ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1604
5.2.08 09:04

tak mně to emajlem přišlo, ale zase nevim, kam mam jít. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
5.2.08 09:08

EURY, najdi hlavní stránku diskusí a úúúplně dole, nad seznamem přihlášených uživatelek je maliný řádek „skupiny“, tam už Červňátka 2007 najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
5.2.08 09:10

dobré ráno,
v diskuzním foru si najeďte až dolů, je tam řádeček skupiny a ten když rozkliknete, tak si najdete červňátka 2007 a mělo by vás to pustit do té naší uzamčené skupiny.

Zorko - ty asi taky nejsi na seznamu jako WILD a KACULKA´, tak se přihlaš jako čekatelka - stejný postup jako výše - a LOUDALKA až se přihlásí, tak tě autorizuje. Ono jak je nás hodně, tak se asi při posílání seznamu někdo ztratil, ale my vás holky nedáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
5.2.08 09:41

Tak jsem projela seznámek a na seznámku nejsou a tak musí počkat na autorizaci SAARKA,WILDCAT,VIVINA,KACULKA,ZORKA,IFCA ZE SOFIE. :wink: Ale nebojte my vás nedáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
5.2.08 10:03

ááááááchjo, absťák bude přetrvávat. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
5.2.08 10:28

Tak když nemůžu na e-mimino, tak že bych alespoň doma uklidila??? No myslím si, že to nehrozí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
5.2.08 10:30

Taky jsem měla takové myšlenky, ale nějak mě přešly. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
5.2.08 10:31

Spíš asi naložím malého do kočáru a půjdeme ven, je tam krásně a svítí sluníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
5.2.08 13:12

No, tak koukám že dneska mám smůlu asi na celý den. Tak nic no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.2.08 14:09

Ahojky,
Eury, máš moc krásnou fotku mimíska - takhle nějak taky vypadáme po jídle :D I když Davídek už metodu jak se co nejvíc ušpinit zdokonalil. Když ho krmím tak kdykoli mu dám lžičku do pusy tak začne foukat, líbí se mu jak to bublá. Takže si asi pořídím skafandr na to krmení :P :P
Já se do té skupiny dostanu, ale nevím na co mi to je? Je tam nějaká další diskuze, nebo proč je to založené? Asi mám blbý dotazy, co?
Dneska jsem si konečně dala svoje oblíbené jídlo - fazolky s kukuřící v červené omáčce… mňam… no uvidíme, co na to Davídek :D :?:
Venku je krásně, jdeme ven… ahooooj
 Hermi

• Citovat
  • Upravit
101
5.2.08 14:10

Zapomněla jsem se přihlásit… tak to napravuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
5.2.08 14:13

Ještě mě tak napadá:
máte ještě někdo dečku na kyčle?? My jí pořád máme, stále máme nedovyvinutá jadýrka, docela ho to brzdí ve vývoji. Začal se teprve nedávno přetáčet, pořád nesedíme. Zato už se otočí i v dečce :D couvá jako rak… ale k lezení je ještě daleko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
5.2.08 14:24

Ahoj, ta další diskuze je proto, že tady to může číst každý, tamto pouze ti, kteří jsou v seznamu schválených. Jinak řečeno, soukromá diskuze pouze pro zvané. :wink: Z důvodu vylévání si srdíček na některé členy rodin a ti by to vylévání srdíček neměli číst nebo´t by to napáchalo další škody. :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
5.2.08 14:25

A byla jsi v našem seznamu, tak tam jsi, to jen já ne protože se na mě jaksi zapomělo a na pár dalších. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
5.2.08 16:39

ahojky-právě jsem se sem po velmi náročném dnu dostala a mě to taky nechce pustit-a nic mi emailem nepřišlo :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
a to jsem si uvařila kafčo,že jdu za váma pokecat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital