Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem zvladla nakupy. Byla jsem venku pres hodinu,tak to chlapi zvladli.Akorat byl Tomik uz pretazenej a uspavani s tatinkem neni ono,tak jsem prisla.TOmik pry akorat zacal plakat,tak jsem ho ulozila a po chvilce usnul.Nespal 4 a pul hodiny,tak doufam,ze nebude spat zase jenom 30 min.
.Vecer se asi neukazu,prijde kamoska podrbat,ale moc se mi to nehodi.Jsem zrala na postel v 8,ale uz jsem zrusila nase drbani nekolikrat,tak je mi to blby a musim to vydrzet
.Hezky den!
ten muj chlap mě tak se**, večer jdeme na ples a on už se stihl dopoledne omámit slivovičkou. Pili s tchánem a ted důležitě spí. ![]()
Čau holky,
už jsem z Brna zpátky
Tobíček byl hodný, tak M hlídání zvládnul, teď už je zase zlatíčko uložené, snad brzo usne. Gatě nemám, žádné se mi nelíbily a taky jsem zjistila, že co není ve slevě mi příjde příšerně drahé
Koupila jsem si ale riflovou sukni - slevněnou z 850,– na 300,– No chápete jak to můžou prodávat skoro za devětset a pak to takhle slevnit??? Fakt se to nevyplatí normálně kupovat. Tobíčkovi jsem v Tescu koupila nějaké trička a gaťky, v DM ubrousky a v Rossmanu jídlo ![]()
To bylo tak supr… sice jsem byla trochu nervózní co se děje doma, ale příště už to bude určitě lepší ![]()
Tak já jdu uvařit nějakýho mamuta, ať M neumře hlady…
ZUZKO, koukám, že tvůj manžel je taky poklad
Kašli na něj, pořádně se na ples vyfikni a užij si to ![]()
Ahojky,takjá mám za sebou nákup,vaření rajské pro Kikču-včera jsem vařila guláš pro chlapy,úklid a pekla jsem ty rohlíčky-je to mňamka a snad to není nic proti hubnutí,když tam nejde žádný cukr?
Jo a tři prajdy vyprané a hromada prádla nachystaná na žehlení.A to mě čeká ještě koupelna
![]()
Ríša pobrukuje v kočíku a nějak mu nejde usnout
![]()
Loudalko ,Novi jste šikulky,že jste si užili nákupy
Novire byla jsi nakonec s Tobíkem u té mudry??jestli jsem to zas někde nepřelítla-jsem si vzpoměla jak to tu píše Evuška-Beatce přeji at teploty rychle zmizí
Zuzí klíd-je to „jen“chlap,oni mají velký talent „rozumět ženským“
![]()
Ha, velká mrtvola se probrala k životu, doufám, že ta malá bude ještě chvíli spát.
Ahojte všicí!!
Evuško , přeju Beátce brzké uzdravení ![]()
Jo, dnešní noc byla hrozná, Kačka se budila každé 2 hodiny a v 5 už měla vyspáno. Aspoň, že přes den má dobrou náladu.
Néééé, oni dávali Ledové ostří a já jsem to prošvihlááá
Romčo nenahrávali jste to náhodou??? Tenhle film miluju a já si ho v programu nevšimala a ani nedávali žádné upoutávkýýýý
![]()
Ahojte,
Novi, oni to dávali na Markýze, takže sis toho ani nemohla všimnout, já viděla taky jen kousek. Manžel to má sice na videokazetě, ale to Ti asi nepomůže, viď?
Jonatan, nám v rodinném centru, kam s Vendulkou každé úterý chodím, říkala fyzioterepeutka, že boty s pevnou podrážekou máme dávat dětem až budou chodit, protože se jim tím ničí klenba nožiček při lezení po čtyřech. Ta podrážka jim nedovolí propnout tu nožičku, tak jak by měla správně být. Doufám, že jsem to popsala srozumitelně. Jinak Scholl schvaluju, sama mám od nich mokasíny a jsou perfektní. Jinak pro děti je nějaká certifikovaná obuv se znakem žirafy, boty které jsou žirafou označeny jsou testované, či co.
Doris, já kupovala první lžičky od Hami, některé vyrábí i Hipp a ovocné jsem kupovala taky od Hami. Hamé jsem kupovala pouze z nouze, když jsem neměla možnost koupit jiné značky, naše blízká Hruška není až tak dobře zásobena. Jinak Hipp některé příkrmy přisoluje, což už se tu několikrát psalo.
Evuško, tak ať Beatku ty teplotky konečně opustí a je v pohodě. Snad to bylo jen nárazové. Moje mamča říkala, že jsme kolikrát měli horečky nad 39 a než s námi došla k mudře, tak jsme jí měli opět normální (mudru máme cca 7 minut od domu). Prý jsou někdy teplotky u dětí jen chvilkové.
