ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8561
4.2.08 11:53

Tak jsem vás odčetla. :wink:

Doris - Pěknej kapsář a dobrej nápad, až budu mít ohrádku tak možná něco takovýho vymyslím taky, pokud mi ta ohrádka bude jěště k něčemu dobrá vůbec že jo. Achjo. :?

Loudalko - Taky upřímnou soustrast. :wink: Ale jak říkáš, už na to měla věk. Mě když umřela babička, už to bude 8 let, tak jsem se z toho dlooouho vzpamatovávala, chce to čas a klidně breč. Já brečela i za 3, 4 roky, nemohla jsem se s tím smířit, nemohla jsem o ní mluvit, nemohla jsem slyšet tu melodii co hrála v obřadní síni, bohužel to byla písnička co ji občas hrajou v rádiu a já dycky začala bulet jak malá holka. :cry: jen mě mrzí že se nedožila pravnoučátka, ale zase měla 9 vnoučátek.

Jinak včera jsme byli u kámošky, protože bydlí za řekou a máme tu přívoz tak jsme se přeplavili a její přítel pro náís sjel jen dolu, pohoda. Půjdem spolu na tu školu, budu se muset začít učit nebo ty přijímačky neudělám. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
4.2.08 11:55

Holky díky za podporu :wink: :wink:
Hani bude líp-musí
Doris Ríša to měl taky jen trošinku-před koupáním jsme to namazali olejíčkem a vyčesali hřebínkem-ale takovým tím se zubama-né tou štětkou-nebo já nevím ,jak bych ho popsala a pomohlo to hned,švagrové jsem to radila,ale netuším,jestli to udělala,páč Venda to má pořád :nevim: :nevim:
Jani to aby se neškrábala říkám od včerejška tak 100krát do hodiny-no snad to k něčemu bude,že jí říkám,že bude mít jizvičky :wink: :wink:
vařím hřibovou polívku,do toho se vzbudil Ríša ,tak to tu budeme muset nějak zvládnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
4.2.08 12:02

Ahoj spisovatelky!
Jsme zpátky ze slovenska, velká rodina, samý kravál, Andulín z toho byla na nervy, ale jinak ok.
KAMI Musím pochválit pěknou fotku Štěpánka!!!

MONINO ať se ti děti brzy uzdraví! Jo ještě: kdyby pan král Richard nebyl kluk, tak si myslím, že je to tvůj KLON!!! :lol:

jinak všichni máte pěkná hnízdečka a samozřejmě dětičky!!!

LOUDALKO fakt jsi mě pobavila s tím tomáškovým buzením! Chudáček malej!!! :lol:

Zítra v den svých osmiměsíčnin jdeme k mudře tak nahlásíme míry naší modelky!

Nic, dítě mě volá - už fakt volá - mam, mama, ma… Chich je to super!
Tak až to tu bude zamčený, tak doufám, že najdu klíče!!!!
Papapapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
4.2.08 12:14

DORIS, náš Tobík to má taky, už je to sice lepší než dřív, al drží se ho to furt… Martin mu to po koupání vyškrábává nehtem, já na to nemám, strašně mi to vadí :oops: Já si stejně myslím, že jde jenoum o estetický dojem, že to těm mimčům v ničem nevadí, tak to neřeším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
4.2.08 12:16

Doris, tak to máš s MS dobrý. Já už kojím jen jednou denně, jen tak na cucnutí, prášky už 10 dní neberu a nic. Stoprocentně to budu mít na dovolené.Při mém štěstí. Tak nevím co je lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
4.2.08 12:22

Tak se zase potvrzuje, že každý má co nechce :lol: Já jsem MS od porodu ještě neměla a přitom bych to brala, protože chceme co nejdřív druhého sviště ale, jak otěhotnět bez ovulace když MS ještě nemám, že? Ale teď v únoru jdu na gyndu, tak se na to zeptám dr. Jsem zvědavá, co mi řekne… No nejspíš asi že mám počkat, stejně mi žádné prášky (na podporu ovulace) kvůli kojení dát nemůže, co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
4.2.08 13:02

BEDHANN, drž se, Bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
4.2.08 13:10

ZUZKO, koukni sem :wink:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

… a je z Ostravy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
4.2.08 13:21

Ahoj, tak jsem snad konečně vyzrála nad naším nežravcem Activie. Dělám ji speciální míchanici s ovocnou přesnídávkou od Sunarky, ona je sice bez cukru a všech sajrajtů,ale zdá se mi docela sladká tak tam ještě přimíchám bio jablečnou přesnídávku ta není tolik sladká,aby si zase moc nezvykala a už to baští. Huráááááááá

Všem nemocným držíme palečky,ať je brzy líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
4.2.08 13:23

LOUDALKO? díky. Mějte se, moc se sem teď nedostanu,tak snad Vás po zamčení najdu. Možná Vám pak taky něco prozradím…Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
4.2.08 13:52

Dneska nam meni lino.Nevim,jestli jsem to uz psala.Kdyz tak se omlouvam.Delali nam sterky na chodbach (podklad pod lino),tak nesmime od 8 do 14,30 opoustet byt.Nejdriv rikali jen do 13,00,ale je to porad mokry,tak jeste dyl.Dneska je u nas tak krasne a my drepime doma :-(.Az prijde manza z prace tak jdu koupit Tomikovi mlicko a presnidavky a musim si koupit nejake obleceni na ten pohreb.Nemam zadne kalhoty.Tchanovi vloni jsem sla v cernych tehotenskych.No uz jsem premyslela,ze bych si je vzala.Bricho mam asi tak stejny jako vloni v breznu :lol:

DORIS, ja autosedacku pak fenuji fenem v satne :lol: .Na stroupky v hlavicce dostala kamaradka nejakou masticku.Meli toho opravdu moc.Ale chodi s tim na kozni.Oni teda tam chodili uz s vyrazkou,tak jim lecila i tohle.Zkusim ti nazev te masticky zjistit :-).Jinak nam pomaha excipial,namazu a vycesu

WILD, prijde mi,ze babicku zvladam lip nez vloni tchana.Je pravda,ze jsem byla tehotna a hrozne me mrzelo,ze se nedozil vnoucka.Babina byla super,ale zitra si pobrecim a zivot pujde dal.

Jééé ja se těším,az to bude zamceny,jak budeme psat i ty nejvetsi drby :-).Uvidime,kdy se ozvou.Nebojte klice najdete vsechny a kdyby ne,tak se mi ozvete a ja vam je poslu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
4.2.08 14:33

DORIS, nás se stroupky taky pořád drží. A vlásků máme taky hodně, takže ti rozumím :D Já na to dávám ten Excipial a vyčesávám kartáčkem na zuby, měkkým. Je ale pořád o něco tvrdší než origoš kartáč na vlasy, tím nám to nejde. Já jí to dělám večer a hned pak meju hlavu, jinak je taky jak santusák. Už to měla několik měsíců dobrý a asi před 14 dny se to vrátilo, ale už ne tolik.
Holčičky spinkají a to máme jít odpoledne na návštěvu ke kamarádce, prostě klasika. Spí, jen když se to nehodí :roll:

BEDHANN, bude líp. S tím blinděním jsme na tom uplně stejně. Taky mám pocit, že je to spíš horší. Dnes po ranním koju hodila po dlouhé době dokonce oblouk, fakt děs :evil: Máme už poblitý uplně všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
4.2.08 15:18

Pěkné odpoledne. Tak kyčle jsou v normálu. Máme dávat dečku ješ 2-3 týdny na noc, aby to sundání nebylo skokem. Ha ha ha. My ji už nemáme 2 měsíce, ale to ortopedka neví. Doporučila nám spoustu sportů pro naši aktivní Kajinku.

Mám už i nakoupeno, v relitce jsem strávila hodinu a pak jsem musela něco vyřídit v bance. Jen za kolegy v práci jsem nebyla. Nestíhám. Dneska jsem zapřažená jak kůň. :-(

Ještě hodím bůček pro manžela do trouby, počkám na kamarádku na hlídání a jedu vyzvednout manžela a jdeme dělat odhad na byt. Pak jedeme ověřit podpisy. A večer padnu jak zabitá v osm s Kajkulí.

Ne nebojte, napíšu u kávičky slíbené perličky z víkendu. ;-) IVULE je určitě už po nich žhavá. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
4.2.08 15:52

TAk holky, jsem si báječně zacvičila, mezitím, co malá spala venku v kočárku. Stihla jsem se i celá odchlupit a jsem zase kočka! :lol: :lol: :lol: I prádlo jsem pověsila. Malá je prostě zlatíčko.

Dík za rady ohledně stroupků. Hned až půjdu kolem lékárny, tak koupím ten ex něco. Dneska zkusím ten olej a malej hřebínek, třeba to taky půjde.

LOUDALKO, to je dobrej nápad, s tím fénováním sedačky. Si to musím pamatovat, třeba se dostanu do toho bazénu dřív, než bude malá sedět.

Holky, já jsem vyřízená z těch Dorisky nových hovínek. Konečně to neleze zádama a nohama. :wink: A jak jsem se toho bála, tak se mi teď příkrmy začínají líbit. Dneska jsem ani nedokojovala, prostě nechtěla, tak jsem si říkala, že to přes poledne můžu klidně někam vyrazit a malou nakrmí i babička. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
4.2.08 15:52

Ahojte,

nějak jsem vás pořád nemohla dočíst, jsem ráda, že jsem to stihla před uzamčením, abych neměla problém, hlásím se tak, že v historii zadám poslední navštívenou stránku, jak se znám, tak než by mi došlo, že jsme zamčené, tak bych se pořád snažila prokousat do diskuze.

Loudalko, přeji upřímnou soustrast, fotečka babičky s malým vhrnula i mě slzy do očí..

Kami, ta fotečka Štěpánka je krásná, určitě jsi si v termálech krásně odpočinula.

Kaculce přeji at se brzy uzdraví.

Moni, to je radost mít obě děti nemocné, tak at jsou brzy oba zdraví.

Doris, manža je šikovný a vůbec nevadí, že to ještě nemáš podle svých představ, je to hezké si postupně dům zařizovat. A s tím synovcem, možná by bylo lepší, kdyby jsi reagovala když se to stalo, já bych to určitě udělala, malé děti by měly vědět, když dělají něco špatně. Já osobně nechápu rodiče, kteří učí své děti mlátit rodiče nebo kohokoli jiného a ještě je v tom podporují. Já malé už ted naznačuji, že nemá bacat.

Jahůdko, vítej po strašidelném víkendu, tchýně je trochu zvláštní. :lol: :lol:

Zuzko, tak ty ode dneška učíš, tak doufám, že do toho zase zapadneš a užiješ si to.

Wild a Jani, vše nejlepší k narozeninám

Vyky, to je mi moc moc lito s tou štítnou žlázou i s exémem Janýska

Bedhann, malá se mi víc jak týden budí v noci pořád, myslela jsem, že to je těmi teplotami a nemocí, ale už od soboty nemá ani horečku ani teplotu a pořád je vzhůru. Včera jsme šli spát v 10, vzhůru byla už v 11 a do 4 co hodinu. Pak už usnula do 8. Trvá to už dlouho, začínám být pěkně unavená.

Ted spinká, tak jdu pokračovat v pondělním kompletním úklidu. Mějte se hezky

Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí