ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10773
2.2.08 21:13

Dobrou IVULE. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
2.2.08 21:14

Jahudko,koukam,ze ta tvoji tchyne je TCHYNE s velkym T :-(.Snad Karolinku nevzbudi :evil: .Rekni ji,ze je sobecka (ze ji to vzkazuji),ze kdyz spi ona,tak je taky nerada rusena !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
2.2.08 21:18

Jahůdko,fakt výborná tchýně :evil: .Pevný nervy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
2.2.08 21:22

LOUDALKO, vyřídím, ale abych to přežila. ;-)

IVONELO, jo je bezva, píšu to tu pořád. :-(

Už zase něco šoupe. :evil: :evil: :evil: :evil: A to normálně chodí spát v osm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
2.2.08 21:25

Teď drhne kartáčm dřevěnou podlahu. Kobere je už položený, tak pokud to na to položí, tak to pěkně zatuchne. :-(

Dnes se mi chlubila, že má ve skříni župan od svých 15 a jestli prý nechci nějaké oblečení. Má to z roku raz dva a bud mi to cpát. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
2.2.08 21:26

HOLKY, musíme to co nejdřívě zamknout, protože manžel se mě pořád ptá o čem si tu píšeme. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
2.2.08 21:32

JAHUDKO,tak kdyby blbost nadnasela,tak ta tvoje tchyne lita jako holubicka :D .Karolinka jeste spinka?

ad zamknuti - uz jsem psala 3× a nic :-(,ale ja je budu otravovat,dokud nedosahnu sveho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
2.2.08 21:40

A ještě jedna perlička. Dneska si stěžovala, že bude doplácet za vodu a elektřinu. Nechce moc topit a šetří na uhlí. Ale já malou mrznout nenechám, tak jí topím přímotopem a koupeme jí taky denně. A nakonec z ní manžel vytáhl, že jí loni snížili zálohy pro velké přeplatky. Tak holt letos bude doplácet. Kdyby topila uhlím normálně, tak netopím elektrikou. :pankac:
Dneska jsem drze chodila přikládat já, protože ona si myslí, že 40°C na kamnech je ok. Tak jsem to rozfajrovala na 80°C a hned to bylo znát. :-) Ona se koupala v práci a domů se chodila jen vyspat a netopila vůbec. Raději si vzala manželův spacák do -20°C.
Mamka jí zná a dnes mi volala a jen tak ironicky nadhodila, jestli topíme. Už se těším až si s ní zase pokecám o perličkách. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
2.2.08 21:43

Díky, díky LOUDALKO. Jinak pokud si všechno přečte manža, tak se bude divit. :oops: :oops: :oops:

Karolínka zatím spinká, ale vrtí se, takže moc klidný spánek nemá a tak počítám, že se v noci vzbudí. :-(

Všem se omlouvám za vylévání srdíčka, ale i přestože jsem silná osobnost, tak to pořád nedokážu pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
2.2.08 21:52

Ahojky,tak už jsem zpátky z termálů.Jako vždycky to bylo skvělý,krásně jsem si odpočinula a fakt jsem si užila každou chvilku.Taky jsem vybavila Ondru na příští zimu,koupila jsem mu bundu,oteplováky,kombinézu a vestičku vše po pěti eurech.Tak mám radost.

Loudalko já večer kaši dávám,dělá jí z 210ml sunaru a ve zdravé výživě kupuju pohankovou,jáhlovou,kukuřičnou kaši a nepřidávám žádný ovoce ani přesnídávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
2.2.08 21:53

Vtipy pro pobavení:

Na Vánoce zbyl bramborový salát. V rámci šetření ho dá tchýně na mrazák. Dnes ho rozmrazila ponecháním 3 hodiny na topení. To musí být mňamka.

Čerstvě položený koberec odtáhla a vykartáčovala dřevěnou podlahu do mokra.

Ve čtyři přestala topit, takže už mám opět přímotop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
2.2.08 21:54

Vítej odpočinutá a zrelaxovaná KAMI. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
2.2.08 21:56

Taky jsem chtěla popřát vše nej našim dnešním oslavenkyním.Kačence od Rominax a Adélce od Saarky. :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
2.2.08 21:57

Jahůdko,tvoje tchýně je teda"poklad"jen jí vykopat,nebo radši zakopat? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
2.2.08 21:59

Ty nase Jahudecko,vubec se nemusi omlouvat.Kolikrat (napr. minuly tyden) jsem rada,ze vas holky mam.Az me to hreje u srdce.Jeste jste pro me cizi /do sraziku/,ale vite o me vic nez kdokoliv jiny.Jak ja se tesim,az vas osobne poznam a koho nepoznam,tak s temi jsem taky rada :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí