na úplně syrové nastrohané jablíčko, myslíte, že je v tom nějaký problém?
Ahojte, jsem tady nová, tak jsem zvědavá, jestli mě vůbec vezmete mezi sebe? Ani nevím, jestli píšu správně a jestli se tento příspěvek vloží tam kam chci. Mno, nechám se překvapit
Už jsem se přihlašovala dřív, ale pokaždé neúspěšně. Dnes mám tedy konečně svůj den „D“ a docela jsem z toho celá HIN. Nevím kde co mačkat, nastavit a tak, snad se do toho nějak vžiju
Něco o mně: Mé jméno je Romča a 2. 6. 2007 se nám v Ústecké porodnici narodila dcera Kačenka. Vážila 3050g a měřila 50 cm. Zato teď, při poslední návštěvě v 6 měsících u mudry měla už 8250g a 70 cm. Jo, jo, ten čas hrozně letí. Jako by to bylo včera, když jsem měla ještě bříško a netrpělivě očekávala narození naší první dcerunky. Já bych psala a psala, doma jsem sama - manžel v práci, a tak si nemám s kým povídat. Ale ani nevím, jestli mě hned nezavrhnete? Proto raději nejdřív počkám na vaše reakce. Všechny vás zdraví Romča s Kačenkou