Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojík Romčo s Kačenkou jasně že tě vezmem mezi sebe. To je jasńačka.
Nová krev se dycky vídá. A piš piš piš co tě napadne, buď si jen vyleješ srdíčko, nebo a to je pravděpodobnější na to někdo zareaguje.
Postupně nás tu určitě všechny poznáš a do funkcí tohoto serveru se vžiješ rychle.
A kdyby ti přeci jen něco nešlo tak se neboj zeptat, dycky ti tu některá poradíme a pomůžeme. ![]()
Vav,přesně jak píše Novi, odstěhování do vlastního pokoje zabralo. A taky když se v noci vzbudí, tak za ním jde manžel, ze mě by cítil mlíko a nebyl by k utišení. Takhle párkrát zjistil, že se mu to nevyplatí se v noci budit
Ale z toho návyku na prso mám fakt celkem strach
Tak nějak jsem ho začla používat (mimo jiné) jako tišící prostředek, i když vím, že se to nemá
No ale když to jediný kolikrát zabere aby přestal vřískat
A pak babo raď…
Wild, ta sedačka je spíš taková tmavší béžová, na fotce to vypadá světlejší. A má teflonovej povrch, takže vylitý tekutiny z toho dostanu krásně. S otisknutýma prstíkama od čokolády už to ale bude horší
![]()
Ahoj Romčo, jasně že tě vezmeme mezi sebe
další nevěsta se vždycky hodí ![]()
ZUZKO, právě že jsem přihlášená, tak to nechápu
A v tom jabličku myslím problém nebude, když ti ho pěkně baští i syrové. Možná to bude i lepší, když se při tepelné úpravě nezničí ty vitamíny… taky moc nechápu, proč se jim to má dusit…
WILDCAT, tak to je síla s F, to bych ho asi zabila
A stím uklízením jsme na tom podobně
Zrovna jsme přemýšlela, jestli tam má Jonatan takhle pořádek furt ![]()
Vítej Rominax. Já tady také nejsem dlouho a také jsem se vším bojovala. S vkládáním článků, fotek atp. HOlky tady jsou moc hodné a určitě tě přijmou mezi sebe. Já se mezi nimi cítím moooooc dobře
Malou Kačenku zdravím ![]()
Ad čuňačinky - v tom jsou chlapi normální. MOje slova - lepší na obrázku než někde na živo. To by mě asi kleplo. Takhle je to jen fotka. ALe zamrzí to. To je jasný.
Je Wildcat (napsala jsem to správně?) Nebo máte mezi sebou jiná jména než ta pod hesly? Jsem to asi trubka, že se tak blbě ptám
Ale píšu tak jak bych mluvila, takže snad to bude v poho a časem si i zvyknete
to je od tebe moc milé. takové pěkné a hlavně rychlé přivítání. to mě mooooc těší. No, mě tedy trvalo docela dlouho, než jsem vás našla zase zpátky. Musela jsem úplně od začátku. Přes diskusní fÓra. Nejde to nějak rychleji? Jako, že jen kliknu a budu u vás. Fakt se tu vůbec nevyznám. Díky moc. Ani nevím, jeslti se mám pořád podepisovat. No, nic, tak teda Romča s Kačenkou
No, naživo by mě taky kleplo, ale takhle po netu jsem ochotná to jakž takž tolerovat.
Ale v té době měl F méně práce, tak se asi nudil, dlouho jsem ho u toho nepřistihla.
Před tím se mi občas stalo že jsem se v noci vzbudila a on seděl u kompu a honil si ho tam.
Nebo je to tím že tvrdě spím. ![]()
A Romčo, na straně 1280 je seznámek nás a našich miminek.
Tak se kdyžtak koukni, Loudalce potom písni stejné informace jako tam máme aby tě mohla přidat. No a pak nezbývá než se nám ukázat.
Já mám klučíka, Dominika, a tady je jeho obrázek.
holky už je to poslední z těch co jsem měla pro vás připravené, takže bombardování fotkama skončilo
![]()
Wild, ty bláho, to jsi dobrá, že jsi to vzala takhle rozumně a s přehledem. já bych se pominula žárlivostí ![]()
ad pořádek- v tomhle jsem trochu ujetá, až tím občas (no spíš často
)manželovi lezu na nervy, ale fakt to mám pořád v tomto stavu
Nejdu do postele pokud je venku nějaký nádobí, hračky nebo nejsou natřepaný polštářky..no prostě magor
![]()
A když jde v noci k malému manža,tak co tam s ním dělá aby mu usnul znova??? To právě nevím co tam s ním bude dělat. Jedině ho může pohladit. Já nechci aby ho vyndaval a nosil nebo on je schopen s ním i začít blbnout
![]()
Ad povaření ovoce - mám takovou chytrou knížku o zdravém papání a tam píšou. Cituji
: Tepelně upravujeme ovoce proto, že cukr v něm obsažený se tím zkaramelizuje a tím se zpomalí rychlost jeho vstřebávání . To je důležité pro činnost slinivky břišní a vylučování inzulínu. Pokud bychom dali dítěti přiliš mnoho rychlých cukrů např.ve formě ovoce, zatížíme tento orgán, a to ještě v období, kdy je značně citlivý, a tím zhoršíme jeho funkčnost do dalšího života. Nemusí se to projevit hned,ale spolu s dalšími faktory a zátěžemi to může přispět např. k vývoji diabetu v dospělosti. Tady radí povařit ovoce s trochou vody zá:,–(ně bez cukru
![]()
No vzhledem k tomu,že mamka má už 25 let cukrovku,tak bych nerada podporovala možné dědičné sklony. Bud mu dávám malému kupované přesnídávky nebo včera jsem nastrouhala jablíčko a takhle ho trochu povařila.
JONATAN, to jsi mě ani neměla psát, jdu uklízet
![]()
VAVUŠ a nepíšou, do kdy se to má teda dusit???
Ahoj Romčo, neboj, já jem se připojovala taky nedávno a úplně se stejnými obavami. A taky jsem byla PP, neboli počítačové pako
Ale rychle jsem se zaběhla. A je fakt, že holky tu jsou super
![]()
Mno, můžeš nám říkat přezdívkou co tu je a nebo jménem, já jsem Kačka. Ale Kaček je tu povícero, a mám radši když mi holky říkal wild a nebo wildcat, alespoň vím že to je pro mě.
Jinak podepisovat se furt nemusíš, my tu na to máme podpis který systém přidá sám a to je u každé z nás metřík miminka pod každým textem.
Případně pomůžem jak na to, jinak je to v nastavení tvého profilu.
A jednodušeji k nám se myslím nedá, musíš na diskuzní fora, uuuuplně dolu sjet a tam je stejný měsíc porodu a tam si najít červňátka 2007. Ale já to dělám tak že to okno na počítači prostě nezavírám takže ho tu mám pořád. ![]()
Jonatan - No, tu tvou chorobu odněkud znám, moje mámka je to samé, uklízecí maniak. Je schopná 10× denně luxovat chodbu protože tam máme koberec a zvenčí dovnitř na něj vběhne pes.
I na štědrý den jsme museli pokaždé po večeři čekat než umeje nádobí a pak teprv šli ke stromečku. Jak jáá to nenáviděla. ![]()
Jinak, já sice žárllivá jsem, ale ne moc, a zase jak bych mu vysvětlila že jsem se mu hrabala v kompu když tu mám dva svý?
Nevím, a než si kvůli něčemu co ani nevím co bylo za románek podrthnou totálně důvěru, to jsem to radši v sobě udusila.
Ale jak říkám, najít to hned asi bych reagovala jinak. ![]()
Ty jo WILD -tak to je síla. Připoměla jsi mi mojí kamarádku, která měla v té době přítele a asi jim to po sexuální stránce moc neklapalo nebo co. PRostě mi říkala že ten její si kupuje pořád nějaké sprosté časopisy a že ho jednou také přistihla jak nad tím časákem sedí a honí. Ty jo, tak to jí dostalo a rozešli se.
Já teda moc sexuálně nadržená nejsem, ale pokud je chlap nadrženej a ženská mu není po chuti, tak asi hledají náhrady. U nás teda zatím tomu nic nenasvědčuje (žádné časopisy, čunčaté stránky, o honění nevím?
…,ale asi ne),ale možná bych se ani nedivila. Je to ale ted tím,že jsem pěkně unavená z malého,tak na nějaké skopičiny není čas.
Wild a nepsala jsi jednou že s F nic není a že ty by jsi jako jo? Že si nevleze za tebou, když má potřebu
![]()
Holky, ještě jednou díky moc!! vám všem za hezké přivítání!!
je vás tady fakt hodně, tak abych na nějakou z vas nezapomněla. Zaregistrovala jsem, že necháváte v noci spinkat miminka samotné v pokoji. Chtěla jsem se zeptat jak to funguje, jestli je tato metoda úspěšná. Protože Kačka, ta v noci vyžaduje taky prso a to každou hodinu
někdy teda vydrží spinkat dvě hoďky a výjimečně i tři, ale fakt mi přijde, že jsem celou noc vzhůru. Déle jak tři hoďky fakt nevydrží. Do toho ještě vedle chrápající manžel, který o nějakém vzbouzení dcerunky ani neví (Ó jak já mu závidím) Já se chci už taky pořádně vyspat - pěkně prosím POMÓÓÓÓC. Kdyby se tak budila jako dřív jen 2-3 za noc - to by byl ale LUXUS. Ale dřív zabíral dudlík, byla na něm pěkně závislá. Vždycky v noci zabrečela, my jen na:,–(ily dudla a spinkalo se dál. Od jisté doby(asi měsíc zpět) ale dudlíka úplně odmítá, vždycky zatne pusinku a brečí a brečí, že prostě prso, je jediným utěšitelem a mě nic jiného nezbívá, než jí ho dát. Já vím, že dělám špatně, ale snad mě některá z vás pochopí a v tom lepším případě i pomůže ![]()
Novi
Ze mě si nic nedělej, já jsem fakt v tomhle jeblá, jak by řekl manža ![]()
Vav: No on tam není co platnej, on se spíš jde podívat, jestli je v pořádku, pohladí ho, řekne mu něco na „uklidnění“, Kuba samozřejmě začne vřískat ještě víc
a jde pryč. Vyčkává, za 5 min. tam jde znovu, pak za 10 min, ale to už většinou malej usne. takže většinou tam jde jenom jednou. Ale radí ty intervaly postupně prodlužovat..
Jonatan - Na druhou stranu, chtěla bych být magor jako ty, alespoň bych tu měla pořádek a ne bordel jak po výbuchu atomovky.
![]()
vav - No, neni no, od porodu jsme spolu spali asi 4×. A to možná jěště přeháním. čert mi byl tu jeho práci dlužnej, pravda většinou do noci něco programuje a vymýšlí a dělá prostě na kompu. A jako by mu stream nestačil tak si právě bere jěště jiné kšefty okolo. Jednou se asi rozpůlí aby to stíhal.
Nevím no proč radši nejde se mnou. Ale občas najdu pod postelí slepenej ručník, tak čím asi?? ![]()
Romčo - S tímhle já ti bohužel nepomůžu, mám zázračné dítě až si kolikrát říkám že si tu všechny musej myslet že soi vymýšlím. Od konce 6ti nedělka spí celou noc, a tak 3× týdně se v noci jednou vzbudí, na dnešek to bylo v 5, přebalila jsem, dala 150 umělka a spalo se dál, celé to trvalo asi 10 minut. Max 15.
A to spí s náma v ložnici, dětkský pokoj neni.