Poradna duly
Jana Čurdová
Ještě jsem tu. Pověsila jsem poslední pračku a půjdu do hajan.
K pondělnímu probuzení vám posílám jednu fotečku. Vím, že je brzy, ale nechci Karolínce bránit a podrážet jí nohy, když stojí samovolně. Před pár dny si prostě v postýlce pomocí šprušlí stoupla a od té doby se čehokoliv chytne a stoupne.
HOLKY, užívejte ležící mimča. Dnes už chápu, pro každý říká, že je t zlaté, když mimčo jen leží a že se maminky těší na večer, když jdou děcka spát. ![]()
A teď opravdu dobrou noc.
Dobré ránko,dneska jsem skoro nespala-Ríša měl 40cýtky teploty,aby jsme nevzbudily Tynulu nebo tátu,tak jsme se už přesunuly do obýváku.od 7 ordinuje naše mudra,tak pojedeme.
![]()
Loudalko super-to uzamčení
vidím,že jste večer ještě popsali 3 stránky,tak jdu na ně
![]()
Vykyno přeji Janýskovi i tobě ať zdravotní problémy mají aspoň co nejhladší průběh
Janino Kikce se to teprve v neděli objevilo,tak si myslím,že jich bude daleko víc,ale i tak mi to připadá,že mažu místečko vedle místečka
nejlepší by bylo asi fakt v pudru koupat
![]()
Doris moc hezky jste si to udělaly.My opravujeme už 3 bydlenní-svépomocí-poprvé u našich,pak tu jak bydlíme a teď vedlejší půlku domu,co jsme přikoupily
![]()
Tak jsem ještě kukla do galerky,zašla k Doris na kafe
fakt moc hezké,vzdušné-to my nemáme do ted obývák vybavený
![]()
Jahůdko Kajča je šikulka a moc hezká fotka s balónkama
Dobré ráno,
Mončo, fakt mi příjdou oba dva strašně na tebe, zvlášť ty kukadla ![]()
JANI, jako DVD je to super, díky
+/- je fuk…
AD uzamčení - chtěla bych vás teda ještě poprosit, jestli může mít povolený vstup i ta moje kámoška z prosince - už jsem to někdy před časem psala. Snad vám to nebude vadit… jeji přezdívka je Jirabobes. Za obě předem děkuju ![]()
Tobík dneska nějak dřív vstával, ale zase v noci byl vzhůru jen jednou, tak se to dá… Akorát, že jsem si udělala smrťáka kafe, tak mě z toho snad nebude bolet žaludek ![]()
ČB fotky jsou fakt hezký, asi taky zkusím Tobíčkovi nějaké udělat…
Dobré ránko.
Jen vás v rychlosti zdravím. Za chvíli musíme na KO kyčlí, tak doufám, že tentokrát už to bude OK. Koncem listopadu nám ještě doporučili pro jistotu dečku kvůli pravé stříšce, ale to už byla malá celkem čiperná, otáčela se a jen byla strašně protivná. Psala jsem si s jedním ortopedem email a říkal, že se jedná spíš o to, aby ortopedka měla jistotu, že dle výsledků je to OK. Tak jsme dečku nedávali.
Tak nám dneska držte palce, prosím.
Pak ještě dojdeme nakoupit a v 11h máme schůzku v realitce.
A možná se ještě stavím za kolegy v práci. ![]()
Dobré ráno,
MONI - tak to jo, já ani pudrem Tomáška nemazala, měla jsem od dr. Imazol, tak jsem ho tím vzala komplet celýho a taky to pomohlo. Ono to myslím, zaschne, i když to nemažeš. Tak at se jich rychle zbavíte a Ríša ať je brzo v pořádku.
musím běžet papa
jani ten imazol mě ani nenapadl-máme jej doma-jedíné na co jsem si vzpoměla byl ten pudr,no má to už i v uchu a puse
![]()
Ríša má antibiotika na ten kašel a teploty máme srážet-do 48hod by měli ustoupit,tak uvidíme.Asi mudru taky napadl zápal plic,protože jen tak mezi řečí podotkla,že na rentgen ho zatím posílat nebude
![]()
Jahůdka at vám ko dopadne dobře
Novire já jsem zvědavá ,jak budu fungovat dneska-každou chvilku jsme byly vzhůru,takže spánek téměř žádný
![]()
MONI - nám ten Imazol dala právě na obličej, měl jich hodně i v obličeji a tam prý pudrem ne, tak jsem pak mazala Imazolem všude a nic se nedělo. V puse to naštěstí neměl, ale na pindíku jo.
Ahojky,
holky, držím palce, ať vás choroby rychle opustí. Já jdu příští týden znovu s Ájou na odběry, tak mám strach, že bude mít pořád ten virus.
ANIČCE všechno nejlepší k osmiměsíčninám.
DORIS, máte to moc hezký. Tvůj manža je moc šikovnej. Můj je v tomhle nepoužitelnej.
Já jsem mrtvá už od rána. Lucka se budí kolem půl sedmé na kojo, pak vždycky vypadá, že by ještě spala, ale po sedmé k nám přichází do ložnice Ája a chce vstávat
Takže pak už nespíme nikdo. Normálně spávala tak do půl deváté, jo kde jsou ty časy. Asi budu muset chodit večer dřív spát a né tady strašit do půlnoci ![]()
Janino my tam dneska přišli jak indián na válečné stezce-i na obličeji a neříkala,že by se to nemělo tam mazat,tak nevím,abych něco nepokazila
![]()
Ahoj holky, všechny zdravím, jsem u našich a net moc nestíhám.
Jen jsem se chtěla zeptat LOUDALKY, jedeme dnes se sestrou a malým do Třeboně do lázní. Chodíš tam s autosedačkou,kde ji pak necháváš. Jo a jste vždycky jenom v tom brouzdališti nebo ho bereš i na chvilku do vířivek?? Jinak se už moc těším, jede tam se mnou kámoška se stejně starýma dvojčatama, takže to bude docela rodeo.
Dobré ránko. ![]()
Monino,přeju Riškovi brzké uzdravení.Prdelinka malinká a takovýhle trápení.
U nás byla noc lepší,než ty předešlé.Kojo ve 2,30,alepak už to s tím spaním nebyla žádná sláva.Ale prořvaná noc nebyla,tak dobrý.
Všechno nejlepší k osmiměsíčninám Aničce od Janiny a Jolince od Vvik
![]()
Krásné ránko, vstávali jsme s Vendulkou dneska už v 7 hodin, teda ona od 6 nespí, ale ještě se zabaví v postýlce. Před chvílí mi usla na puzzlíkách a teď mi jí vzbudili ti naši oknaři. Už aby byl barák hotový, protože je tu pořád rachot a borde a to nás po oknech čeká kompletní zateplení domu, už se fakt nemůžu dočkat.
Vykyno, někdy ekzém může časem vymizet. Já mám atopický ekzém od 6-ti měsíců věku a je fakt, že už ho nemám tak děsný jako když jsem byla dítko. Ale je fakt, že se mi přestěhoval na jiná místa, teď momentálně na ruce na prstu, takže nemůžu nosit ani snubák, prostě mi tam prstýnky vadí. Ale můžu doporučit koupat v černém čaji, u mě to prý dost zabíralo. Prostě uvaříš hodně černého obyč čaje a přidáš ho do koupele. A taky perfektně zabírá moře a mořská sůl.
Loudalko, na tu endokrinologii zajdi včas. Mě léčili od 9-ti let na zvýšenou pak na sníženou funkci a takhle mi diagnozy střídali asi do 15-ti let. Pak mi řekli, že mám Hashimotovu strumu (moje šť. žláza produkuje „sebevražedné“ hormony sama proti sobě), takže např. nesmím darovat krev, protože bych mohla někoho „nakazit“. Po nějaké době mi dokonce řekli, že moje šťítná žláza zakrněla a vlastně jí ani nemám. Léky beru od těch 9-ti let pořád stejné, jen mi mění podle potřeby dávkování. Ale už jsem si za tu dobu zvykla, v šesti letech to dokonce našli i mojí neteři, takže to je asi dědičné.
Monino, tak to je mi Ríši líto a Týnky samozřejmě taky. No snad se z toho oba brzo dostanou a budou v pohodě.
Doris, teda koukám, že jste si s domečkem taky užili a pohráli. Ale buď ráda, že je tvůj manžel takový nadaný, platit firmy, tak je to na mašli. Já chci jít taky do domku i staršího (né moc), ale manžel je zá:,–(ně proti, protože se musí cituji: čistit okapy, natírat plot, sekat tráva apod. No a okolo garáže to dělají x krát do roka a to jim nevadí, ale kolem baráku je hrozná práce. Tyhle jeho řeči mě kolikrát dohánějí k šílenství. Ještě k tomu, oni totiž mají v garáži málo místa (má jen přes 80m2) a tak mi kolikrát tahá krámy na auto do bytu (ten má nějakých 75m2), no ale v bytě nám to překážet vlastně ani nemůže, to přece nejde. Přála bych vám ten pohled do úložného prostoru sedačky v obýváku, to je samá náprava, most, nábojky apod.
Za chvíli jedu pro mamču do F-M po infuzi a naivně jsem si myslela, že manžel pohlídá Vendu. Omyl, mám mu jí dovézt do garáže, on se s ní projde okolo, opravdu jednodušší je nacpat jí do autosedačky, tu položit na kočár a jít dolů, kde bude manžel čekat s autem, protože to si bere do garáže, vždyť to mají asi 15 minut pěšky od domu a to je taková dálka. Ach jo..........
Jahůdko, vítej doma, to je klídek co? A o perličky se klidně poděl, už se na ně těším.
Zatím páčko Ivule
Vše nejlepší k dnešním měsíčninám Aničce a Jolince.
Loudalko, už aby se to tu zamklo, při tom mém pomlouvání rodiny.
Kami, já si ty fotky můžu vybarvit do čb nebo sépie už přímo ve foťáku, ale ještě jsem to nezkoušela vyvolat. Ale díky za odpověď. Zkusím a uvidím.
Zatím páčko Ivule