Poradna duly
Jana Čurdová
A ještě něco.
Přehlížejte stoletej gauč a koberec a určitě ještě pár nedostatků, (třeba jako kovový regál v koupelně-hrůza)které budu moct vypilovat, až budu mít nějaký prašule.
jé, to je škoda, to bych nerušila, někdy se vracím zpátky na začátky, z melancholie… lepší by byl ten vzkaz na konci… nebo co myslíte ostatní?
Doris,to mas pravdu.Tak to nechame,stejne jestli si to chtel nekdo precist,tak si to cte prubezne a ne az ted
Ahoj holky,
nemám sílu dočítat, co jste napísmenkovaly
.
Ve středu jsme byli u zubaře, tak tedy dobrý, nic nám nevrtala, ale chtěla po nás poplatek i při preventivní prohlídce, prý při první se platí a když vrtá zub, tak taky
. No pak jsem se vydala za naší obvodní a když jsme tam přišli, tak tam měla ceduli, že od 30.1. do 8.2. jí zastupuje doktorka u nás na sídlišti. A ona je na druhé straně města
. Tak jsem byla vytočená. Sousedka mi dla tip na doktora kousek u baráku, tak nás hned ten den zaregistroval a poslal mě na vyšetření kvůli té štítné žláza. Krev mi vzala tchýně, tak byla jemná a pak jsme šli na UTZ. Tam mi řekla, že to vypadá na chronický zánět štítné žlázy a krevní testy povrdily sníženou funkci. Ztra jdu k doktorovi, ale asi budu doživotně odkázaná na léky. Ale mám podezření, že to mám už dlouho a že proto jsem v těhu přibrala víc a pak jsem to hůř shazovala. Jen se bojím, abych mohla kojit, to bych nerada přestávala.Takže jsem taková přejetá a už chci vědět, co bude dál.. Musím říct, že tenhle týden se vydařil. Janýsek má ekzém a já tohle
.
Jinak Janýsek dělá pokroky, zvedá se na ručkách jak nejvíc to jde, počítám, že brzy poleze
. Ve vaně dneska chtěl sedět nebo být na bříšku a hrozně se mu to líbilo
.
Prcek se vzbudil, tak musím běžet ![]()
VYKY,s tou stitnou zlazou si me zase nahlodala.Ja tam byla v tehotenstvi a mela jsem prijit po sestinedeli na novy odber krve.Tvorili se mi protilatky proti stitne zlaze,ale kdyz jsem chtela jit,tak mi dr. rekla,ze jsou po dovolene,at prijdu jindy a uz jsem se tam nedostala.Zacli nam rust zuby,Tomik byl protiva a me se nikam nechtelo,tak jsem si rekla,ze tenhle tyden tam urcite zajdu.
Jsou tam jenom dopol.Zitra dopol. nemuzu.Meni nam v panelaku lino na chodbe a nesmime vychazet od 8 do 13,00,aby jim to zatvrdlo.Budou asi sterkovat,tak jsme doma.Ale v utery nebo ctvrtek bych to mohla zvladnout ![]()
Holky, dneska jsem se teda nasmála. Martin učil Dorisku říkat táta a po chvíli si pro sebe dodal. Doufám, že tvoje první slova nebudou: Česká pošta- modrý pikap! (tak to máte foneticky, páč nevim, jak se to píše) No ale já byla mrtvá smíchy, jeho vždycky napadne taková hovadina, že nechápu, kam na to chodí.
![]()
Vyky, tak to je mi líto. Jo, zdravotní problémy jsou vždycky na ho***. Ať je to, co je to. Snad budeš brzy fit, i přes to, že budeš muset brát léky. Hlavu vzhůru, mohlo by být i hůř. A Janýsek chudinka s ekzémem, no ani si to neumím představit, chudinka malej… Já to nikdy neviděla, ani nevím, jestli se to dá vyléčit? Jen jedna moje kamarádka měla takový olezlý prsty, protože v práci jsme si každou půl hodinu myli ruce, tak jí to nedělalo dobře a říkala, že má ekzém, ale měla to jen na těch prstech a když se nemáchala ve vodě, tak to bylo dobrý.
Dobrý večer kočky,
o víkendu emimino nikdy nestíhám ![]()
bylo toho tolik, na co jsem chtěla reagovat, že už v tom mám guláš ![]()
Doris, , tak ten mantinel na ohrádku nemá chybu!
Mohla bys šít na kšeft, měla bys slušný přivýdělěk k rodičáku
, když vidím, jak jsou tyhle různý kapsáře, mantinely a podobný udělátka v obchodech nehorázně předražený
Podle fotek soudím, že jste si na baráku taky pěkně mákli, co?
Ale stojí to za to ![]()
Doris, ekzém se léčí špatně, jsou to takovéčervené fleky s pupínkama a prý to hrozně svědí
. Nejvíc mě štve, že se mu to nemuselo takhle rozlézt, kdyby ta předešlá Mudra jednala hned
.
Loudalko, to si radši dojdi k doktorovi, co jsem četla, tak to není žádná sranda, chjo
. Jinak upřímnou soustrast, to už je asi třetí človek, co ti umřel, co jsi tady diskusi, viď?
.
Jdu spát, ten prcek beze mě špatně spí
.
Pěkný večer. Hlásím úspěšný návrat od tchýně. Jen co budu mít chvilku času, tak se s vámi podělím o nějaké perličky. Pokud tedy budete chtít. ![]()
Teď peru, uklízím, peču chleba a půjdu si hodit spršku. Pak vás v klidu dočtu. ![]()
Zatím papá.
ahoj, jen v rychlosti
NOVIRE - bude to jako DVD, je to ok? Mám tu DVD+R i -R, tak si můžeš vybrat. Ale většinou používám ty -R
RENKO - no zítra to asi nestihnu, ve středu jdeme do poradny, tak co pátek dopoledne? Hodí se ti to?
MONI - to ale Kikča má těch neštovic nějak málo - oproti Tomíkovi - ten je měl loni v listopadu (no vlastně předloni) a měl jich stovky chudáček. Ale přeju jí ať se jich brzo zbaví a Ríša ať je pokud monžno ještě nechytí.
papa a dobrou noc Jana
VYKYNO, tak držím palce na boj s ekzémem. Já jsem s tím dost bojovala u Áji. Proti svědění jsme dostali kapičky fenistil. Jinak nám hrozně pomohla mast Exomega z řady A-derma, fakt super. Ája už je skoro dva roky čistá ![]()
Ty jsi myslím psala, že manža je alergik, to máte bohužel k ekzému předpoklady. Držím palce, ať to Janýska moc nezlobí.
JANI, pátek je OK, ještě se domluvíme, v kolik a kde se sejdem. Já ti kdyžtak taky vezmu prázdný DVD.
Jonatan, já už o tom taky přemýšlela, že bych šila tyhle věci. Docela mě to baví, oblečení ne, ale tohle docela jo. Potřebovala bych trochu tréning, protože od školy jsem toho moc nenašila, ale myslím, že bych se do toho brzy dostala. JEnže já pořád o něčem přemýšlím a pak skutek utek. No, kdyby bylo nejhůř, tak aspoň něco umím a nějakou kačku bych si vydělala. Zatím mě nic nenutí.
No a barák nám dal zabrat. Jak se do toho začalo šťourat, tak se zjistilo, že se to musí udělat komplet nový. Lepší stavět novej, ale na to jsme neměli. Takhle se to dalo udělat z vejplat. Já se nechtěla zadlužovat zas až tak, abych musela mít strach o práci. Nehledě na to, že jsme chtěli v dohlednu Dorisku, která na sebe nenechala dlouho čekat. Asi tak tejden.
![]()
No a dneska jsme seděli v přistavku, kde bude jednou taky ještě jeden byt a plánovali, jak a co uděláme. Už se na to těším. Asi příští rok začneme. Tam to bude taky hezký, úplně si to umím představit.