Zuzko, tak to ti ten dnešní ples závidím. Já mám manžela netanečníka a tak na plesy chodit nechce. Já bych si zase někdy ráda trsla, ale nemám s kým. Kdysi jsem s bandou z turisťáky chodila na x plesů za sezonu a už mi to chybí. Tak ať vám výjde a doufám, že budete mít i štěstí v tombole, pokud bude. Já jednou vyhrála
u žárovek (obyčejných, ale bylo jich asi 40 a každá jiná).
Monino, tak s tím prádlem je to u nás podobné, já jen vyprala pračky 2. Ale budu to muset stihnout vyžehlit ještě dneska neb zítra máme pozvanou manželovu rodinu na oslavu narozenin. Bylo mi i slíbeno, že mi prý pomůže s úklidem. Naštěstí je v tomhle manžel šikulka, po příchodu z porodnice jsme měli doma absolutně sterilní prostředí, akorát se mi omluvit, že neumyl okna a nevyčistil koberce.
Jinak dneska manžel hlídal Vendu necelou hodinku, odskočila jsem si ke kamarádce do přízemí na kafe a samo že mi volal, že malá mu celou dobu řve a že neví co s ní. Mě už z něj picne, přišla jsem domů a malou přebalila dala čaj a byla spokojená. Jinak když je manžel třeba v obýváku a kouká na TV a malá na puzzlíkách začne pořvávat, tak na ní mluví z dálky jako pššššš nebo jiné podobné výrazy a případně si zesílí televizi. Opravdu „obětavý“ otec.
Loudalko, gratuluju k nákupu kalhot. Vendulka mi doma spí obdobně, v kočíku venku spí i 2 hoďky, ale doma tak max. 30-45 minut, i když asi jednou do měsíce mě překvapí a spí i necelou hoďku a půl, ovšem že naprosto nečekaně a vyjímečně.
Zatím páčko Ivule
Romi, jó on je někdy šikovnej, teda když chce, ale nedělá to moc často, abych si na to prý nezvykla. To bys koukala jak to vypadá u manžela a tchána v garáži, oni jí vysávají a vytírají i několikrát do měsíce. Na garáž jsou oba úchylní, ale kola s pneu na závodní škodovku co staví chce mít doma, protože v garáži by se na ně prášilo apod. Takže si zase nemysli bůh ví co. Naposledy jsme měli v dětském pokoji bezpečnostní rám do auta postavený o zeď několik měsíců, v garáži by se totiž mohl poškrábat.
Aha, tak to jsem nevěděla, že to bylo na Markýze… Já už si nadávala, že jsem si toho na Nově nevšimla ![]()
Scholový boty taky mám a jsem s nima max. spokojená. Jsou to moje nejoblíbenější sandály, nosím je celé léto - mamka z toho roste, protože to jsou takové spotovnější nazouváky a já jsem je nosila i k šatům. Ale já to mám celkem na háku, mám problémy s křečákama, takže dobré boty jsou pro mě dost důležité a na podpatkách si nohy ničit nehodlám - v práci jsem vždycky trpěla
Ale letos už si budu muset pořídit nové - mamky beagle mi je rozkousl, když jsme tam byli s Tobíkem přes to léto
![]()
Taky musím večer žehlit, ale mě se nechcéééé ![]()
http://www.rodina.cz/clanek6140.htm
Jani T.jestli čteš,tak tu mám něco pro tebe
![]()
jé a žehlit jdu taky-už mám za sebou i tu koupelnu s WC,kafíčko s kámoškou,Ríša spí-ale nevím-my se nemůžeme doléčit-ted k večeru mu vyletěla teplota-zničeho nic na 39.1(38.6)dostal čípek a uvcidíme co dál
![]()
Táta koupe Tynulku tak já jdu na tu hromadu
![]()
HEZKY VECER! Tak manza nakonec sel na basket,ale hned prijde dmu,tak jsem drbarnu s kamoskou zrusila.Jo a predstavte si,ze jsem dneska nasla obe dvojky nahore
.Proto byl tak protivnej.A oba najednou.Mam dotaz.POsledni 3 dny davam Tomikovi vecer kasi.Zase zkousim a mozna znovu jeste zustanu u nocniho Nutrilonu.Ted si rikam,jestli se nebudil casteji kvuli tem zubum
.Prvni den snedl nevim kolik -udelala jsem ji moc a zbylo.ALe spal do 5,30.Druhy den snedl ze 150ml vody a spal do 4 a dneska to same.Ale dneska jeste po te kasi vypil cca 160 ml UM. Davate jeste nektera po kasi UM?Mel kasi od 4.m. BABYLOVE z DMka.
ZUZKO,nejsou ti chlapi vsichni stejni - nekteri jsou stejnejsi
.At se vam plesik libi a uzijte si ho ![]()
I já musim vecer zehlit,ale nebudu.Jsem uplne vyrizena.Asi pujdu spat hodne brzo.No sklenku cerveneho si dam - na krvinky - vid KAMI,nerikala jsi to tak v tehotenstvi? ![]()