Poradna duly
Jana Čurdová
No děkuju Moni. Myslíš ten mantinel? Ten je ze zbytků látek, co jsem našla. Ale nakonec se mi líbí. A to bylo taky dráma. Martin chodil a študoval, kde by se Doriska mohla zaháknout nebo uškrtit a podobně. Tak původně jsem chtěla, abych ty pytlíčky mohla sundat a vyprat zvlášť, ale nakonec jsem je musela veprostřed přišít knoflíkama, aby tam Doriska nemohla strčit hlavičku.
Ale asi má pravdu. ![]()
Chtěla jsem vás taky pozvat na návštěvu, jak jsme si to tu zvelebili, ale to byste musely vidět, jak to tu vypadalo předtím.
MONIKO, koukala jsem do galerky, Ríša a Kikča jsou ti tááák podobní, to je úžasný ![]()
Doris, no vidíš jaká je Doriska šikulka, spapat celou skleničku brokolice, podle mě je hrdinka. Vendulka ji plivala do dálky, teď si sice zbaští, ale smíchanou s ostatní zeleninou. A jsi šikovná švadlenka, ten mantinel vypadá moc pěkně.
Monino, teda ta tečkovaná Týna je kouzelná, hlavně ten výraz v obličeji je všeříkající. Hlavně ať ji brzo ty neštovice opustí a máte klid.
Kami, Štěpulka je šikulka. Mám dotaz dají se vyvolat z digitálu i ty černobílé (nebo jiné barvy než barevné) fotky normálně? Mám raději osobně černobílé fotky, ale ještě jsem je nevyvolávala.
Monino, já to právě dopoledne zvládala tím, že manžel si vzal Vendu na necelé dvě hoďky ven v kočárku. A asi budeme slavit, protože to bylo poprvé od té doby co je Vendulka na světě. Ještě nikdy ho nenapadlo, že by jí mohl vzít na procházku sám. Ale myslím, že to i teď nebude dělat často abych si náhodou nezvykla.
Zatím páčko, jdu pomalu do hajan. Venda zase nevečeřela, tak je to asi definitivní, že bude baštit UM až během noci, ach jo.....
Dobrou noc Ivule
Hezky vecer! Tak nas Tomik jeste nespinka
,je plny elanu.Za cely den spal cca 1,5 hod.,ale cely den nic jineho nedelal,nez se smal.Je to pro dnesek ten nejhodnejsi a nejusmevavejsi kloucek pod sluncem.Ted lezi na puzzlikach,kdyz ho dam do postylky,tak se tlemi na cele kolo,hejka atd.,tak ho vzdycky vyndam a je s nami v obyvaku.Na spanek to zatim nevypada.
Diky vsem za projeveni soustrasti,ale jsem opravdu v pohode.Ve stredu je rozlouceni jen v rodinnem kruhu,tak si musim sjednat hlidani.Asi reknu sestrence.Ma po zkouskach a nabizela se.Zitra ji musim zavolat,az budu vedet jestli je to opravdu ve stredu.
ZORKO,tak toho koukam,mas taky posledni dobou dost.Doufam,ze vysledky ti dopadnou nejlepe,jak by sis prala.
Novire myslíš??já to totiž nepoznám u nikoho-max.když je to jak přes kopírák
![]()
Holky díky,snad to proběhne v pohodě a nebude se Kiki moc škrábat,aby neměla jizvy.
Doris jo ten mantinel jsem myslela-fakt moc pěkný
Kami to je tak moc krááááááááááásná fotka-taky mám moc ráda čb(nebo v hnědo)
máme puštěné„jak se krotí krokodýli“ , tak vás pro dnešek vypínám-moc toho nepísmenkujte,at to zvládnu zítra dočíst
brou
![]()
MILÉ MAMINKY, KONEČNĚ JSEM DOSTALA MAIL OD WEBMASTRA EMIMINA,TAK ČTĚTE.ŘEKLA BYCH,ŽE NENI NA CO ČEKAT A KDO SE NEPŘIHLÁSIL DO TEĎ,BUDE O TO PRACNĚ ŽÁDAT.POSLEDNI MOZNOST DO ZITRA.ZITRA BYCH TO ZAMKLA PODLE JEJICH INSTRUKCI,AUTORIZUJI /DAM DO SEZNAMU/ VSECHNY NA SEZNAMKU, I TY KTERE SE DLOUHO NEOZVALY.CO VY NA TO?
A tady je cely mail od webmastra
:
**Omlouvám se tedy za pozdní odpověď.
Pokud chcete fórum uzamknout, probíhá to tak, že je vytvořeno nové uzamčené
fórum, kde správkyně fóra povoluje vstup konkrétním lidem.
Potřebuji od Vás znát jméno té, která se toho ujme.
Pokud mě ještě pošlete jména (přezdívky) holek, které tam budou moci
vstupovat, můžu je při založení hned autorizovat.
Přeji hezký den, Zdenek**
jo a nasla jsem docela zajimavy clanek,kdy zacit s botickami,tak si ho prectete: http://www.obuv-kuze.cz/…/view/32/30/
CHODBA
KUCHYŇ
OBÝVÁK
Tak tohle jsem absolvovala v těhotenství.
Až když jsem přijela z porodky, tak bylo všechno hotový, kromě chodby.
JANI, který den se chystáš na ten Chodov? Já už bych chtěla tenhle týden jít s Ájou na cvičení a výtvarku, takže nemůžeme v úterý a čtvrtek dopoledne.
Jinak jsem zvládla návštěvu u sestřenice. Malej má už tři kg a je slaďoučkej a hlavně skoro celou dobu spinkal. Cestu autem jsem taky zvládla, ale potřebovala bych víc jezdit. Aspoň jsem si odpočinula od těch našich cácorek. Manža se s tím teda moc nepáral. Když jsem přijela, Lůca byla přikurtovaná v lehátku, s dudlíkem a hračkou v ruce. Byla ale čerstvě po jídle a jelikož je pořád dost blicí, taky ji dávám po jídle do lehátka. Ale rozhodně ne s dudlíkem
No ale spolkla jsem jedovatou slinu, byla jsem ráda, že jsem mohla vypadnout.
Opravdu krásné fotečky neštovic i unaveného Štěpulky. Musím se naučit vkládat fotky,abych vám sem mohla vložit svoje dračisko.
Po uzamčení dostaneme asi nějaké heslo,že?
Dnes už fičím do hajan,dobrou noc všem a kráásnéé sny a alespoň pár klidných hodin spánku vkuse.
A ještě se omlouvám, že jsem kapánek zahltila galerku. Tak vás vítám na návštěvě. I ložnici bych našla, ale už tak je toho moc.
No a LOUDALKO, já souhlasím s uzamčením. A jestli to dobře chápu, tak jdeme všichni jinam a tahle diskuse bude normálně otevřená? To je blbý, to budou pořád důkazy pro tchýně.
Ale aspoň tak. A jak se to dozví ty, co tu dlouho nebyly? To třeba na konec napíšeme vzkaz?
No asi budeme muset napsat vzkaz a nebo poprosit webmastra,aby ta nova mela stejny nazev a tuhle zrusit,tak by nas i ty dlouho se neozyvajici nasli,ale pak se musim domluvit s nekterou z vas,ktera umi udelat seznamek (treba myslim ZUZKA),jak se to dela,protoze ja to porad delam upravou toho posledniho pres citovani.Jak me to naucila Helenis nez sla do porodky,kdyz nam to dala Popelka.