Poradna duly
Jana Čurdová
Holky jak se sem vkládají obrázky z netu???Nejde mi to.
Jo, mimochodem, už vím na vlastní kůži, co to znamená, když malej dělá tygra ![]()
Musíš mít ten obrázek zvětšenej, pak si na něj klikneš pravým a dáš vlastnosti. Pak zkopíruješ url adresu a tady klikneš na img a vložíš a pak zase img.
To je celé kouzlo.
![]()
Dík wildcat, já tam dávala normální internetovou adresu, tak snad to půjde.
Tak tady je náš návrh obkladů koupelny ,
Hnědá podlaha, oranžové stěny a mozaika na výklenky záchoda a pro umyvadlo 
A tady dlaždice od RAKO
http://www.rako.cz/…koupelny/133
Teda ten TYGR mi fakt rve uši…
Holky s těmi obklady si hlavně zjistěte, jestli je výrobci pořád dělají. Měla jsem taky od Raka vybrané obklady a když jsem mluvila s výrobcem, tak mi bylo řečeno, že oni ten typ dělají jen někdy a že momentálně ho nedělají. měla jsem vybraný tento:
http://www.rako.cz/…koupelny/136
v oranžové barvě.
Jargova - tak to je přesně ta serie jakou máme my tu koupelnu jak jsem posílala fotku toho oranžového záchodu. MOžná to tam moc nevynikne ta série,ale je to tak jak ti tvrdili,že jí nevyrábí. Orchidea. My jsme tam ale nechtěli ty kytičky,tak máme jen oranžovou a bílou. Ted k tomu sháníme ještě hnědé doplnky (skříňku pod umyvadlo…)
KAČULKO, zkouším dávat do galerky tu koupelnu, ale nechce mi to vzít
Vůbec nechápu, co se děje. No zkusím to za chvíli znovu.
Roxa: tak ta koupelna bude doooost dobrá
taky takový teplý barvy
Vava: no já jsem nakonec zvolila do kuchyně úplnou klasiku, jsem tak trochu konzerva. Výstřelky se mi sice moc líbí, ale u druhých, k sobě domů bych se toho bála. Třeba brácha má v Praze nový byt, s krásnou bílou kuchyní v kombinaci s nerezem, no bomba, ale já bych do toho nešla.
A co vy, co máte naplánovaný? ![]()
tady je ta kuchyň

Jonatan - To je nááádherná kuchyň. Moooc. Koukám že bůbec máte nádherný byt.
Fakt moc pěkné. Jěště nám vyfoť obývák a dětský pokoj a už k tobě nemusíme ani na návštěvu.
Jo a ložnici, tu my ženské nejraději. že holky ??
![]()

Jonatan - tak tady je. Je to ale zatím jen grafický návrh,takže tam chybí úchytky. Proto třeba ta levá strana působí moc hnědě,ale ty úchytky to rozbijou tu hnědou plochu. Stejně tak pod oknem chybí úchytky. No a pak ta prac. deska bude imitace dřeva. Původně měla být bílá,ale to bych se bála na ní cokoli udělat,tak proto to dřevo. Čím víc se to blíží, tím víc se bojím aby to bylo dobré. PRávě mě se to také libí u jiných ve studiích atd.,ale pak u sebe začínám pochybovat. Už je to ale zadané, tak už couvat nemůžu. Ale dušičku mám sevřenou.
Hm, tak nevím proč je tam jen půlka. Zkus kouknout do galerky. Tam v tom pásu je celá,ale pak na detailu je taky jen půlka. Tak nevím kde jsem zase udělala chybu ![]()
Jonatan -taky si říkám,že tady virtuálně k tobě chodíme na návštěvu. Já jak ted žiju tím zařizováním,tak proto jsem jí po tobě chtěla.
![]()
Wildcat, vím že jsi psala že jsi něco zhubla, ale já nějak zapoměla kolik to bylo. Prosím o zopakování.