ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3538
30.1.08 13:55

Já chcůůůůů taky aby spal-za chvílku půjdu pro Kiku a malý je dneska nespavec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
30.1.08 14:02

Vava , buď klidná, přesně tohle jsem si říkala taky až byla koupelna hotová. Kruciš, ono je to jakýsi moc hnědý, jak v domově důchodců :roll: oranžová by byla určitě veselejší :D :D ale koupelna byla pořád ještě hračka, oproti vymýšlení kuchyně :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
30.1.08 14:19

KAMI - těžká závist, to se mi nikdy nepodaří, aby spali oba dva najednou , jen večer

jo jo, ty obkladačky jsou vzor India, ještě jsem měla vybraný jeden, ale tenhle vyhrál

jdu luxovat, je tu bordel jak v tanku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
30.1.08 14:25

Jani štěpulka spal přesně 20 minut,Ondra ještě chrní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
30.1.08 14:27

Spíííí, a vyjímečně v postýlce. Poběžím naproti s tříděným odpadem než se vzbudí. A taky musím uklízet. :wink:

A s tou koupelnou, teď na ně koukám a možná by se mi i líbila fiore,
dělaj ji i v modré, ale tohle je skoro lepší. no, uvidím taky se k tomu musí vyjádřit F.

http://www.rako.cz/…rig/1278.jpg

Jěště jsem něco chtěla a normálně jsem zapoměla co, se dojdu picnout. 8O :(

joo, už vím, že jsem se vážila a mám 86, čili o 2 kg méně, huurááá. A to jsem ani moc necvičila jak mi bylo mizerně, jen dva dny a pak zase asi 4 ne. A taky chci ukecat toho svého jestli by mi nekoupil orbitrec. Myslíte že to je dobrej nápad??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
30.1.08 14:40

Tak u nás už spí obě holčičky, takže paráda. No po pravdě to je taky vzácnost, Lucka teda touhle dobou usíná docela pravidelně a Ája je přeci nějak víc unavená a byly jsme dopo venku s dětma kámošek, tak se uběhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
30.1.08 16:23

Wildcat-záleží jak moc máš silnou vůli-já jsem si ho hodně dávno koupila,ale cvičila jsem na něm pár krát-jinak hodně putoval po rodině a všude se stejným výsledkem-každý cvičil chvilku,pak se z toho stává věšák na nepotřebné nebo lapač prachu.Kika na něm šlape pro zábavu.Já jsem odhodlaná,že když teda mám zhubnout,že bych mohla začít,ale ještě jsem fákt nezačala :oops: :oops: :oops: :oops: a je to velké štrachadlo

Ríša usnul,Kikulka je v tanečkách a já tu čumákuju místo toho,abych si taky na chvíli lehla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
30.1.08 16:34

Tobík se začal převracet z bříška na záda, panebože to jdou rány hlavičkou, to je děs 8O
WILDCAT, takovou koupelnu bysme doma měli, kdybysme měli dvě - jednu dámskou a jednu pánskou :lol: Jinak se obávám, že by to neprošlo. Ale je krááásnáááá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
30.1.08 16:46

Ahoj holčiny, jsme z5 z kardia..... no, Terezka se poprvé představila u pana doktora jako plačtivé dítě a tak jsme byli rádi, že jí aspoň natočili EKG, sono nakonec vzdal, páč přes ten její hluk nebylo nic slyšet!!! :roll: No nic, tak máme přijít v červnu, snad to pak bude lepší. Jinak dučej se neuzavírá a ani se neuzavře, budou to muset spravit chirurgicky, ovšem na otázku KDY? my o5 nepodal dostačující odpověď!! Já to nechápu!!! Proč mi to nechcou říct???? 8O :? Každopádně to prá bude až po předškolním věku!! Tož to vím kulový, asi jako předtím… :(

Terezka spí, tak jsem jí šla přestavět kočár na sporťák - hned jsem byla nasraná z fusaku, páč to snad není zelená, ale žlutá!!! No, ale už to neřeším. Každopádně NOVI, zatím tak ten fusak mám ve zkrácené délce a jde tam s tím dát origoš nánožník. POkud tam Terku nenarvu /jakože si myslím, ýe zatím v pohodě narvu/ tak ten nánožník na trojkolku tam pasuje pěkně… :wink:

• Citovat
  • Upravit
Bedhann
30.1.08 17:21

Wild - jak tak vidím tu fotku koupelky, noo je pěkná, ale podle velikosti a vybavení počítej tak MEGA!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: A co se týče barvy, tak já chtěla buďto modrou nebo hnědou, ale tahle modrá se líbila i manžovi a tak byla jasno!!! :wink: To bylo až neuvěřitelné, že jsme se shodli v barvě a typu obkladu… :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
8561
30.1.08 17:26

No, tak obrovskou ji mít nebudem, a vybavení, no nevim, ale super to taky nebude. :? Ale počítáme na ní tak půl mega. Bude se totiž dělat z bejvalé prádelny, hoodně staré, jednu ze´d musíme zbořit a posatavit rovně a všechno všecičko se tam musí vybudovat znova. A chci tam vytápěné dlaždičky. :wink: Jinak F má fialovou taky rád, tekža by to teoreticky i mohlo projít. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
30.1.08 17:45

Ahojky,

tak jsme zpátky doma z prochajdy.

Wildcat, tak to bychom museli mít koupelnu z celého bytu :-) Ale je pěkná.

Renko, můžeš mi prosím také hodit fotečku pro inspiraci. Už se na to musím vrhnout.

Bedhann, podle mě nechtějí tahle malý míma vystavovat narkoze, pokud to není nezbytně nutný, takže zatím vyčkávaj a kokr. termín neřeknou.

Jo a ještě k tomu Orbitreku. My máme doma rotoped a moje mamča King Gym a prodávat budeme teď oboje. Necvičíme na tom ani jedna :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
30.1.08 18:09

Kaculka - Ale to neni moje koupelna, to co tam mají jako ukázku je většinou větší než můj obejvák, a to neni malej. 8O Nevím přesně jak bude ta naše velká, musela bych to tam jít změřit a navíc se jedna ze´d bude posunovat. :wink: A já se právě rozhoduju mezi tím orbitrecem a rotopedem, ale ten orbitrec mi přijde lepší. :wink: A říkám si že když už to budu mít odma tak mě to donutí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
30.1.08 18:10

Ahoj holky, koukám, že řešíte koupely, taky jsme si dělali návrh na obklady do nového bytu, kam se máme na jaře stěhovat. Ale musely jsme vybírat jen českého výrobce, takže trochu omezení, plánujeme malou vanu se zástěnou na sprchování, dát tam pračku, umyvadlo a bohužel i záchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
30.1.08 18:11

JOnatan -tak kuchyň to byl taky oříšek. To jsme ted řešili půl roku. Trochu jsem to měla usnadněné, protože brácha studuje architekturu,tak nám to navrhl a narýsoval, jinak bych se s tím plácala mnohem déle. Ted s malým na to nemám nějak čas ani náladu. Ten byt přišel v blbou dobu. Tak se pochlub kuchyní :D Ráda se podívám. Nám tu naší budou instalovat začátkem března.

Wild - fialová je moc pěkná a ted zrovna moderní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital