ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bedhann
1.2.08 09:25

Hezké ránko!!

Evuš - tak snad to nebude nic zlého!! Držíme pěsti!! :wink:

Já už jsem to tu včera nezvládla..byla jsem jakási zničená, a to tak nějak poslední dobou jsem snad pořád..

Ad pořádek - tak já jsem na tom asi tak, že pořádek tu někdy je, ale někdy je tu i bordel… :oops: Jasně, mohla bych to v klidu uklidit, ale moje dítko není schopno si samo hrát déle jak 10 minut /už tam kňourá/, navíc máme papoucha a dva králíky, manža chodí do práce ráno a vrací se večer a tak jsem na to všechno sama. On mi moc s ničím nepomůže…myslím tím úklid a já bych se na to vysrala, abych pořád lítala s hadrem… :oops: :roll: Tak asi tak.

Holky, mě se Terka poslední dobou v noci budí snad co dvě hoďky, je teda fakt, že důvod, proč se vzbudí je ten, že se převrátí na bříško, ona sice usne, ale pak se po chvíli probudí a bečí, tak jí otočím a je klid a spí…jenže to je každou noc a mě to jaksik vyčerpává… nedovedu si představit, že budeme mít ložnici jinde a já k ní takhle budu pořád lítat!!! 8O :?

No, jdu za ní, zatím pa

• Citovat
  • Upravit
4554
1.2.08 09:27

Dobré ránko :P

Evuško,tak snad to bude dobrý a Beátka bude brzy v pořádku,moc vám to holky přeju.

Ondra už je dneska ve školce a já matka krkavec si lebedím. :oops: :oops: :oops: Aspoň chvilka klidu.

Už zííííííítrááááá jedůůůůůů do termáááálůůůůů!!!!!!!!!!!!!! To bude lebeda,já se tak těším.Budu poprvé od porodu delší dobu jak 2 hodiny bez dětí.Já si snad ani nedovedu představit,jaký to bude.Vždyť se mi bude stejskat. :roll:

Jdu zamotat dítě do šátku a běžím nakoupit,abych mohla uvařit.Dnes mám na programu těstoviny s kuřecím masem a brokolicí v nivovo-smetanové omáčce. :-) :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
1.2.08 09:41

Ahooj, ahooj! Konečně jsem zpátky návštěva pryč, včera jsem byla nepoužitelná, neboť synovec se rozhodl vstávat o půl páté a o půl šesté vzbudil řevem Nelu. Možná bych to ustále,ale šla jsem spát ve tři. takže den jsem spíš protrpěla a byla ráda,že už odjíždějí a to mám návštěvy ráda.

Vítám novou mamču Romču s Kačenkou.

Koupelny i kuchyně máte hezký, taky jsme se stěhovali do nového asi před třemi roky, ale je tu ještě několik věcí k dozařízení. Letos snad konečně uděláme vestavěné skříně v ložnici a uvolníme skříň Nelince v pokojíku. No a chodba by se měla dozařídit atd.....

S těmi manžílky vás obdivuji, hlavně wild, já bych to asi neustála. Zatím jsem manžu u ničeho takovýho nepřistihla a asi bych to fakt těžko rozdejchávala.

Jinak papáníčka,taky nejíme takové porce a to kojím jen v noci a ráno.Dopoledne 9:00 máme ovocnou přesnídávku asi 150g (200g jen vyjímečně), v poledne 12:00 masozel. příkrm malá sklenička, odpoledne tvaroh s ovocem nebo přesnídávkou (zatím nám moc nejede) 100g a večer 18:00 kaše rýžová-banánová 150g víc nechce,ale dá si ještě celou Frutapuru 100g. V noci se vzbudí 1-2× na jídlo. Nevím jestli to není málo,ale má přes 8kg a nevypafá,že by strádala. Je pravda,že se víc budí, dřív spinkala celou noc. Problém mám naučit ji pít, všechno chce jíst jen lžičkou.

Pořádek, dřív jsem byla asi taky dost prdlá s úklidem,ale teď to nestíhám a kupodivu se z toho nehroutím :D , prostě hračky jsou přes den v obýváku roztahané a nedá se s tím nic dělat.

Snad se v tom vyznáte reagovala jsem možná chaoticky jak mě něco napadlo, dočítala jsem asi deset stránek v rychlosti. Opravdu jste spisovatelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
1.2.08 10:01

Dobrá ráno holky,
já jsem dneska jak praštěná pytlem po hlavě, vůbec jsem v noci nemohla spát :roll: Prcek byl v poho… ale mě to prostě nešlo…
Prďolka už je uložený k dopoledním spánku, tak jdu něco dělat, ale moc se mi nechce teda. Venku je hnusně, to mi taky nepřidá a navíc musím ven se psem :-) Ještě že už je pátek, na zítra si beru propustku a vyrážím SAMA do Brna, nebo už mi fakt hrábne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
1.2.08 10:03

Behann, s tím spaním mi to malej taky asi 14 dní dělal, pak se nějak naučil spát na břiše, že už se nebudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
1.2.08 10:26

Bedhan u nás se to se spaním na břiše taky srovnalo, pochopila,že se jí tak blbě spí a už se nepřetáčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
1.2.08 10:32

Roxo, Ivonel - já si taky myslím, že se to srovná, ale v této chvíli je to krizovka!!! :( Doufám, že na to dojde velmi brzo!!! :wink:

Jinak už začínám s tvrdým usínáním i přes den. Potvůrka malá to bojkotuje čím dál víc. Spát se jí chce, ale poslední dobou jí dlouho trvá než zabere /a to jí přes den držím ruku a jsem tak s ní dokud neusne../ a kňourá u toho…tak jsem řekla DOST. Já mám taky jen jedny nervy… :(
Teď jsem jí šoupla do postýlky, samo že nespí, ale už začíná kňourat /asi se nejspíš o5 přetočila/, ale musím vydržet, už to není mimino a musí holka pochopit, že se po ní něco chce.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
1514
1.2.08 10:33

Loudalko , aha, no, to neva, já bych stejně neměla jak jet. Manža si dovolenou neudělá ( - je živnostník) a já bych tím pádem neměla auto, protože to on ke svý práci potřebuje. Jen mě mile udivilo, že se takhle domluvíte, to je SUPER!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
1.2.08 10:37

Bedhan držím palce, chce to opravdu se rozhodnout a nepovolit. U nás to taky bylo jednu dobu na zbláznění, Nela nechtěla spát v postýlce a byla schopná nespat a kňourat celý den. Nakonec mě už z toho hrabalo,tak jsem řekla a dost a usíná ve dne i večer sama.Samozřejmě ze začátku to bylo s mohutným řevem. Poprvé fakt 1,5 hodiny.Naštěstí jsem nevyměkla a dnes usíná bez problémů několikrát deně a večer sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
1.2.08 10:39

Dobré ránko, jsem jen na skok, musím jít pracovat.

Rominax přidám tě do seznámku, ale dám ho sem až později.

Ivonelo, nechci být drzá, ale tvaroch se dává až později, nebo mám blbé informace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
1.2.08 10:41

Jargova, díka za upozornění.Ona totiž nechtěla baštit ty jogurty. Tak mě to někdo poradila já si říkala jogurt nebo tvaroh. Musím to někde nastudovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
1.2.08 10:51

Ivonelo,Zuzka má pravdu,tvaroh,lipánky,pribiňáky se do roka nedoporučují.Jsou hodně tučný a sladký a dětský střevo má problém to zpracovat a ještě možná moc vápníku najednou,ale to si nejsem až tak jistá.Možná Zorka by věděla víc.Nejlepší jsou bílý jogurty pokud možno samotný,nebo s přídavkem nějakého ovoce,či přesnídávky,ale slazená taky není moc vhodná. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
1.2.08 10:51

Tak spí, no nakonec jí to netrvalo tak dlouho - naštěstí. Já jsem jí přes noc naučila usínat samotnou, ale přes ten den jsem vždycky s ní šla a navíc přes den spala u nás ve velké posteli.. Jenže ona je děsně aktivní a tak už mám strach (i když neumí pořád lozit), že by se mohla překutálet z postele na zem, takže od teď chrní v postýlce i přes den…pro jistotu.. :wink:

Měla bych jít něco dělat, ale potřebuju hodit pár věcí na MMB na prodej, tak to teď musím udělat…jinak nemám kdy. Navíc o víkendu přijede o5 bratranec od manži.. Manža už si naplánoval, že pojedou na střelnici, tak jsem včera zaprovokovala a když jsem šla malou uložit večer spát, tak jsem jí řekla - podívej se na toho pána, to je tvůj tatínek, tak si ho zapamatuj, protože ho moc neuvidíš… :wink: no a zabralo to, na střelnici nepojede!!! :lol: To jsem hnusná, co???? :?

• Citovat
  • Upravit
1719
1.2.08 11:01

Samozřejmě jsem jí nedávala Lipánek nebo něco takového,ale nechce mi papat tu aktivii,tak jsem koupila bio tvaroh a přidala ho trochu do ovocné přesnídávky. Přesnídávky dávám bez přidaného cukru a všeho. No prostě chci,aby měla dost mlíka ve stravě a asi jsem to teda zvorala. Problém je,že nechce nic z flašky,i když se svého času z ní naučila pít a kojím jen v noci 1-2 a ráno 1,samozřejmě netuším kolik toho vypije a jestli to stačí. Jo a ještě má večer rýžovou kaši a v tom je taky mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
1.2.08 11:02

Ivonelo a co takhle dát activii s ovocem, to taky nebere?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí