Poradna duly
Jana Čurdová
Wild: foto sprcháče

tak ta fotka je dost dobrá, to snad ani není možný, že by byli stejně staří
![]()
A máte tam nějaké sedátko? V tom sprcháči?? Já bych ho chtěla teda taky takhle vyzděnej, ale na zadní stěnu ne jen sprchu ale takovej ten sprchovej panel, miluju sprchu. ![]()
Jsou, Deniska se narodila 27.5. a Domísek 3.6. oba o týden dřív. Takže Domča šel na Denisky termín. Deniska je kojená do teď, do konce 7. měs plně kojená. Domísek je od 4. měs na umělé. Jo a Deniska šla KP a měla o kilo méně při narození. ![]()
Wild: tak to sedátko má moje mamka a je super! nedávno měla zlomenou nohu, tak si ho nemohla vynachválit. hodím ti sem fotku: 
Mno, ty jsi blázen, to máš fotky všeho co já si vymyslím v kompu??
Jinak sedátko bych taky chtěla, ale nevím zda tohle sklápěcí nebo ho tam nechat taky vyzdít. Nevím no.
no jasně, stačí jen vyslovit přání
![]()
To byla náhoda, měli jsme náhodou nafocenou mamčinu koupelnu pro inspiraci, nedávno dělala rekonstrukci panelákovýho jádra
![]()
A to sklápěcí sedátko je rozhodně praktičtější…no máš co vymýšlet, já jsem nad zařizováním a vybavením strávila měsíce
![]()
no nic, hodin jak na kostele, ponesu se na kutě. brou http://www.1web.cz/smile/a%20(453).gif
Dobré ránko,vy jste toho ještě nakecali večer
![]()
Novire co Tobík,jak je na tom??
Renko taky jsem ještě neslyšela o tom viru
no hlavně,že je Aje dobře
Wildcat taky bych si dala říct -novou koupelnu-my ji máme asi 5let novou ale udělala bych X věcí jinak-tak jak v celém domečku-kuchyn a spol.
Ríša se snaží psát za mě,tak jdu od pc
![]()
Ahojte, poslední dobou nestíhám PC, takže vás nemám ani dočtené ale budu se snažit to napravit. Celý tento týden vozím mam ču na infuze do Frýdku (kvůly páteře). Je to na houby, infuze trvá přes 2 hodiny a já musím jezdit domů, poněvadž pomalu nikoho ve F-M neznám a na chatě od babičky, která je kousek od F-M zase nikdo nebývá přes zimu. Obchody skoro všude mají schody, tak nemůžu ani utrácet.
A ještěse musím pochlubit, Vendulka v sobotu udělala poprvé pápápá......... A obstojně zvládá i paci paci.
Zatím páčko Ivule
Dobré ráno, jdu vás dočíst a pak hurá na nákup a úklid. Večer čekáme švagrovou s rodinou na noc,tak ať máme co jíst. Sice se zase nevyspíme,neboť jejich chlapeček o 3 měsíce starší než Nela vstává úplně jinak a řve i v noci, když ho dají do postýlky. Chjooooo. No, nemůžu se dočkat
.Tak jsem si vylila srdce a jdu něco dělat.
Dobré ráno,
teď jsem vás dočetla, holky jedny povídavé ![]()
JONATAN, krásná koupelna, fakt se vám povedla…
WILDCAT sedátko do sprchy si určo pořiďte, je to fakt bezva věc - my nemáme, ale tchánovci jooo…
MONIKO, Tobík už je naprosto v pohodě, ani flekatý ani ukňučený, díkybohu si zase sám hraje na dece, už jsem myslela, že zapomněl, jak se to dělá
Jo a taky mám novinku… když se ho zeptám, kde je Dolfinka, tak ji hledá, fakt ví, na co se ptám
Je to krásně poznat ![]()
Jo a dneska jsem luxusně vyspaná, šla jsme si lehnout o půl deváté, Tobík baštil jen jednou a po přestěhovaní do mojí postele spal až to 8.45
No bájo, to nemůžu ani M říct ![]()
Tak a mám více méně sbaleno. Jedeme ke tchýni
, chce vymalovat. Musím být tvrdá a nedělat jí služku. Manžel jí to vymaluje a uklízet si může sama, stejně by všechno po mě předělala. Zbytečně vynaložená práce. ![]()
Zítra jdeme ke tchánovi zajistit úvěr, tak bude muset malou někdo hlídat. S ní by se to nedalo. Doufám, že švagrová bude mít čas, protože svěřit Karkulku tchýni se mi nechce, když se o ní neumí postarat ani v mé přítomnosti. To by chudinka byla pokaděná než bych došla zpět, napít by jí nedala. Jen by jítahala jako kočku a házela s ní v náručí, aby nebrečela. Ona holt to s dětmi neumí. Zato kibicovat druhé a rozdávat jim práci umí solidně.
Holky já mám teď takový klídek. Manžel v práci, malá si hraje s kartonem papírů a já vysedávám na kompu. Co víc si přát.
Musím si to užít, do neděle budou galeje.
Tak jsem si vylila dušičku, ale nechci to dusit v sobě. Ještě že vás mám.
pro Kami… co tyhle pro kluka?
http://www.baby-centrum.cz/…69809199.jpg
A u nás Chicco obchodě měli ty kytičkované i zeleno modré, ale obr. nemůžu nikde najít
Asi je to starší kolekce…