ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5648
4.2.08 10:33

Hezke rano,nejprve rychla odpoved ROXE: Roxo,autosedacku si beru s sebou az do bazenu.S malym jsme v brouzdalisti i ve virivkach,ale tam se mu moc nelibi.Ja ho teda moc nenechavam podbublavat,aby nemel namozene svaly z bublinek.Nejvic se mu libi v tom brouzdalisti.Jednou bylo ale uzavrene,tak jsme sli do velkeho a tam mu byla zima.Ale uzijte si to,my jedeme o vikendu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
4.2.08 10:44

Teda muzu vam rict,ze posledni dobou je to s Tomikem pri usinani boj,jak pres den,tak vecer,tak v noci.On muze padat unavou,ale bude se mi porad tocit na bricho.Jakmile odejdu a jeste nespi,sup a je tam.Tak ho musim drzet (dovolim mu otocit se na bok - tak ted vetsinou usina),druhou rukou hladit po tvari.On se nejdriv vzteka,ale pak zacne blikat a za chvili je tuhon.Ale navzteka se u toho.V noci vetsinou nemam silu a beru si ho do postele. A vite,co se mi dneska v noci stalo.Jdeme spat,Tomik u sebe v postylce.Ve 4 se vzbudim a mam kluka u sebe v posteli.Vubec netusim,jak se tam dostal.Manza ho tam nedal,to vim urcite.Nebrecel.Asi jsem ho proste spiciho prenesla k sobe :-).Jsem asi namesicni.Tuhle se mi stalo,ze jsem se probrala ve chvili,kdyz jsem ho chudacka budila a hrozne jsem se divila,proc ho budim.Me uz asi opravdu hrabe :lol: :lol: :lol: !!

JAHUDKO, uplne s tebou souhlasim - uzivat si lezicich,ale za to je s Tomikem ted hrozna bzunda.Kdyz zrovna nepada a netoci se v postylce :-)

NOVI,jestli to neni neci tchyne,tak ji tam klidne napisu :-)

MONI,snad bude Risulka brzy fit a Kika taky.

IVCO,zitra mame pohreb,ve stredu bych ale mohla,a pak to vzit rovnou ke kamosce na dalsi Kinderparty.Nebo to zvladnu ve ctvrtek.Mam jenom zatukat a oni mi vezmou krev a je to,ale dokopej se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
4.2.08 10:50

Dobré ránko,

včera večer se mi Sebík nevzbudil po té své slavné pulhodině. Dala jsem mu po UM ještě napít vodičky a spinkal bez probuzení. Pak sice brečel v noci, ale asi se něco dělo, nebot to jindy nedělává.

Holky já jdu zítra do práce. Mám učit 3 hodiny týdně a celkem se bojím. Neučila jsem 10 měsíců a pořád na mě působí kojo demence, i když kojím jen jednou denně. To bude síla.

tak já jdu raději něco dělat. Sebík spinká, tak bych mu měla jít vymyslet nějaký oběd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
4.2.08 10:50

LOUDALKO, ničí tchýně to zaručeně zatím není a i tak počítám, že si na to ještě min. 20 let počká :lol: Díky :!

Všem marodům přeju brzké uzdravení, ono fakt není s těma nemocema o co stát… tak ať se vás brzo pustí :wink:

A všem oslavencům přejeme všechno nejlepší :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
4.2.08 10:53

Ahoj holky!!

Jste nehorázně ukecané, já nemám moc času, takže to nemůžu ani dočíst… :( No a tím pádem nemůžu na nic reagovat!! :roll:

Jinak u nás je KRIZE s velkým K

Večer se princezna budí co hodinu - jenže teď už to není z důvodu, že by byla na bříšku!! Máme podezření, že jí lezou zuby!! Zadní!!! :( Je teď více ukňouraná, moc si teda nepohraje sama - dá se říct, že vůbec!!
Navíc jí manža našel bulku u podpaží - a co jsem tedy četla, je to zduřená žláza po očkování TBC - nasazují se na to ATB a pokud se nezmenší tak se jde vyřezávat!! Nooo, to mám tedy fakt radost!! K dr jdu až příští pondělí, protože dneska mi nemá kdo ohlídat věci v čekárně a manža má auto… Joo a taky pořád více blinká, takže to tak celkově stojí za … :cry:

Jsem totálně KO, nemám sil ani něco dělat, chtěla jsem jít s malou ven, ale nějak to nejde, takže jsem jí uložila do postýlky a já jdu hodit nohy na stůl… Doufám, že to všechno brzo přejde, jinak nevím jak to zvládnu!! :cry:

Jo a ještě mě vytočila jedna osoba…ale nemůžu tu o ní psát, neb si nejsem tak úplně jistá, zda -li to nečte!!! A není to tchýně!!!

No, tak se omlouvám za samé pozitiva!!!! :roll:

• Citovat
  • Upravit
5648
4.2.08 10:53

Tak holky,uzaviram tuhle diskusi a jdu psat webmastrovi - souhlasite?Pisu vsechny ze seznamku a Jirabobes.Uvidim,za jak dlouho se nam ozvou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
4.2.08 11:04

Hani, neboj bude líp. Navíc tahle diskuze se brzo zamkne a pak můeš nadávat na koho chceš. My mu/jí to neprásneme. Že jo holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
4.2.08 11:09

Krásné dobré ránko přeje Domísek a Kačenka :P :D :P

Musím nejdříve došíst napísmenkované, tak budu číst postupně a postupně reagovat. :wink:

Jinak všem děkuji za gratulky k narozkám (akorát připomínaj že stárnu, fuj) a k Domískovým pidinarozenkám. :) :)

Na dnešek jsem se uplně luxusně vyspala, sice jsem si usnula u seriálu,ale budiž, a malej mě vzbudil v půl desáté. :)

A čistěj mi tu před barákem kanalizaci hovnocucem, a to je smrad to je strašný, mám zavřené okna, ale klima to sem stihla natahat než jsem ji vypla. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
4.2.08 11:11

tak uz je to odeslano :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
4.2.08 11:14

Dobré ranko, tak já jsem dneska vyhlásila den nic nedělání. Teda akorát hodím prádlo do pračky a uvařím si nějakou ňamku, jinak budu sedět v ohrádce a učit malou MÁMA. :lol:

MONI, to je teda hrůza, takhle najednou obě děti a jedna lepší nemoc než druhá. Tak ať se chudáčci brzy uzdraví.

Jinak teda doma dělal všechno Martin a náš taťka. Ten nám dělal obklady a štuky, protože to Martin neumí. Ale zbytek všechno sám. Fakt je neuvěřitelně šikovnej. Kdybych měla napsat všechno, co tu udělal, tak mi nestačí jedna stránka. A taky si myslím, že by i ty obklady zvládl, ale holt náš taťka je machr v oboru, tak Martin si netroufá a radši řekne jemu.

No já se už těším, až se to tu zamkne, to budu pomlouvat jak divá. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ba ne, mě už to ani nebaví rozebírat, to je pořád dokola. Ale když mi zvednou mandle, tak to já si postěžuju, doma to nejde, to musím opatrně a volit vhodná slova, jinak bych taky mohla narazit. Martin sice stojí při mně, ale znáte to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
4.2.08 11:22

No a já pořád plánuju ten bazén, neuvěřitelně se tam těším, ale pořád to nejde. Nejdřív měla malá rýmu, pak jsem to dostala a na tampóny jsem alergická, takže nic, pak asi tejden klid, jenže to zas nebyl den, kdy bych někde nebyla a pak jsem to znovu dostala. Teď, když mi menzes skončil, tak mám zas problémy, protože naši měli doma voňavej hajzlák. Já si neuvědomila, že mi vadí a teď trpím.Nevim, jestli to někdo znáte, ale je to děsnej vopruz. Patlám si tam bílý jogurty a vůbec se mi nechce jít k doktorovi, ale asi budu muset. :roll: :roll: :roll: Takže se do bazénu asi nedostanu. Na druhou stranu až bude malá sedět, tak to bude jednodušší a nebudu jí muset tahat v autosedačce.

A to jsem se chtěla zeptat, to jí pak musíte mít mokrou, ne?

Já jsem fakt exot. Dvakrát do čtrnácti dnů menzes a navíc při plným kojení, to se jen tak nevidí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
4.2.08 11:23

Dobré skoropoledne.

MONI, vy si taky užíváte :cry: . My se snažíme neštovice chytit jak to jde a zatím prd.

HANI, držím palce, ať je líp.

Už se těším na zamčení :wink:

Od včerejška jste toho tolik napsaly, že jsem to jen prolítla.
Jdu vařit oběd. Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
4.2.08 11:33

MONI - mě právě doktorka řekla, že se pudr už teď moc nedává, že na neštovice v obličeji ona dává Imazol, ale aže se s ním může mazat všude, a že místo pudru je lepší genciána, jenže ta strašně barví a to by ty děcka byly fialový od hlavy až k patě. Ono co dr. to jiný názor, takže já Tomíka namazala jednou genciánu, pak už Imazolem nebo tím pudrem a pak už jsem ho nemazala vůbec protože nechtěl držet, a zdrhal a vztekal se, a taky se to zatáhlo. Akorát bacha ať si to moc neškrábe, protože Tomášek má jizvičky na nose a na spáncích. U kluka to ale až tak nevadí… navíc má jizvu na nose jak se praštil o roh obývací stěny, tak je prostě frajer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
4.2.08 11:33

DOTAZ: Máte ještě někdo ty stroupky v hlavičce? Vím, že se to tu už probíralo, ale mně řekla dr. , že to nemám ničím mazat, že to samo zmizí. Jenže to pořád má. Vepředu má úplně žlutou hlavičku. Čím jste to mazali? Ségra mi řekla, že to mám promastit olejem hodinu před koupáním a pak jí to umýt. Ale olej jsem už zkoušela a nepomáhal. Navíc jsem jí to mastila ráno a pak byla celej den jak santus, jak je vlasatá. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
4.2.08 11:47

DORIS - Anička jich moc neměla, ale ségry Kubík toho měl hodně a jim na to pomohlo promazávat Excipial Lipolotion, sice to měl takový ulízlý, ale pak se to vyčesalo a umylo a už to má lepší. Já to mazala olejíčkem a trošku olupovala nehtem :oops: ale Anička toho fakt moc neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí