ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
278
31.1.08 11:15

Novi -to tady nepíší kdy se má s tím skončit. To je kapitola první rok života dítěte -tak taky nevím. Zatím dusím :lol: :lol: :lol:

Romčo - u nás to do 6 měsíce také šlo to spaní,ale kolem 7 m. se to zlomilo a malej řval v noci a řval. On ale cumílek neměl vůbec od narození,takže tím jsme ho utišit nemohli. Tak jsme dali prsíko a usnul, když jsem ho chtěla přenést do postýlky,tak zase řev (to jindy nedělal,spal dál a já sním),ale co s ním že jo, když se najedl - takže hladem neřval. Chtěl být s námi. Nepovolila jsem ale.Pár dní to takhle bylo, já jestli spala tak 3 hod za noc a to ještě tak napůl. No byla jsem jak zombie. Nasraná,nevyspalá, náladu na malého jsem neměla. Děs .Ted se to snad lepší (raději o tom nebudu psát,protože já jak něco pochválím, tak pak se to zlomí v horší). Na kojo se mi budí co 3 hod a troufla bych si podle toho i hodinky řídit.

Jonatan- tak pokojík bych vyzkoušela taky,ale v našem 2+kk ho nemám zatím kam šoupnout. Právě až bude ten větší byt,tak na tuto metodu asi najedu.
Jinak pořádek máš fakt super. Já jak ted tady pořád visím na netu,tak místo abych využila,že malej spí a uklízela ,tak píšu :?
Ted jsem si to uvědomila a jdu něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
31.1.08 11:18

Ahojky ROMINAX,moc tě u nás vítám. :lol:
Jednodušeji se sem dostaneš tak,že si poslední stránku naší diskuze dáš do záložek a pak už jenom klikneš na záložku a vyjede ti ta uložená stránka např 1300 a pak už si jenom klikneš na číslo stránky,kterou jsi ještě nečetla.Doufám,že jsem to vysvětlila aspoň trochu srozumitelně.Taky nevím,jestli to jde ve všech prohlížečích,já používám mozillu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
31.1.08 11:23

Romčo, my máme za sebou odvykací kůru :roll: :roll: malej se budil v noci co dvě hodiny na kojení a to v tom lepším případě. A trvalo to už přes 4 měsíce. Takhle už to dál nešlo, já jsem byla nevyspaná, protivná, no prostě to bylo na prd. Takže jsem o tom něco nastudovala, dala to přečíst manželovi (on tam totiž hraje největší úlohu), on s tím souhlasil a minulej týden jsme se na to vrhli. Zkusím ti sem vložit odkaz na ten článek (už nevím která z holek ho sem dávala - Kačulka, Zorka? nevím ale každopádně musím poděkovat, fakt to zabralo :wink: )
 http://www.rodina.cz/clanek4835.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
31.1.08 11:26

Hmm, tak nic :? Wild , prosím tě, jak se vkládá odkaz :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
31.1.08 11:36

JONATAN, vítej do rodiny. Taky jsem ujetá na pořádek. Taťka s mamkou i mi tak říkají, když dojedu. „Ááááá, pořádek dojel.“ :-) Taky nejdu spát, dokud neumyju třeba i jednu poislední lžičku ve dřezu.

ROMIMAX, vítej. Ty jsi z UL???????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
31.1.08 11:37

Ten nijak, prostě ho sem flákneš a ono se to objebví jako odkaz, on jim ten kod trošku nefunguje. Já s ním teda umím, ale jen proto že znám základy HTML a podobných nesmyslů. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1514
31.1.08 11:37

JInak jsem koukala na fotečky ve fotogalerce a ti vaši prckové dělají fakt super pokroky. Tak taky písnu něco z těch našich: Kačka sedí, převrací se sem a tam, ale neleze - vypadá to ale, že se fakt snaží, no a taky ještě nestojí, ale to když neleze je asi jasný. Zoubky má dva dole a vylezly jí po 4 denní horečce, tak jsem zvědavá s jakýma příznakama budou vylézat ty další. bojím, bojím
No a zatim se s vámi rozloučím, venku je krásně, tak toho jdu náležitě využít. Večer ještě nakouknu, abych vyzkoušela vložit sem ten metřík. + fotečku. Jo Wild a když okno nezavíráš, to ani v noci ne? Mějte se všici krásně a přeji samé dobré náladičky a to i všem mimískům. PAPA :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
31.1.08 11:40

Jahůdko, no to jsem ráda, že nejsem sama :wink: Moje mamka se jenom diví, po kom to mám a ostatní zajímá, jestli se to nedá léčit :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
31.1.08 11:46

Romčo - No, já počítač nevypínám. nikdy, jen ho občas restartuju, tak každej druhej a třetí den. :wink: Pro ty co by chtěli namítat že se propílí víc elektriky, tak ten komp zase tolik nežere. A ani se o moc víc neopotřebovává. Prostě to tak dělám, u stolního kompa vypínám jen monitor aby nesvítil do tmy a neotravoval, nouta prostě zabouchnu a když ho otevřu tak to tam je, takže, ne, nikdy si to okno nezavírám, ty co používám pořád tu mám taky pořád otevřený. :wink: :wink: :wink:
A jdi ven, já pomažu taky a vrátím se až někdy večer. Pojedu pa.

Jonatan - Nedá se to léčit, my když jsme si dovolili naší mámě něco íct aby si odpočinula, a na chvíli sedla tak bu´d to udělala a zachvíli už zase něco dělala, a nebo začala nadávat že my jí s ničím nepomůžem, že se snaží aby jsme neshnili ve špíně a bordelu a my jí za to jěště vynadáme, že nebejt jí tak tu žijem jak ve vopičárně. :lol: :lol: :lol: Teda dokud jsem tam bydlela. :wink: Už jsem se naučila to její běsnění ignorovat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
31.1.08 11:46

JONATAN, taky bych se měla jít prý léčit. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
31.1.08 11:54

ROMČO, taky s tím moc neporadím, malej je úžasné miminko, fakt s ním nemám žádné problémy, spát takhle začal sám… no ale místo dudlíka používá s oblibou vůj palec, tak nevím, jestli by dudlík nebyl lepší - jenže ten on nechce. A že jsem jich vyzkoušela fakt dost druhů :roll:

AD hyperaktivní mamky - jednou jsem tu naši přistihla, jak si u oběda čte taťkův časopis o bonsaích. Tak se jí ptám, proč to čte?? A ona na to, že prý aby neměla pocit, že nic nedělá :! Tak to už jsem pokusy o pochopení vzdala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1514
31.1.08 11:55

A prostě nedá mi to nereagovat. :lol:
Kami Díky, já se na to večer podívám. Kdyžtak bych ještě písla.
Vav tak přesně to samé je u nás. Jako bys psala za mě. Jak ty píšeš, že každé tři hodinky a přesně, tak takhle spinkala Kačka na tom začátku. To jsem jí ani dřív jak za tři hoďky prso nedala. Vždycky jsem si s ní hrála a ona brečet přestala. Ale právě, že teď, protože má silnější řev a to čímdál tím víc, tak prostě vyměknu.
Jonatan já myslím, že úchylka to je. Pamatujete někdo na ten pořad ÁČKO? To bylo jedno téma tohoto pořadu. Mamina mě na něj tenkrát upozorňovala, proto si to pamatuju, ale je to fakt dávno :lol: Ale myslím, že je to taková ta úchylka, za kterou se člověk stydět nemusí, ba naopak :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
31.1.08 11:55

To uklízení mi ještě připomělo, jak jsem byla v porodnici, tak manžel, že mě jako překvapí a vygruntuje celej byt, ať se s miminkem vrátíme do uklizenýho. No… dovedete si představit, jak vypadá uklizenej byt v podání chlapa. On se dmul pýchou a já se normálně rozbrečela, jakej tam byl bordel. samozřejmě, že jsem to svedla na poporodní deprese :lol: :lol: :lol: Tak jsem ho pochválila za snahu a ještě s čerstvou jizvou po císaři začala uklízet :roll: :roll: Magor, co?Ale já si prostě nemohla pomoct.
A nejlepší bylo, že jsem v předsíni objevila dole na zdi nějaký fleky, vypadalo to jako plíseň, nebo co. No později se mi přiznal, že tak mohutně zapíjel Kubíka, až z toho byla poblitá stěna v předsíni. Jo a ještě bylo vtipný, že zvracel červný víno a ono to vypadalo jako krev. Takže prý se ráno probral z delíria, v předsíni krev a pes nikde. Takže si myslel, že ho rozšlápl a letěl se podívat z balkónu, jestli ho i nevyhodil, protože pes nikde 8O 8O Chudák Jonáš, spal pod postelí a na volání nereagoval. No bodejď jo, musel být být z těch výparů taky na mol :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
31.1.08 11:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
31.1.08 12:06

pěkně jste se po ránu rozjely :lol: :lol:
Vítám Romču s Kačenkou-já to mám taky v záložkách,jako Kami :wink:
Wildcat-to bych se asi užrala žárlivostí :oops: :oops: já už bych ho dávno s mojí povahou vyprovokovala
ad úklid:záleží na tom v jakém rozpoložení právě jsem-když jsem moc unavená anebo nestíhám,tak se na to taky vybodnu,ale jinak lítám s hadrem a vysavačem každou chvilku :lol: :lol:
Jonatan ten úklid mi živě připoměl manžela-měl na starost Kikču a chudáčci moji -no zvládli to,ale pomalu ve dveřích jsem třídila prádlo a o kuchyni nemluvě-a on se na mě nechápavě díval,že jako zrovna douklízeli :lol: :lol: :lol: ,ale snažil se -chodil u toho do práce,malou do školky a k babičkám(občas) a každý den byly u nás v porodce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí