Poradna duly
Jana Čurdová
LOUDALKO, já dala kalhoty, co jsem nosila v těhotenství pryč, ještě to teda nebyly přímo těhotenský, jen takový od vietnamců na gumu, protože se znám. Nosila bych je a nenutilo by mě to hubnout, protože by mě nikde netlačily. Vytahla jsem ryfle, který jsem nosila před těhu a průběžně je zkouším. Dvoje už oblíknu, ale do těch, co bych zas chtěla nosit mám ještě daleko. No a podle kalhot vidím, jak se mi změnila postava. S tím že jsem nikdy neměla štíhlej pas, i v době, kdy jsem byla hubená, jsem se jakž takž smířila, ale teď je to přímo katastrofa. Teď bych se v:,–(ila, že mám v pase víc než přes zadek!
Ahojte!!! Tak a já si potřebuju odpočinout. Dala jsem si 3v1 a jdu relaxovat čtením vašich příspěvků ![]()
Doris , no já to asi až přehnala, já se omlouvám, ale to bych já fakt udělala. Když se naštvu, nemůžu se udržet
Máš pravdu, že dohadovat se s rodinou je to nejhorší. Taky asi proto jsem v naší rodině (z manželovo strany) vždy ta nejhorší já. Ale zase si říkám, stejně mě neberou, tak ať mají aspoň proč. Já si ulevím a pak je mi zas fajn. Jseš dobrá, že to takhle dobře zvládáš. Tak hlavně ať ti tak pevné nervy vydrží furt.
Taky gratuluji k první spapané skleničce. U nás to byla hrušková a já dokonce ten etiket i schovala Kačce do deníčku. ![]()
Renko , myslíš stroupky na hlavičce? Tak ty jsme měly také. vmasírovala jsem Kačce na hlavičku pár kapek obyčejného olejíčku, tím jak se mimča mažou po koupání , nechala působit a za hoďku vyčesala a už tam nemáme ani Ň. Šlo to hezky dolu, až jsem se divila. A přiznám se, že jsem ani nevěřila
A teď koukám a stejně tak to dělá i monina, no tak nic ![]()
Moni , aha, já jsem ale popleta ![]()
Jani , mooooc díky!!! Jsi zlatá!!! SZ jsem ti tedy poslala, ju?
Loudalko a vlastně i všichni ostatní. Tak to čubrním, to jsem teda asi určitě poslední příchozí, když se to tu bude uzamykat. Tak to jsem ráda, že jsem to tak krááásně stihla ![]()
Jahůdko!!! Gratuluji!!!! Kájinka je šikulka
Svatá pravda, to jak píšeš, že je klid, když jen leží. Naše Kačka tedy ještě nestojí, ale zato si furt sedá a staví se na kolínka. Ale takový přebalování, to je teda něco…
Všem marodům přeji co nejvíce zdravíčka!!!!!!
Já bych sem taaaaak ráda hodila taky nějakej obrázek pro potěšení, ale bohužel nevím jak. Holky prosím, POMOC!!!
Rominax - Musíš ty obrázky mít někde na netu, kdekoli, tady v galerii, nebo si založit svou třeba na centrumu, nebo na rodině. Jak chceš, nebo pokud už někde nějakou máš.
Pak až ta fotka bude na netu, třeba v té galerii tak na ni klikneš, aby byla velká a pak na ni klikni pravým, dej vlastnosti a zkopíruj url adresu obrázku, celou.
A pak tady v psaní příspěvku klikni na img, vlož tu adresu a klikni znovu na img. a bude tady obrázek.
![]()
Když budeš chtít pomoct nebo poradit jak vložit fotky sem nebo si založit album třeba právě na tom centru, tam to maj pěkně udělané, tak řekni.
Wild, díky, já to zkusím. Ty se mě vždycky tak hezky ujmeš, to je hezký!!!
Tááák, malej mi vytáhl napájení z nouta. Bezva.
Romčo, neni zač, já ráda pomáhám. A vysvětluji. A taky rychle píšu a pokud tu jsem tak pohoda.
![]()
Ahojky, ještě dočítám, ale abych nezapomněla, Monino na neštovice je dobrá genciálka, nevím jestli Ti to tu už někdo nenapsal. Píšu radši hned, jednak abych nezapomněla, to víš už mám svůj věk, a jednak abys sis ji stihla sehnat. Pozor špatně jde prát. Nebo se taky používá Fenistil kapky, ale ty jsou jen na předpis, a nebo Fenistil gel.
Jdu dočítat.
Jééééé ono to jde, já mám RADOST!!!! Díky, díky, díky!!! ale když bych chtěla fotku, ktrou mám uleženou jen na počítači, ne na netu, tak to nepůjde?
Romčo, ne, to nejde, musíš ji právě nejdříve nahrát někam na net.
Takže asi tak.
A nemáš vůůůbec zač.
Loudalko , pokud by jsi chtěla tak ti nějakej seznámek připovytvořím, stejnej, nebo trošku jinej, jak by jsi chtěla. ![]()
Rominax, ulož si jí nejdříve do galerky červen 2007 a pak jí dáš sem, stejně jako předcházející obrázek.
Zkouším z fotky na mimibazaru ![]()
http://img4.mimibazar.cz/…/f801373.jpg
Zachumlaná Kačka jako sněhuláček
Novire, děkuji za info. Mužíčkovi se to ale moc nelíbí tak tu nabídku nevyužijeme,ale i přesto díky.
Jupíííííííííí!!!! Taky se to povedlo!!! Tak já jdu na tu galerku
Tahle byla jen ukázková ![]()
přeji krásné odpoledne,
tak jsem tu asi 2hodiny dočítala poslední moje zmeškané stránky. Budu reagovat už jen na novější příspěvky. Doufám, že mi to odpustíte a pochopíte.
Loudalko - upřímnou soustrast.
Jahůdko - to je dobře, že už máte kyčle v pořádku. A jinak tě obdivuji jaké máš nervy (vůbči tchýni). fakt
Doris - stroupky se nám teď taky znovu objevili. Zkus co tu holky radí a uvidíš co vám pomůže.
Vyky - Loudalko taky mám problémy se štínou žlázou několik let. V těhotenství a kojení mi více hlídají protože hormony hrozně řádí a docela se mi to dost zhoršilo. Vyky neboj kojit v poho můžeš. Doktor určitě řekne co a jak.
Jinak všem marodům a oslavencům rychlé a bezbolestné, beznásledkové léčení.
Oslavencům všem - a že jich tu bylo dodatečně vše nej nej nej.
a musim se s vama podelit o zpravu. Ted mi kamaradka napslala sms - narodila se ji dcera. Tak vzpominam a trosku ji to zavidim.