ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10773
2.2.08 21:59

KAMI, my tě nemít, tak .....

Samozřejmě vše nej nej nej.
http://www.sirmi.ic.cz/kytka/4.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
2.2.08 22:02

LOUDALKO, díky moc za podporu. Teď jí vážně potřebuji. Mám stejný pocit jako ty. Manželovi si stěžovat nemá cenu a s vámi to můžu probrat bez přetvářky a z čisté vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
2.2.08 22:06

JONATAN, něco pro tebe. :-)

Řada dětí ve věku 9 měsíců se například chytne nábytku, aby se již samy vytáhly do stoje. Při těchto počátcích stoupání by neměly mít děti hned bačkůrky nebo botičky. Zdravé je nechat je bosé nebo v ponožkách, aby se naučily správně našlapovat a došlapovat až na patičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
2.2.08 22:07

A ještě něco. :-)

Při preventivní prohlídce v 8 měsících by dítě mělo zvládat přetáčení ze zad na bříško a obráceně a mělo by umět sedět. Důležitou aktivitou, kterou lékař hodnotí je i začátek plazení a lezení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
2.2.08 22:11

Jahudko,diky za vyklad.Tak to vsechno zvladame - otacime se doleva a uz i doprava (ale uprednostnujeme pravou stranu),sedime (uz se ani tolik neklatime a dneska jsem padli dozadu jenom 1× :-), lezeme.Je ten nas kluk pasak.Akorat moc nechce otevirat prstiky na prave ruce.Teda dneska zvladl i paci paci,tak ono to pujde.Z toho pretaceni jsem mela vetsi strach.Trvalo mu to dva mesice nez to pochopil na druhou stranu,ale uz to jde :-).Jo a taky mame do roka na jednu kontrolu prinest moc.Uz se tesim,jak mu ji chytam :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
2.2.08 22:12

Ahojky,

KAMI, gratuluju k super nákupu pro Ondru :D

JAHŮDKO, pevné nervy :D To je vážně dílo ta tvoje tchýně :roll:

EVUŠKO, tak držím palečky, aby teploty byly co nejrychleji pryč.

My jsme dnes byli u našich na obědě, slavili narozeniny. Tak to bylo docela fajn.
Sedačku Maxi Cosi máme taky a naprostá spokojenost.

AD boty. Nám ortopedka řekla, že až bude většinu dne stát, má mít pevné botičky. Já kupuju buď ty s tou žirafou nebo u nás v lékárně mají taky certifikovanou obuv, je to značka Essi, ty jsou pro změnu s klaunem
 http://www.essishoes.com/cesky.html

Myslím, že boty pro Lucinku jsou zatím dost v nedohlednu. Zatím jen stále válí sudy a nevypadá, že by se jí chtělo dělat něco víc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
2.2.08 22:16

Essinky kupujem,jsou fajn. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
2.2.08 22:19

LOUDALKO, chlapečkům se moč chytá docela dobře. Existují takový spešl pytlíky, který se jakoby navlíknou na pindík a normálně se zadělají do plíny. Já jsem je kdysi dostala i pro Áju, ale tam je trochu problém ho přilepit, aby byl na správném místě :roll: Mně ho tenkrát dala přímo naše dr. Dostala jsem k tomu i sterilní zkumavku, u toho pytlíku se pak odstřihnul roh, moč se přelila a hotovo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
2.2.08 22:21

Tak už jsem jí zavřela i dveře v kuchyni, protože dělá nehorázný bordel, tak snad to nepřímo pochopí. Jestli malou vzbudí, tak už to nevydržím a vybuchnu. A já když vybuchnu, tak to stojí za to. :-( :-( :-(

Ona asi nepřemýšlí. Nebo jsem snad blbá já. Vážně to nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
2.2.08 22:25

Renko,me dr. prave rikal,ze mu mam pridelat na pytlik pytlik (jejda to zni blbe),ale uz mi nedoslo,ze ho muzu ten igel.pytlik nechat v pline.Ja si zoufale predstavovala,jak ho pul hodiny mucim na prebalovaku nez se vycura :roll: .Tak diky za radu a to koupim v lekarne?

Kami,prekoukla jsem tve zpravicky.Gratuluji k nakupu.Co Stepanek jak to bez tebe zvadl.Separacni uzkost nebyla?

Jahudko,uplne chapu,jak jsi zoufala.Vydrz,zitra jedete domu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
2.2.08 22:25

KAMI, já mám Essinky taky moc ráda. Kamarádka ale tvrdí, že jsou příšerně tvrdý. No mně to zas tak hrozný nepřipadá. A hlavně u nás v lékárně je mají tak o stovku levnější než v normální obchodě. Jen mají teda slabší výběr, takže zimní pro Áju jsem třeba nesehnala. Ale pro Lucku to bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
2.2.08 22:29

LOUDALKO, já myslím, že v lékárně by ho mohli mít. Nám ho dala přímo dr v ordinaci. A je to fakt super. Je tam takový kolečko, kolek kterého to lepí. Do toho kolečka se prostrčí pindík a normálně se to přilípne. Šmarja, to je popis :oops: , se omlouvám, už se fakt neumím srozumitelně vyjádřit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
2.2.08 22:29

LOUDALKO, naštěstí jedeme. Po obědě jedeme ke tchánovi na návštěvu, tam si dám kávičku a odpočinu a pak navečer domů. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
2.2.08 22:40

Štěpulka to docela zvládl,ale teď řve jako tur.Lezou mu ty dvojky a dost těžce to nese,ptáčátko moje maličký.Na dnešek toho moc nenaspal a dnes v noci to bude asi stejný.No já spali s bídou dvě hoďky a ještě trhaně,tak to vypadá,že si to dnes zopáknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
2.2.08 22:57

Jahůdko ty máš teda fakt trpělivost, to já bych už dávno pěnila jak papiňák :P . S kontrolou v8 měsících jsi mě nepotěšila, čeká nás za 10 dní a Nela si teda sama zatím nesedne, přetáčí se na kolenou péruje,takže možná poleze,plazení nám jde hlavně vzad. No, to bude u doktorky veselo 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí