Poradna duly
Jana Čurdová
KAMI, my tě nemít, tak .....
Samozřejmě vše nej nej nej.
http://www.sirmi.ic.cz/kytka/4.gif
LOUDALKO, díky moc za podporu. Teď jí vážně potřebuji. Mám stejný pocit jako ty. Manželovi si stěžovat nemá cenu a s vámi to můžu probrat bez přetvářky a z čisté vody.
JONATAN, něco pro tebe. ![]()
Řada dětí ve věku 9 měsíců se například chytne nábytku, aby se již samy vytáhly do stoje. Při těchto počátcích stoupání by neměly mít děti hned bačkůrky nebo botičky. Zdravé je nechat je bosé nebo v ponožkách, aby se naučily správně našlapovat a došlapovat až na patičky.
A ještě něco. ![]()
Při preventivní prohlídce v 8 měsících by dítě mělo zvládat přetáčení ze zad na bříško a obráceně a mělo by umět sedět. Důležitou aktivitou, kterou lékař hodnotí je i začátek plazení a lezení.
Jahudko,diky za vyklad.Tak to vsechno zvladame - otacime se doleva a uz i doprava (ale uprednostnujeme pravou stranu),sedime (uz se ani tolik neklatime a dneska jsem padli dozadu jenom 1×
, lezeme.Je ten nas kluk pasak.Akorat moc nechce otevirat prstiky na prave ruce.Teda dneska zvladl i paci paci,tak ono to pujde.Z toho pretaceni jsem mela vetsi strach.Trvalo mu to dva mesice nez to pochopil na druhou stranu,ale uz to jde
.Jo a taky mame do roka na jednu kontrolu prinest moc.Uz se tesim,jak mu ji chytam
![]()
Ahojky,
KAMI, gratuluju k super nákupu pro Ondru ![]()
JAHŮDKO, pevné nervy
To je vážně dílo ta tvoje tchýně ![]()
EVUŠKO, tak držím palečky, aby teploty byly co nejrychleji pryč.
My jsme dnes byli u našich na obědě, slavili narozeniny. Tak to bylo docela fajn.
Sedačku Maxi Cosi máme taky a naprostá spokojenost.
AD boty. Nám ortopedka řekla, že až bude většinu dne stát, má mít pevné botičky. Já kupuju buď ty s tou žirafou nebo u nás v lékárně mají taky certifikovanou obuv, je to značka Essi, ty jsou pro změnu s klaunem
http://www.essishoes.com/cesky.html
Myslím, že boty pro Lucinku jsou zatím dost v nedohlednu. Zatím jen stále válí sudy a nevypadá, že by se jí chtělo dělat něco víc ![]()
LOUDALKO, chlapečkům se moč chytá docela dobře. Existují takový spešl pytlíky, který se jakoby navlíknou na pindík a normálně se zadělají do plíny. Já jsem je kdysi dostala i pro Áju, ale tam je trochu problém ho přilepit, aby byl na správném místě
Mně ho tenkrát dala přímo naše dr. Dostala jsem k tomu i sterilní zkumavku, u toho pytlíku se pak odstřihnul roh, moč se přelila a hotovo. ![]()
Tak už jsem jí zavřela i dveře v kuchyni, protože dělá nehorázný bordel, tak snad to nepřímo pochopí. Jestli malou vzbudí, tak už to nevydržím a vybuchnu. A já když vybuchnu, tak to stojí za to.
![]()
Ona asi nepřemýšlí. Nebo jsem snad blbá já. Vážně to nechápu.
Renko,me dr. prave rikal,ze mu mam pridelat na pytlik pytlik (jejda to zni blbe),ale uz mi nedoslo,ze ho muzu ten igel.pytlik nechat v pline.Ja si zoufale predstavovala,jak ho pul hodiny mucim na prebalovaku nez se vycura
.Tak diky za radu a to koupim v lekarne?
Kami,prekoukla jsem tve zpravicky.Gratuluji k nakupu.Co Stepanek jak to bez tebe zvadl.Separacni uzkost nebyla?
Jahudko,uplne chapu,jak jsi zoufala.Vydrz,zitra jedete domu ne?
KAMI, já mám Essinky taky moc ráda. Kamarádka ale tvrdí, že jsou příšerně tvrdý. No mně to zas tak hrozný nepřipadá. A hlavně u nás v lékárně je mají tak o stovku levnější než v normální obchodě. Jen mají teda slabší výběr, takže zimní pro Áju jsem třeba nesehnala. Ale pro Lucku to bude v pohodě.
LOUDALKO, já myslím, že v lékárně by ho mohli mít. Nám ho dala přímo dr v ordinaci. A je to fakt super. Je tam takový kolečko, kolek kterého to lepí. Do toho kolečka se prostrčí pindík a normálně se to přilípne. Šmarja, to je popis
, se omlouvám, už se fakt neumím srozumitelně vyjádřit ![]()
LOUDALKO, naštěstí jedeme. Po obědě jedeme ke tchánovi na návštěvu, tam si dám kávičku a odpočinu a pak navečer domů. ![]()
Štěpulka to docela zvládl,ale teď řve jako tur.Lezou mu ty dvojky a dost těžce to nese,ptáčátko moje maličký.Na dnešek toho moc nenaspal a dnes v noci to bude asi stejný.No já spali s bídou dvě hoďky a ještě trhaně,tak to vypadá,že si to dnes zopáknu.
Jahůdko ty máš teda fakt trpělivost, to já bych už dávno pěnila jak papiňák
. S kontrolou v8 měsících jsi mě nepotěšila, čeká nás za 10 dní a Nela si teda sama zatím nesedne, přetáčí se na kolenou péruje,takže možná poleze,plazení nám jde hlavně vzad. No, to bude u doktorky veselo ![]()